Frenki je napisao:
Gizzzmo je napisao:
Anakin je napisao:
Citiraj:
Niko nikome ne prilazi. Ili su zatvoreni ili nesto glume.
Ne razumijem, majke mi...
Ne znam u kakvim se "krugovima ljudi" ti krećeš,ali na ovakav komentar mogu samo reći....NIJE TAČNO.
Pa dobro, onda mi reci u kojim krugovima da se krecem..
Sve moje drugarice/poznanice (iz razlicitih krugova) kazu da momci u BL tesko prilaze djevojkama uopste...
jedino naravno, neobavezni sex uvijek moze, to nikad nije problemljubavi gde si bila sve ove godine...
Ah ti prilazci, evo i ja bih sada trebao ispasti "kukavica" jer necu da pridjem jednoj curi ,nije vazno gde i ko, ali eto znas kad te neko dugo gleda i gleda . Razlozi zasto necu da pridjem:
1. Bojim se da je ona jako dobra cura a ja kreten
2. Preslatka i bas preslatka, ali opet suvise niska...
3. Svaki dan se vidjamo pa bi mogao nastati problem
4. Smanjuje mi se sansa za ostale cure sa tog istog mjesta
5. Ne znam
6. Tu je i druga
7. Ima i 3. ali je budala
8. Pokusavam naci nacin da nagovirim bivsu na sex bez obaveza - nisam poceo, nemam na racunu
9. Raskines i narednih par godina je isto vidjas svaki dan
10. Ima i 4. ali trenutno nemam dovoljno para za nju, cekam stipendiju
11. Ne volim kada mi neko brani da izlazim sa prijateljicama, budalama, narkomanima i bivsim curama.Ja tebi ne branim, nemoj ni ti meni, naravno ovo stoji prvih par meseci veze, kasnije ok, al nemoj odmah!
Ovo sam sad sklepao ,ako se sjetim jos sta dodacu a ti do tada (Gizzzmo) ako uspijes rijesiti ovaj moj mali problem, zahvalan sam ti citav zivot
1. Iz tvojih postova nijednom nisam zakljucila da si kreten. Ne potcjenjuj se. Ne znas dok ne pokusas.
2. Ne vidim zasto je problem sto je niska????? Smanji kriterijume. Visina nema veze sa tim kakve je ona u svari.
3. Vidjajte se svaki 3 dan- dovoljno da se pozelite jedno drugog
4. Zavisi kako se ponasas prema prethodnoj.
5. Ovdje ti ne mogu pomoci
6. Opa, sjedio bi jednom guzicom na dvije stolice.. tesko, grad je suvise malen za to, osima ako vec nisi vican istom.
7. Na tri? Nadam se da ce to tvoje dupe izdrzati

. Salim se. Tu eliminisi, razgovaraj sa drugom, a onu prvu smuvaj.
8. Kupicu ti ja dopunu, ali mislim da nece pristati. Radije imaj sex sa novom, to jos nisi dozivio, a bivsu vec jesi....
9. Pa sta? Jel mozda ima neceg da se stidis pred njom????
10. Cini mi se da jedna stipendija ne moze zadovoljiti apetite 4. cure...
Opet preporucujem onu prvu.
11. Ne, ni kasnije ne bi trebao da pristnes na to da ti neko nesto "brani" i da ti stavlje neke ultimatume ili slicno. Nema sanse da bih to trpila ma koliko dugo bili u vezi. Ako me dovoljno dobro zna, voli i vjeruje znace da necu napraviti nikakvu glupost. Nikako nemoj ovome popustiti.
Ne moras se zahvaljivati, dovoljan je samo jedan osmijeh.