banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Anakin je napisao:

Citiraj:
Niko nikome ne prilazi. Ili su zatvoreni ili nesto glume.
Ne razumijem, majke mi...

Ne znam u kakvim se "krugovima ljudi" ti krećeš,ali na ovakav komentar mogu samo reći....NIJE TAČNO.

Pa dobro, onda mi reci u kojim krugovima da se krecem..
8)
Sve moje drugarice/poznanice (iz razlicitih krugova) kazu da momci u BL tesko prilaze djevojkama uopste... jedino naravno, neobavezni sex uvijek moze, to nikad nije problem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Gizzzmo je napisao:
Imala sam par puta priliku da "zaglavim" u takvu vezu...
Ipak sam se iskobeljala, mada me je privlacilo... :evil:

Sad, kad sam nesto zrelija :angel: , shvatam da je u ovom gradu prilicno nemoguce/tesko/*ebeno tesko naci pravu vezu. Nesto sto bi vodilo necemu.
Zasto da zapocinjem nesto sto znam da je kratkog daha? Nesto, kad mu u ocima vidim da samo hoce da me kresne?

... Bas sam sinoc bila na koncertu, gledala sam mladi par kako plese, zezaju se, smiju se... Cisto sam se zapitala, onako, malo u sebi, a malo na glas:"Kako se uopste dvoje ljudi smuvaju u ovom gradu?" Nije mi jasno. Nisam dobila odgovor.

To je bio jedini par koji sam vidjela.

I ja sam sinoc bio u boomu i crnac legenda prisao bas sve i jednoj curi , par ih je pobjeglo par ih se dalo, sve dok nije naletio na curu sa momkom.I onda neka mala frka...

A i eto sinoc cura prisla curi na kraju se smuvali/ljubili, ili recimo neka pijandura sto je mogla dobiti po zubima ali et i on prilazio svakoj. Ja sam samo sjedio u kulerskom polozaju sa red bulom(jer nisam spavao 3 noci) i efesom u ruci, osmatrao situaciju i razmisljao kako da pridjem tim curama i pitam ih ajde da se ljubimo u troje... al dok sam se ja prokontao razlaz vec poceo...A i vjerovatno ne bi prokontao do 6 ujutru ali poenta je da sam razmisljao
:popcorn:

Poenta price, izlazite tamo gde izlaze crnci ako vec niko ne prilazi :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Gizzzmo je napisao:
Sve moje drugarice/poznanice (iz razlicitih krugova) kazu da momci u BL tesko prilaze djevojkama

Ili su te drugarice/poznanice grobovi ili izlaze u velikim grupama, često u miješanom društvu. To je jedini primjer kad sam primjetio da ih "smarači" zaobilaze. Ukoliko izađu dve-tri cure, bez muškog društva, a da bar na nešto liče, imaće za jedno veče bar 10 pokušaja muvanja!!! Ja lično nikad nisam preferirao to "prilaženje" po klubovima. Zašto kažem "smarači"? Zato što ih većina ima srce kao golub i kad nisu "pod gasom" istoj toj curi ne bi prišao po danu ni da mu prst odsječeš!!! Logično je očekivati da neko ne traži ozbiljnu vezu u nekom klubu, a cure koje se tome nadaju su, blago rečeno, u dubokom očaju!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma ne mora moraju biti lepe da bi ima ``smaraci`` prisli. Posle 10 piva svaka je lepa :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
Anakin je napisao:

Citiraj:

Ne znam u kakvim se "krugovima ljudi" ti krećeš,ali na ovakav komentar mogu samo reći....NIJE TAČNO.

8)
Sve moje drugarice/poznanice (iz razlicitih krugova) kazu da momci u BL tesko prilaze djevojkama uopste... jedino naravno, neobavezni sex uvijek moze, to nikad nije problem

ljubavi gde si bila sve ove godine...

Ah ti prilazci, evo i ja bih sada trebao ispasti "kukavica" jer necu da pridjem jednoj curi ,nije vazno gde i ko, ali eto znas kad te neko dugo gleda i gleda . Razlozi zasto necu da pridjem:

1. Bojim se da je ona jako dobra cura a ja kreten
2. Preslatka i bas preslatka, ali opet suvise niska...
3. Svaki dan se vidjamo pa bi mogao nastati problem
4. Smanjuje mi se sansa za ostale cure sa tog istog mjesta
5. Ne znam
6. Tu je i druga
7. Ima i 3. ali je budala
8. Pokusavam naci nacin da nagovirim bivsu na sex bez obaveza - nisam poceo, nemam na racunu
9. Raskines i narednih par godina je isto vidjas svaki dan
10. Ima i 4. ali trenutno nemam dovoljno para za nju, cekam stipendiju
11. Ne volim kada mi neko brani da izlazim sa prijateljicama, budalama, narkomanima i bivsim curama.Ja tebi ne branim, nemoj ni ti meni, naravno ovo stoji prvih par meseci veze, kasnije ok, al nemoj odmah!

Ovo sam sad sklepao ,ako se sjetim jos sta dodacu a ti do tada (Gizzzmo) ako uspijes rijesiti ovaj moj mali problem, zahvalan sam ti citav zivot

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Gizzzmo je napisao:
Sve moje drugarice/poznanice (iz razlicitih krugova) kazu da momci u BL tesko prilaze djevojkama

Ili su te drugarice/poznanice grobovi ili izlaze u velikim grupama, često u miješanom društvu. To je jedini primjer kad sam primjetio da ih "smarači" zaobilaze. Ukoliko izađu dve-tri cure, bez muškog društva, a da bar na nešto liče, imaće za jedno veče bar 10 pokušaja muvanja!!! Ja lično nikad nisam preferirao to "prilaženje" po klubovima. Zašto kažem "smarači"? Zato što ih većina ima srce kao golub i kad nisu "pod gasom" istoj toj curi ne bi prišao po danu ni da mu prst odsječeš!!! Logično je očekivati da neko ne traži ozbiljnu vezu u nekom klubu, a cure koje se tome nadaju su, blago rečeno, u dubokom očaju!!!

Sondri, djevojke su zaista lijepe, prelijepe. Majke mi.
Da, znam da je problem da se izlazi u grupi od 3-4 djevojke...
A ja sam davno shvatila da nema sanse da nekoga u klubu upoznam...
znaci samo dnevna varijanta, ili preko zajednickih prijatelja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A i da to sam zaboravio, sto ne prilaze momci curama, - previse ufurane, cekaju princa na bjelom konju. Kad sam u liveu i kada vidim onu djecu sto ulaze i zamisljaju da je onaj ulaz neki crveni tepih i da je sva paznja usmjerena na njih pa podignu glavu i nista ne vide, najradije bi je ... al necu jer sam .... et.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
Gizzzmo je napisao:
Anakin je napisao:

Citiraj:

8)

ljubavi gde si bila sve ove godine...

Ah ti prilazci, evo i ja bih sada trebao ispasti "kukavica" jer necu da pridjem jednoj curi ,nije vazno gde i ko, ali eto znas kad te neko dugo gleda i gleda . Razlozi zasto necu da pridjem:

1. Bojim se da je ona jako dobra cura a ja kreten
2. Preslatka i bas preslatka, ali opet suvise niska...
3. Svaki dan se vidjamo pa bi mogao nastati problem
5. Ne znam
6. Tu je i druga
7. Ima i 3. ali je budala
8. Pokusavam naci nacin da nagovirim bivsu na sex bez obaveza - nisam poceo, nemam na racunu
9. Raskines i narednih par godina je isto vidjas svaki dan
10. Ima i 4. ali trenutno nemam dovoljno para za nju, cekam stipendiju
11. Ne volim kada mi neko brani da izlazim sa prijateljicama, budalama, narkomanima i bivsim curama.Ja tebi ne branim, nemoj ni ti meni, naravno ovo stoji prvih par meseci veze, kasnije ok, al nemoj odmah!

Ovo sam sad sklepao ,ako se sjetim jos sta dodacu a ti do tada (Gizzzmo) ako uspijes rijesiti ovaj moj mali problem, zahvalan sam ti citav zivot

1. Iz tvojih postova nijednom nisam zakljucila da si kreten. Ne potcjenjuj se. Ne znas dok ne pokusas.
2. Ne vidim zasto je problem sto je niska????? Smanji kriterijume. Visina nema veze sa tim kakve je ona u svari.
3. Vidjajte se svaki 3 dan- dovoljno da se pozelite jedno drugog :)
4. Zavisi kako se ponasas prema prethodnoj.
5. Ovdje ti ne mogu pomoci :angel:
6. Opa, sjedio bi jednom guzicom na dvije stolice.. tesko, grad je suvise malen za to, osima ako vec nisi vican istom.
7. Na tri? Nadam se da ce to tvoje dupe izdrzati 8) . Salim se. Tu eliminisi, razgovaraj sa drugom, a onu prvu smuvaj.
8. Kupicu ti ja dopunu, ali mislim da nece pristati. Radije imaj sex sa novom, to jos nisi dozivio, a bivsu vec jesi....
9. Pa sta? Jel mozda ima neceg da se stidis pred njom???? 8) :D :lol:
10. Cini mi se da jedna stipendija ne moze zadovoljiti apetite 4. cure...
Opet preporucujem onu prvu.
11. Ne, ni kasnije ne bi trebao da pristnes na to da ti neko nesto "brani" i da ti stavlje neke ultimatume ili slicno. Nema sanse da bih to trpila ma koliko dugo bili u vezi. Ako me dovoljno dobro zna, voli i vjeruje znace da necu napraviti nikakvu glupost. Nikako nemoj ovome popustiti.

Ne moras se zahvaljivati, dovoljan je samo jedan osmijeh.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Gizzzmo je napisao:
A ja sam davno shvatila da nema sanse da nekoga u klubu upoznam...
znaci samo dnevna varijanta, ili preko zajednickih prijatelja...

Bas tako :wink: club=eventualno kres partija i nista vise...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

moze?

Samo ovo 4. nisam bas najbolje shvatio...i za 11 si upravu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
A i da to sam zaboravio, sto ne prilaze momci curama, - previse ufurane, cekaju princa na bjelom konju. Kad sam u liveu i kada vidim onu djecu sto ulaze i zamisljaju da je onaj ulaz neki crveni tepih i da je sva paznja usmjerena na njih pa podignu glavu i nista ne vide, najradije bi je ... al necu jer sam .... et.

Daj, nemoj da se nerviras zbog toga.
Zivot je surov :lol:
Da, ima ih do bola spucanih, uzme od staraca 250 KM za cizme, a sutra nema sta da jede. :lol: :lol: :lol:
Mnogo su smijesne, majke mi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Frenki je napisao:

:lol: :lol: :lol: Bolje išta, nego čučanje u ćošku i gledanje lezbača!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Frenki je napisao:

:lol: :lol: :lol: Bolje išta, nego čučanje u ćošku i gledanje lezbača!!!

:notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frenki>
Hvala za smajli, srce si :)
4. Obrazlozenje, uzavsi u obzir da se radi o malom Frenkiju :)

Pa ako se ponasas ok prema nekoj ribi, i onda raskinete iz bilo kojeg razloga, nebitno, ali pod uslovom da TI nisi ispao kreten...
to ti sigurni nece biti prepreka da osvojis jos neku, razumijes?
Znaci, nece ici okolo i tracariti te/.
Bices na dobrom glasu :))) :lol: :lol: :lol:
Smajli je stvarno extra :lol: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
Frenki>

Pa ako se ponasas ok prema nekoj ribi, i onda raskinete iz bilo kojeg razloga, nebitno, ali pod uslovom da TI nisi ispao kreten...

Ovaj forum mi pojede sate sto su bili za ucenje al cek, oke dobro to znam. ali postavlja se pitanje iako ti budes ok i sve to. Ja ne znam curu, ne znam kakva je ona pa samim tim postoji sansa da je psihopata kao jedna bivsa, mada po izgledu nikako ne bih rekao ali danas nije nije normalan. I sta onda, pocnu neke price kruziti koje jednom jesu i sreca da sam ih zaustavio na vreme i puf svi tracaju o jadnom Frenkiju, nije to nikako dobro. Jedino ostaje ono upoznaj pa vidi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
Gizzzmo je napisao:
Frenki>

Ovaj forum mi pojede sate sto su bili za ucenje al cek, oke dobro to znam. ali postavlja se pitanje iako ti budes ok i sve to. Ja ne znam curu, ne znam kakva je ona pa samim tim postoji sansa da je psihopata kao jedna bivsa, mada po izgledu nikako ne bih rekao ali danas nije nije normalan. I sta onda, pocnu neke price kruziti koje jednom jesu i sreca da sam ih zaustavio na vreme i puf svi tracaju o jadnom Frenkiju, nije to nikako dobro. Jedino ostaje ono upoznaj pa vidi...

Jebem mu misa vidi situaciju>
Momci se boje da su cure manijaci, cure se boje da su momci manijaci...
O Boze, ima li te?
Mislim da su male sanse da opet naidjes na slicno osobu, mislim slicnog psihickog profila, posto je ocigledno psihicki neuravnotezena...
zato hrabro.
Nemoj da postavljas tolika pitanja. Ako ne pokusas nikad neces znati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Frenki je napisao:

Vjeruj mi, nisi jedini koji kasnije otkrije da su neke osobe psihopati... I to ne bi čovjek očekivao, al et... :lol: A neke osobe upoznaš tek poslije par god, tako da ta tvoja teorija ne pije vode... Ako imaš sreće, naići ćeš na normalnu osobu, ipak je takviš više nego luđaka/inja.
Odlično si ono po brojevima sastavio, koja legenda, baš si me nasmijao... :lol: :lol: :lol:
Citiraj:
Bolje išta, nego čučanje u ćošku i gledanje lezbača!!!

:lol: :lol: :lol:
Upravo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Gizzzmo je napisao:
Sad, kad sam nesto zrelija :angel: , shvatam da je u ovom gradu prilicno nemoguce/tesko/*ebeno tesko naci pravu vezu...

Nema smisla traziti, to ce se samo desiti kad se najmanje nadas. Od potrage nema nista, sto vise nesto forsiras to teze ide, makar tako ja razmisljam. Meni je cool sto sam sama, ne trajno, ali, za sada je ok, nikad nisam bila pristalica da budem sa nekim samo da mi nije dosadno i da mi je taj dio zivota popunjen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2007, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Gizzzmo je napisao:
Anakin je napisao:

Citiraj:

8)

tacno i pretacno,ja nit sam mlada,nit lijepa i zgodna a ni ne izlazim i ne muvam nikog ali prije nekih mjesec dana sam sam izasla s 2 drugarice i sestrom,sve su simpa,lijepe,pametne ,zrele cure i sve su single,one cesto izlaze i gotovo niko nikad ne prilazi,bas smo tu vece komentarisale,sve tako grupice momaka u jednom cosku,u drugom cure,svi nesto virkaju,pogledavaju jedni druge i cekaju da se neko cudo desi,bas bezvezno i uzaludno komentarisati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2007, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sondri je napisao:
Gizzzmo je napisao:

Tuzno...pretuzno. :cry:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]