ma tomasd ,ti i ja se apsolutno razumijemo
ovdje se sve servira kroz neku salu ili to je moje misljenje a sve sa ,uglavnom ,zadnjim
namjerama i uvredljivo bez zelje da se uopsto nesto razumije ,sto povrsnije .
bilo koja tema ,nema veze,RAZUMIJES,NERAZUMIJES,BITNO JE DA KAZES SVOJE MISLJENJE,
ja sam medju prvima donijeo trash (METALLICA,TESTAMENT,MEGADEATH)u ovaj grad kad ih je 90 posto slusalo u2 i dire straits jos prije 20 godina(a ostatak metalaca bio uglavnom na maidenu i gunsima)pa i dan danas to volim ali sam otvoren prema svim muz.pravcima jer jednostavno volim muziku.i meni je tada bilo cudno kako cijeli svijet ne slusa metal jer to je jedina ,prava sviracka muzika al sa ove vremenske distance shvatam da sam potpuno bio u krivu.ali ni tada mi nije palo napamet da povrsno i bezveze kazem da je basdans ili radio smece ,ne zato sto su iz mog grada vec sto je realno u svojim muz.pravcima to bio kvalitet
ma mogu ti knjigu pisati al vjerovatno ,sto bi rekli forumasi,udavi
za fantomacana
nije bitan komentar vec nacin komrntara.tvoj iq je upitan procitaj sve svoje postove pa razmisli
prvo sranje,pa vidovitost a u stvari u prvom postu ti stavljas upitnik na kojoj su muzici oni odrasli,pa onda produkcijski je dobro al nakaradno pjevanje i text sve pokvare
makar ostani dosledan jer sranje je sranje.ocito je da si ti neki ozlojedjeni muzicar nesposoban da bilo sta uradi na sebi,mozda nemas sluha ,prsti su ti djecija paraliza,neslusa te grlo itd
opusti se,ko sto ovakvih pjesama ima na milione i go su qurac tako i tkvih inteligentnih ima na milione i go su q.

sorr to je samo moje misljenje i nije mjerodavno