SUS je napisao:
Citiraj:
meni uopste nije bitno cija je koja tv kuca...bitan mi je program koju neka televizija prikazuje i koja me kvalitetom svog programa moze prikovati uz ekran i sto dalje od daljinskog upravljaca...tu je bar za mene B92 lider u regionu...mislim da se na forum uvukla politika......
Kao pacifista mogao si nabrojati još po kojeg lidera. Zar isključivost ne vodi u dilentatizam

.A što se tiče politike , pa zar taj tvoj lider ne živi od iste (i to najvećim dijelom).
Postujem tvoj stav SUS, ali ja vrlo rijetko gledam politicke emisije na tv-u, ono po cemu mi je B92 lider u regionu je nacin na koji se realizuju nepoliticki programski sadrzaji...o tome sam govorio, mada priznajem da nisam bio precizan, pa je to mozda stvorilo nedoumicu kod tebe.
Ali nije to toliko ni vazno, kao sto meni uopste nije vazno ko je vlasnik neke tv ili radio stanice vec mi je vazno da li se meni licno dopada na koji nacin zaposleni u toj medijskoj kuci prezentuju programske sadrzaje gledaocima. Ono sto me najvise privlaci jeste sportski, zabavni, muzicki i dokumentarni programski sadrzaji...Liga sampiona recimo, sjajno je odradjuju, po mom misljenju najbolje od svih, a tu je i kviz Milioner kojeg redovno pratim , Vodic za roditelje, putovanje kroz vrijeme, serija Vratice se rode, dokumentarci sa BBC-ija...a ima jos drugih po mom misljenju veomaa dobrih tv kuca...cesto gledam FOX, TV Metropolis, SOS, Enter, Avalu, OBN, Novu tv i Z1...