banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 19:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Ocijenite spot u bodovanju od 1 - 5
1 21%  21%  [ 6 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
3 18%  18%  [ 5 ]
4 18%  18%  [ 5 ]
5 43%  43%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 28
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2008, 22:55 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Feb 2008, 22:44
Prije par dana, nova Banjalucka grupa SOUNDBEAT, snimila je SPOT za novi singl
"Ljubav smo prodali" koji se vec mjesec dana vrti po lokalnim radio stanicama.

Molio bih Vas komentar i ocjenu za uradjen video od 1 - 5 :)

http://www.youtube.com/watch?v=lxY_GTLcJsc

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
Meni licno stvar nije losha... mada nekako mi previshe vuce na bendove tipa amadeus itd.. pa se bojim da ce se utopiti u moru takvih... nije mi losh kont kako je Marko otpjevao.. mada ranije nisam nikako gotivio lika kad pjeva.. al nesto mi simpaticno zvuci .. aranzman ima finih momenata mada nista novo.. spot.. ok al nista posebno.. mogli su malo kadrova ubaciti koji nisu iz onog podruma :) - pretpostavljam da je to do budzeta..

al ipak sto se mene tice.. previshe komercijalno :)

U svakom slucaju ... sve najbolje u buducem radu.. ipak nije tako lako ovde kod nas napraviti nesto :)

Poslednji put menjao noriginal dana 26 Feb 2008, 23:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
ok al nista posebno.. mogli su malo kadrova ubaciti koji nisu iz onog podruma - pretpostavljam da je to do budzeta..

Citiraj:
Za istoimenu pjesmu uradjen je i Video-Spot u produkciji Skendy-Company
iz Banjaluke...

;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: R
PostPoslato: 27 Feb 2008, 07:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Feb 2008, 16:30
o

Poslednji put menjao Monkey dana 21 Maj 2008, 07:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 09:08 
Voajer
Voajer

a ja ipak mislim, da na ovom forumu ubjedljivo postoje najcinicniji ljudi na svijetu...
moj predlog oko linka foruma je "cinik.blic.net"

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nemojte me pogresno shvatit...al ako vec ocete pare...idite fino i svirajte narodnjake (ili to vec i radite)....a ovaj fazon nafuranog pop benda je najgori od svega...mozda ovo i moze bit dobro nekim curicama iz srednje skole al vise od toga, tesko....cak mislim da nema prodju ni kod polupismenih krkana grada BL....znaci ili zagazi u pare do grla svirajuci narodnjake ili se bacaj u alternativu i dugove......nema tu izmedju....

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Tesko je komentarisati kolege, ali evo.

muzika mi je OK, ali pjevanje mi je katastrofa. Ako ista mrzim to je ovo pjevanje polunarodnjacko ... nema nist gore neg kada se slucajno omakne narodnjacko zavijanje ...

I ja se slazem da je proslo vrijeme ovih polu pop, polu folk varijanti sa progresivnim rockom na zicanim instrumentima da bi se privuklo vise raje... iako ovdje neistreniranom uhu pjesma moze da zvuci poput cistog pop/rock-a. Bice ovo hit po popularnim klubovima, to je sigurno...

Ipak, ocjenu sam dao 5 jer ovakvih spotova i uredjenih bendova u BL skoro da i nema, pa treba podrzati trud.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 17:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Iskreno, očekivao sam potpuno drugi žanr od benda koji na svirkama svira potpuno drugu muziku-bar do prije par mjeseci kad sam ga/vas gledao posljednji put.Spot je skroz OK ali mi je pjesma ispod vašeg nivoa.Muzičari tog kalibra mogu svirati šta god požele a to ste mnogo puta i dokazali.Mislim da ovo čak nije ni "moderno" ako se išlo na komercijalni momenat.Ne znam...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Molotov je napisao:
Tesko je komentarisati kolege, ali evo.
Ipak, ocjenu sam dao 5 jer ovakvih spotova i uredjenih bendova u BL skoro da i nema, pa treba podrzati trud.

Молотов овдје изгледа једини шире размишља, људи будимо реални, момци су сасвим добри музичари,
(ради се о екипи која је још тамо негдје '93 на Зајечарској гитаријади бранила боје Бања Луке и још побиједила.
Момци су одрасли на рок звуку, и ово је најкомерцијалнија варијанта што се њих тиче,
лично нису типови који се ложе на Пинк-менталитет, напротив, а ми реално поп-рок бендова који нешто озбиљно раде немамо.
Момци на свиркама свирају и Stinga, и Phil Collinsa, и Pink Floyd, али реално ово је мејнстрим музика каква нам у сваком смислу данас треба.
Лично и ја кући слушам другачију музику, али ову опцију у сваком случају подржавам,
јер након силних "пинк-љигавштина" које се клинцима свакодневно севирају ово је заиста напредак, и то битан.

Са друге стране људи не сједе по кафанама, испијају кафе, кукају како је тешко и подижу се у властитим очима
пљујући по свему што им падне под руке, него су се бацили на посао и уз минималан буџет урадили
за наше услове више него пристојан и спот и пјесму свеукупно.

Пресеравати се како нема разлике да ли ће клинци у БЛ одрастати на Стоји или на оваквим пјесмама је крајње кретенски и дефетистички,
најлакше је сједити, паметовати и не радити ништа (јер само ко не ради ништа тај и може бити "непогрешив"),
а квалитетну музичку сцену можемо добити само тако што сви заврнемо рукаве и бацимо се у посао.

До Dream Theatra се не долази тако што почнете слушајући Ђогани, Роману и компанију, већ управо слушајући квалитетан поп-рок.
Мени лично U2 није никакав бенд, али су већина људи моје генерације управо изграђујући музички укус преко њих
стизали даље до блуза, хард-рока, метала, џеза итд...
дакле дај нам Боже да нам "сељачку музику за масе" са тв-а представља један U2, Парни Ваљак, Пилоти и остали,
а не љигавштине које нам свакодневно сервирају са "руживастих екрана".

Што се мене лично тиче: момци из Soundbeat-a - свака част, само тако наставите!

(п.с. а наравно мом драгом и легендарном Др.Скендију)

Poslednji put menjao Jim Walsh dana 29 Feb 2008, 12:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 19:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2008, 22:08
Pjesma je OK. Ali sam spot je nekako statičan. Mogli su ga snimati na ulicama BL, i to bi ga svakako upotpunilo i učinilo dinamičnijim. Ovako kamera visi po njima cijelo vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Kad sam pročitala ove komentare, mislila sam da je pjesma stvarno neka katastrofa.
Realno i pjesma i spot i pjevanje su na nivou.
Ne treba davati ocjenu prema tome šta privatno slušamo i volimo.

Samo naprijed Soundbeat! Pjesma mi je brzo ušla u uho. :)

Pozz..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Freak_on_a_leasH je napisao:
Nemojte me pogresno shvatit...al ako vec ocete pare...idite fino i svirajte narodnjake (ili to vec i radite)....a ovaj fazon nafuranog pop benda je najgori od svega...mozda ovo i moze bit dobro nekim curicama iz srednje skole al vise od toga, tesko....cak mislim da nema prodju ni kod polupismenih krkana grada BL....znaci ili zagazi u pare do grla svirajuci narodnjake ili se bacaj u alternativu i dugove......nema tu izmedju....

..lijevo underground - desno kuruza... :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 11:59 
Voajer
Voajer

Frieda je napisao:
Kad sam pročitala ove komentare, mislila sam da je pjesma stvarno neka katastrofa.

Pozz..

rekoh vec gore...
ovaj se forum totalno pretvorio u grupu cangrizavih cinika...
sreca pa od njih nista ne zavisi :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dingospo je napisao:
Frieda je napisao:

Pozz..

rekoh vec gore...

Ne treba da te to toliko dira. Ljudi su različiti i različito posmatraju stvari. Uvijek će biti onih koji će reći o nečijem radu sve najgore ili sve najbolje (ni ova krajnost nije dobra) i neka kažu, što da ne, svi imamo različite kriterijume vrednovanja. Važnije je ono što sami mislimo o onome što radimo, pod uslovom da smo koliko-toliko kompetentni. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 02:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
superhik je napisao:
..lijevo underground - desno kuruza... :wink:

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dingospo je napisao:
Frieda je napisao:

Pozz..

rekoh vec gore...

Ne kontam...postavio si link...ljudi vidjeli pjesmu i spot i....sta....sad bi svi trebali da vas nesto hvalimo i govorimo kako je to super zato sto ste iz banjaluke....
Evo malo da vas nahvalim....spot je produkcijski odradjen super, za nase uslove bilo sta bolje bi znacilo da oces da budes konkurencija MTV-u.....da znate svirat - znate....uvjerio sam se na svirkama....svaki od vas za dorucak jede svoj instrument....da imate opremu - imate.....stvarno je extra, ustimate zvuk i sve to bude divno i krasno....
Eto da ne bude kako sam cangrizavi cinik....

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 12:47 
Voajer
Voajer

pa kako god neki imaju neko misljenje, imam i ja svoje.. i usput
NEMAM VEZE SA TOM GRUPOM, samo sam je naveo jer mi se svidjelo ono sto rade.... a kritike bi trebale biti konkretnije, a ne "ne svidja mi se pravac muzike" bla bla...
Kad mislim "kritike" mislim konkretno "e, produkcija krci, e slika malo treperi, e ovo je ofarbano dobro, e sola je dobra" .. bla bla...
To su kritike .. a ne ona cinicna sprdnja... to je samo komentar nekompetentnih ljudi da ista ocijene kako treba... nek kazu i lose strane, al da se zna KONKRETNO... a ne "SVIRAJTE NARODNJAKE"
blah..

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dingospo je napisao:
Kad mislim "kritike" mislim konkretno "e, produkcija krci, e slika malo treperi, e ovo je ofarbano dobro, e sola je dobra" ..

Evo ti malo kritike (posto sam gore vec naveo dobre evo sad i malo losih)....
Sve je u formatu "4:2:4"...sto je ok ako hoces da radis neku klisej komercijalu jer ima prodju kod publike kojoj je muzika vikend zabava ali meni je to u vecini slucajeva bezze...
Vokal je bezlican....nema nimalo osobnosti...toliko se unio u pjesmu da umalo nije zaspao....
Text tipa "dosla ljubav, prosla ljubav...." prokomentarisao bi jednostavno kao glup sa gomilom nekih otrcanih rima i fraza....
Cijela stvar zvuci kao da je neko pomno razmatrao sta treba a sta ne treba da se ubaci.....znaci ispada da je stvar (kao i vecina danasnjih) produkt nekog planskog pravljenja pjesme a samim tim se gubi sva energija i zivost.....

Ne znam samo kako mozamo pljuvat po bendovima kao sto su Amadeus, OK bend i slicni a onda prihvatamo isti takav bend samo zato sto tu svira neki nas poznanik ili nesto slicno....mislim da je to malo licemjerno....
Damaskin je napisao:
Молотов овдје изгледа једини шире размишља, људи будимо реални, момци су сасвим добри музичари,
(ради се о екипи која је још тамо негдје '93 на Зајечарској гитаријади бранила боје Бања Луке и још побиједила.
Момци су одрасли на рок звуку, и ово је најкомерцијалнија варијанта што се њих тиче,
лично нису типови који се ложе на Пинк-менталитет, напротив, а ми реално поп-рок бендова који нешто озбиљно раде немамо.
Момци на свиркама свирају и Stinga, и Phil Collinsa, и Pink Floyd, али реално ово је мејнстрим музика каква нам у сваком смислу данас треба.
Лично и ја кући слушам другачију музику, али ову опцију у сваком случају подржавам,
јер након силних "пинк-љигавштина" које се клинцима свакодневно севирају ово је заиста напредак, и то битан.

Ne bih se slozio....mislim da je isto u pitanju pink ljigavstina....razlika izmedju turbo folka i ove pop-nafur muzike postoji.....ali nemojmo se zaletat pa rec da je ovo dobro....ajd malo ozbiljnije da se razmisli pa nek se kaze da je dobro...kao da od dva zla biras manje....
Ok....ti momci su odrasli na rok zvuku...nisam ni sumnjao....ali zasto onda furaju nesto sto se kosi sa svom tom rok muzikom....i Balkan Express cine ljudi koji su odrasli na rok zvuku ali su napravili album koji je rokerski a ne neku limunadu....

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bar nije ovog tipa:
Zašto si me maziooo kada si me gazioooooo
Zašto si me ljubiooo kada si me ubioooooOoooOoooooooooo.

:lol: :)

Danas sam čula ovu i umrla od smijeha.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Čula pjesmu, ne sviđa mi se. Ne volim ni takvu muziku (iako nekima smetaju ovakvi komentari, ja nisam profesionalac koji će pjesmu ocijeniti onako kako tražite, već po tome mogu li je slušati i drugi put). Ne podnosim Amadeus bend, jedni su mi id najodvratnijih likova na sceni, i muzika i pjesme, a ovi su mi tu negdje s njima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]