panasonic je napisao:
Anakin je napisao:
Citiraj:
u banja luci su manje više sva auta skupa a glupa: audi a6, a8, vw passat, golf 5, bmw 7...precijenjeno previše.
Kako mežete nazvati auto glupim....??? Pa gdje ti je tu logika...kako može biti glupo,kakvo je to obrazloženje...i još navede auta koja kod nas spadaju pod "visoku" klasu...po čemu je jedan audi a8 "glup"....a jedan porše za kojeg dio ne možeš naći (kod nas) pa da ti život o tome zavisi,a i ako nađeš plaćaš ga "suvim zlatom"....aj malo realno gledajte...jer nećete ga voziti i popravljati u Njemačkoj već u Banja Luci (BiH)....nije voziti samo sjesti mjenjati brzine i pritiskati papučice....nije to Need for Speed.
zašto sam rekao da je glupo: zato što svi pokušavaju da budu mercedes, ali im ne ide nešto naročito. još su gori vlasnici istih kad počnu da se busaju u prsa kako je A8 bolji od S klase, da ti se život smuči...ostale modele neću ni pominjati, 15 godina prave isti A4. jebote, razlike vizuelne nema ni 5% između prvog i poslednjeg A4.
a što se tiče mondea: bio je 2 puta auto godine, i sada će 3. put navjerovatnije...toliko o njemu
ahaha vidite ,ljudi se razumiju, merc je merc
Kada je neki lik od prijatelja rekao da je A8 najelegantniji/najudobniji auto na svetu, valjda A8 od regode, nekog malog burzuja, ja se opalio smijati. Kaze on meni, pa hajde reci koji je bolji.....reko najveca glupost bi bilo porediti A8 sa S klasom, da ne pricamo o R klasi ili slr etc..A jos veca govoriti da je neki auto najudobniji pa govorio to i o volvu kad postoji preko 8000 fabrika automobila, da ne pricamo o linkolnu,RR,maybahu,aston martinu etc...
A sto se tice ovih sto te zajebavaju o fordu, reci im da pogledaju donji link
http://www.automotoportal.com/article/T ... _Cars_Ever