banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 17:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2008, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
B 92,cija je da je,koliko je god pljuvali ,omalovazavali i proglasavali za izdajnike i sl, ipak ima vise korisnih funkcija,kako za vlast ,tako i za one koji ne misle poput vecine. Da postoji i radi ono sto radi je jedan plus za ove na vlasti jer pokazuje stupanj demokratije ,barem na tom planu.Slicno kao Feral u Hr ili Dani u Sa,samo su dobrodosli kao neko ko moze da ponudi drukcije poglede i informacije.....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
SUS je napisao:
Citiraj:
meni uopste nije bitno cija je koja tv kuca...bitan mi je program koju neka televizija prikazuje i koja me kvalitetom svog programa moze prikovati uz ekran i sto dalje od daljinskog upravljaca...tu je bar za mene B92 lider u regionu...mislim da se na forum uvukla politika......

Kao pacifista mogao si nabrojati još po kojeg lidera. Zar isključivost ne vodi u dilentatizam :lol: :lol: .A što se tiče politike , pa zar taj tvoj lider ne živi od iste (i to najvećim dijelom).

Postujem tvoj stav SUS, ali ja vrlo rijetko gledam politicke emisije na tv-u, ono po cemu mi je B92 lider u regionu je nacin na koji se realizuju nepoliticki programski sadrzaji...o tome sam govorio, mada priznajem da nisam bio precizan, pa je to mozda stvorilo nedoumicu kod tebe.
Ali nije to toliko ni vazno, kao sto meni uopste nije vazno ko je vlasnik neke tv ili radio stanice vec mi je vazno da li se meni licno dopada na koji nacin zaposleni u toj medijskoj kuci prezentuju programske sadrzaje gledaocima. Ono sto me najvise privlaci jeste sportski, zabavni, muzicki i dokumentarni programski sadrzaji...Liga sampiona recimo, sjajno je odradjuju, po mom misljenju najbolje od svih, a tu je i kviz Milioner kojeg redovno pratim , Vodic za roditelje, putovanje kroz vrijeme, serija Vratice se rode, dokumentarci sa BBC-ija...a ima jos drugih po mom misljenju veomaa dobrih tv kuca...cesto gledam FOX, TV Metropolis, SOS, Enter, Avalu, OBN, Novu tv i Z1...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 19:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
SÄFFLE je napisao:
Slicno kao Feral u Hr ili Dani u Sa,samo su dobrodosli kao neko ko moze da ponudi drukcije poglede i informacije.....

Da, samo sto je B92 tv sa nacionalnom frekvencijom, tj. ima milionsko gledaliste. A Feral i Dani zajedno kad se saberu imaju tiraz od par hiljada.
To dovoljno govori o zastupljenosti "drukcijih pogleda i informacija" u Sa i Zg.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skuba je napisao:
SÄFFLE je napisao:
Slicno kao Feral u Hr ili Dani u Sa,samo su dobrodosli kao neko ko moze da ponudi drukcije poglede i informacije.....

Da, samo sto je B92 tv sa nacionalnom frekvencijom, tj. ima milionsko gledaliste. A Feral i Dani zajedno kad se saberu imaju tiraz od par hiljada.
To dovoljno govori o zastupljenosti "drukcijih pogleda i informacija" u Sa i Zg.

U pravu si 100%,nazalost je tako,ali to ne znaci da je to ispravno.Razlicitost misljenja je zdrava za demokratiju koja je nama ite kako dobrodosla,tako da je svaka "pojava" poput b92 zdrava za sve

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:06
Ne znam stvarno ko cita Feral u RH. Oni su jos i za Tudjmana bili preglasni.

B92 je alternativa svim medijima u RS. Pogotovo nekada kad je RTS bio sluga vlasti.

Bilo bi dobro da takva jedna tv postoji i u RH. Znam da bi prosla gore, i bila vise popljuvana od B92 u RS.

RS (Republika Srbija) je sto se tice medijske slobode puno liberalnija od RH i BIH.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 22:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
-umbrella- je napisao:
Ne znam stvarno ko cita Feral u RH. Oni su jos i za Tudjmana bili preglasni.

B92 je alternativa svim medijima u RS. Pogotovo nekada kad je RTS bio sluga vlasti.

Bilo bi dobro da takva jedna tv postoji i u RH. Znam da bi prosla gore, i bila vise popljuvana od B92 u RS.

RS (Republika Srbija) je sto se tice medijske slobode puno liberalnija od RH i BIH.
Kada bi se jedan mediji u federaciji zalagao za nezavisnost RS-a,kako bi prošao?Iskreno? :D

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2008, 13:50
NNN je napisao:
Kada bi se jedan mediji u federaciji zalagao za nezavisnost RS-a,kako bi prošao?Iskreno? :D

To bi bilo antidejtonsko djelovanje... :)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kada bi se jedan mediji u federaciji zalagao za nezavisnost RS-a,kako bi prošao?Iskreno?

Ne vidim u cemu se pitanje dotice teme za diskutovanje?
Da li je zalaganje za nezavisnost Rs jedan vid objektivnog novinarstva ili vodjenja tv kuce?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]