Dingospo je napisao:
Kad mislim "kritike" mislim konkretno "e, produkcija krci, e slika malo treperi, e ovo je ofarbano dobro, e sola je dobra" ..
Evo ti malo kritike (posto sam gore vec naveo dobre evo sad i malo losih)....
Sve je u formatu "4:2:4"...sto je ok ako hoces da radis neku klisej komercijalu jer ima prodju kod publike kojoj je muzika vikend zabava ali meni je to u vecini slucajeva bezze...
Vokal je bezlican....nema nimalo osobnosti...toliko se unio u pjesmu da umalo nije zaspao....
Text tipa "dosla ljubav, prosla ljubav...." prokomentarisao bi jednostavno kao glup sa gomilom nekih otrcanih rima i fraza....
Cijela stvar zvuci kao da je neko pomno razmatrao sta treba a sta ne treba da se ubaci.....znaci ispada da je stvar (kao i vecina danasnjih) produkt nekog planskog pravljenja pjesme a samim tim se gubi sva energija i zivost.....
Ne znam samo kako mozamo pljuvat po bendovima kao sto su Amadeus, OK bend i slicni a onda prihvatamo isti takav bend samo zato sto tu svira neki nas poznanik ili nesto slicno....mislim da je to malo licemjerno....
Damaskin je napisao:
Молотов овдје изгледа једини шире размишља, људи будимо реални, момци су сасвим добри музичари,
(ради се о екипи која је још тамо негдје '93 на Зајечарској гитаријади бранила боје Бања Луке и још побиједила.
Момци су одрасли на рок звуку, и ово је најкомерцијалнија варијанта што се њих тиче,
лично нису типови који се ложе на Пинк-менталитет, напротив, а ми реално поп-рок бендова који нешто озбиљно раде немамо.
Момци на свиркама свирају и Stinga, и Phil Collinsa, и Pink Floyd, али реално ово је мејнстрим музика каква нам у сваком смислу данас треба.
Лично и ја кући слушам другачију музику, али ову опцију у сваком случају подржавам,
јер након силних "пинк-љигавштина" које се клинцима свакодневно севирају ово је заиста напредак, и то битан.
Ne bih se slozio....mislim da je isto u pitanju pink ljigavstina....razlika izmedju turbo folka i ove pop-nafur muzike postoji.....ali nemojmo se zaletat pa rec da je ovo dobro....ajd malo ozbiljnije da se razmisli pa nek se kaze da je dobro...kao da od dva zla biras manje....
Ok....ti momci su odrasli na rok zvuku...nisam ni sumnjao....ali zasto onda furaju nesto sto se kosi sa svom tom rok muzikom....i Balkan Express cine ljudi koji su odrasli na rok zvuku ali su napravili album koji je rokerski a ne neku limunadu....