banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 16:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 12:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2007, 13:53
Pa tesko da nikog ne interesuje...bar bi trebalo...svaki sport za mladog covjeka je dobar...pa ja sam poceo trenirati judo sa 18 godina,i evo treniram godinu dana u judo klubu KRAJINA u Banjaluci...samo sto se ovom sportu ne pridaje ni medijska niti kakva druga podrska...iskreno,malo ko i zna sta je u osnovi judo...neko to mjesa i sa hrvanjem i neznam vec cime...danas,je mladom covjeku najbitnije otici u kafic i napiti se,eventualno "pokupiti neku ribu"...vjerovali ili ne ja sam svoju djevojku i upoznao na treningu,i uskoro ce nam biti godinu dana zabavljanja...!Ne kazem da svi trebamo trenirati judo,to je bio moj izbor...ali definitivno,izaberite neku sportsku aktivnost koja Vam odgovara,nema granica...i zapamtite nikad nije kasno!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 21:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2007, 21:33
...

Poslednji put menjao The_Godfather dana 21 Dec 2009, 23:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 23:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Sep 2007, 18:02
NASA ZLATNA DJECA
-------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=iX_xDAvXDoI

-----------------------
The_GODFATHER
-----------------------
DEA dolazi na evropsko takmicenje koje se odrzava ovog mjeseca u Salzburgu :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 11:20 
Početnik
Početnik

...

Poslednji put menjao The_Godfather dana 21 Dec 2009, 23:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 12:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

The_Godfather je napisao:
ako cemo iskreno ja sam za dudo prvi put cuo kad sam krenuo sa deom...odtad pratim sva takmicanja koja sam u mogucnosti i mogu rec da je veoma zanimljiv sport...

Ne samo da je zanimljiv, nego i koristan...od tog da je zdravo baviti se nekim sportom, preko toga da se,narocito kod djece stice neka obaveza, odgovornost i samodisciplina...nazalost ovaj sport kod nas jos nije zazivio,niti stekao podrsku drzave...pa su finansije lose,a sponzora je veoma malo...pa kad treba otici na neko takmicenje obicno to bude "budzet" roditelja,ili u najboljem slucaju neki sponzor...ali zato od judo-a u nasoj drzavi malo ko moze zivjeti...!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
@The_Godfather:
Znam da The_Godfather ima licne razloge da forsira malu Deu na ovoj temi, ali ona ne moze napraviti dobar rezultat bilo gdje sa 63 kg i onom visinom... To je cinjenica, ma koliko ti bio pristrasan.
Tedencija svejtskih dzudista je sve vise obrnuto proporcionalna nekadasnjim, znaci, sto visi, sa duzim ekstremitetima, a u to ces se uvjeriti ukoliko upoznas malo bolje dzudo ili odgledas bilo koji dvd sa bilo kojeg Evropskog prvenstva.
A to u Sarajevu za neznalice mozda bi i znacio neki rezultat, ali svi znamo kakvog je kvaliteta....

@ Brada:
I takodje,... koga ovdje zanima Hrvatska dzudo liga????????????????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 23:37 
Početnik
Početnik

...

Poslednji put menjao The_Godfather dana 21 Dec 2009, 23:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 23:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Gizzzmo je napisao:
brada je napisao:
drago mi je da se neko javio-samo nebi mjesao politiku i sport
pozivam sve banjalucke dzudiste da se jave
ja otvori temu pa nek izvoli neko pisati,ja nazalost mogu pisati o uni jer su mi dostupme informacije.
a nek se javi blazic,braca antonijevic,
cup ,savanovic i mnogi drugi-a neinteresuje me jeli federacija ili rs.
ovdje sam postavio istorijat judoa i zasto da se trenira judo a ako nekom smetaju rezultati judo kluba una,nevidim razlog zasto.
kazem banjaluco i banjalucki judisti javite se,da damo svoj doprinos ovom forumu i da pokusamo koje dijete iscupati iíz stranputnice.
brada-majstor judoa-5dan

ni ja ne zelim da mijesam politiku i sport, nismo se razumjeli!
samo je u pitanju regija... o tome sam govorila.
sto se tice blazica, cupa i antonijevica, mislim da oni uopste ne koriste internet, ali cu ja pokusati da dam neke informacije...
s vremena na vrijeme...
pozdrav!

cup dobio proslo ljeto metalnom sipkom u glavu, jedva spasio oko poslije opracije, sad radi i odgaja cerkicu ne bavi se judom

santrac, leka i ostali i dalje rade po lokalima kao izbacivaci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 07:17 
Pripravnik
Pripravnik

Mr.Dreamy je napisao:
Gizzzmo je napisao:
brada je napisao:
ja otvori temu pa nek izvoli neko pisati,ja nazalost mogu pisati o uni jer su mi dostupme informacije.
ovdje sam postavio istorijat judoa i zasto da se trenira judo a ako nekom smetaju rezultati judo kluba una,nevidim razlog zasto.
kazem banjaluco i banjalucki judisti javite se,da damo svoj doprinos ovom forumu i da pokusamo koje dijete iscupati iíz stranputnice.
brada-majstor judoa-5dan

sto se tice blazica, cupa i antonijevica, mislim da oni uopste ne koriste internet, ali cu ja pokusati da dam neke informacije...
s vremena na vrijeme...
pozdrav!

cup dobio proslo ljeto metalnom sipkom u glavu, jedva spasio oko poslije opracije, sad radi i odgaja cerkicu ne bavi se judom

sta da kazem-zalosno stvarno
hvala na informacijama-puno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
@The_Godfather:
Znam da The_Godfather ima licne razloge da forsira malu Deu na ovoj temi, ali ona ne moze napraviti dobar rezultat bilo gdje sa 63 kg i onom visinom... To je cinjenica, ma koliko ti bio pristrasan.
Tedencija svejtskih dzudista je sve vise obrnuto proporcionalna nekadasnjim, znaci, sto visi, sa duzim ekstremitetima, a u to ces se uvjeriti ukoliko upoznas malo bolje dzudo ili odgledas bilo koji dvd sa bilo kojeg Evropskog prvenstva.
A to u Sarajevu za neznalice mozda bi i znacio neki rezultat, ali svi znamo kakvog je kvaliteta....

@ Brada:

ne ja je ne forsiram i nisam rekao nista sem rezultata na zadnijem turniru...a da nemoze nista uradit u -63 i sa svojim visinom pokazala je na zadnijem turniru da joj u BIH nema ravne....jos radi seniore od svoje 9 godine kako ja znam....na balkanskom prvenstvu ukoliko si pratio da uzme medalju povreda ramena ju je sprijecila....na evropskom sad je na kaznu izgubila....sad cemo vidjet sta ce biti evroskom ukoliko je trener bude vodio...ali bilo kako bilo u ovom trenutku je najbolja judiskinja u bih...i to je cinjeci ma koliko ja bio pristrasan...

To sto je ona sada bila prva, ne znaci da je ona odlicna, nego da je dzudo u BiH los... Pogotovo zenski. Nikada nije bio losiji...
Zar je normalno da neko radi za seniore od svoje 9 godine? Osim u gimnastici? U dzudou je to prakticno nemoguce... Ili je lud trener...
A koliko se sjecam, Dea je prosle godine za seniore bila 3. mjesto... A sad znaci 1. ... Znam kakve je konkurencija trenutno u svim kategorijama...Losija nego proslogodisnja. Ako pratis, znas ko trenutno nedostaje u kojoj kategoriji i zasto...
Ok, moze ona biti 1. na lokalnom nivou... ali to je sve....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mr.Dreamy je napisao:
Gizzzmo je napisao:
brada je napisao:
brada-majstor judoa-5dan

s vremena na vrijeme...
pozdrav!

...Mislila sam na Dejanovog oca....
Nisam znala ovo za Dejana,....
:( :( :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 17:25 
Početnik
Početnik

...

Poslednji put menjao The_Godfather dana 21 Dec 2009, 23:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 07:29 
Pripravnik
Pripravnik

[quote="Gizzzmo"]@The_Godfather:

@ Brada:

neznam zanima li koga ili ne ,mene ponajmanje.ali zanimaju me djeca koja nastupaju za hrvatske klubove jer liga u bih ne postoje.
bez jake judo lige nema ne kvalitetnog juda.
nekad je bih imala jake klubove i dvije jake lige onu saveznu i republicke lige u kojoj su nastupali R.lj.geroj ;PARTIZAN-B LUKA I RADE LICINA.dok je sarajevska bosna se takmicila u kupu sampiona i bila vrlo uspjesna.
sto se tice male Miletic Dea ona je super i umalo joj je izbjegla medalja prije dvije godine u salzburgu i nadam se da ce ove godine to popraviti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 07:40 
Pripravnik
Pripravnik

MEĐUNARODNI TURNIR POŽEGA 2007.
Osvojeno 7 medalja:
3 zlatne i 1 srebrena i 3 bronzane

Požega, 10-11.11.2007.- Emina Kliko, Seadet Kurtović i Daniel Delić osvojili su zlatne medalje, Daniel Delić srebrenu i bronzane medalje osvojili su Hana Topčagić, Dino Halilagić i Denis Delić.
Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 600 takmičara iz 50 klubova iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Austrije, Njemačke, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Holandije i Italije.

opet hrvatska zar ne
turnir je rurnir i uspjet uzeti medalju u ovakovoj konkurenciji pokaziva da i u bosni ima kvaliteta.
kod nas niko nece da preuzme organizaciju turnira i ako ga prihvati tesko da ce mu doci njemci talijani holandjani........
a to je prilika da osjetis kako se radi judo u zemljama gdje vise izdvajaju za ovaj sport i gdje mozes vidjeti gdje si.
treba napomeniti da je halilagic sedmi na olimpijskim igrama koje se odrzalo u beogradu ove godine a delic viceprvak balkana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
Gizzzmo je napisao:
@The_Godfather:

@ Brada:

ne ja je ne forsiram i nisam rekao nista sem rezultata na zadnijem turniru...a da nemoze nista uradit u -63 i sa svojim visinom pokazala je na zadnijem turniru da joj u BIH nema ravne....jos radi seniore od svoje 9 godine kako ja znam....na balkanskom prvenstvu ukoliko si pratio da uzme medalju povreda ramena ju je sprijecila....na evropskom sad je na kaznu izgubila....sad cemo vidjet sta ce biti evroskom ukoliko je trener bude vodio...ali bilo kako bilo u ovom trenutku je najbolja judiskinja u bih...i to je cinjeci ma koliko ja bio pristrasan...

To sto je ona sada bila prva, ne znaci da je ona odlicna, nego da je dzudo u BiH los... Pogotovo zenski. Nikada nije bio losiji...
Zar je normalno da neko radi za seniore od svoje 9 godine? Osim u gimnastici? U dzudou je to prakticno nemoguce... Ili je lud trener...
A koliko se sjecam, Dea je prosle godine za seniore bila 3. mjesto... A sad znaci 1. ... Znam kakve je konkurencija trenutno u svim kategorijama...Losija nego proslogodisnja. Ako pratis, znas ko trenutno nedostaje u kojoj kategoriji i zasto...

Lose se sjecas je je i prosle godine je bila prva za seniore...a to sto si ti LJUBOMORNA to je tvoj problem.....hmm a kako znam prolse godine je bila i balkanski prvak ako se ne varam...ove godine je sa povredom se borila i povreda ju je sprijecila da ostvari sta vise....a da vidim tvoje rezultate ili nesh slicno...STVARNO LJUBOMORA JE CUDO..

hahahahahahahahah
HAHAHAHHAHAHA
HAHAHAHAHA
HAHAHAHA

Prosle godine za seniore U Lukavcu,april, 2006 godine...
KATEGORIJA -63 KG
1. Gorica Bilak, Laktasi
2. Nermina Cosickic, Lukavac
3. Dea Miletic, Bosna
3. Nevena Tatomirovic, Panter

toliko o tome...
Ako ti Dea kaze da je bila prosle godine za seniore prva onda stvarno nemam rijeci...
Arijana Jaha je bila 1. do 57 kg, i 1. u apsolutnoj, najbolja takmicarka
-48 1. Suzana Tripkovic, Zvornik
-52- Asima Tahirovic
-70- Selma Smajlovic, Lukavac
-78 - Zorana Dragojevic, Kozara Zeljeznicar

Toliko o tome.
A pozdravi Deu.
Protiv djevojcice nemam njista, ama bas nista. Na sporim da je dobra.
Ali mislim da za evropski dzudo nema sanse sa tom visinom, samo toliko....
Cisto strucno misljenje.
Ali bas si me fino nasmijao.
Onako, od srca.

Dokaz>
http://www.sport.co.ba/?showCat=7&showText=5378

CITAJ>

SARAJEVO, 24. aprila 2006. (FENA) - Članovi Judo kluba Bosna iz Sarajeva 11. put su potvrdili apsolutnu dominaciju na državnim prvenstvima.

Na takmičenju u Lukavcu, seniori i seniorke ovog kluba su osvojili sva četiri pehara namijenjena najuspješnijim učesnicima. S po dvoje pojedinačne titule u svojim težinskim i apsolutnim kategorijama najuspješniji su bili Ibro Miladin i Arijana Jaha, kojoj je to 18. zlatno odličje na državnim prvenstvima. Preostala dva pehara članovi JK Bosna dobili su za ukupni uspjeh u obje konkurencije (seniori pet, seniorke dvije titule).

Najbolji bh. takmičar Amel Mekić osvojio je novu titulu državnog prvaka i pored teže povrede `ahilove` tetive, zbog koje je dovedeno u pitanje njegovo učešće na evropskom prvenstu od 25. do 30. maja u finskom Tampereu.

Prema riječima selektora reprezentacije BiH Branislava Crnogorca, za sada jedini sigurni učesnik EP-a je Ibro Miladin, a među putnicima za Finsku će se naći još jedan senior i dvije seniorke.

Prvaci BiH, pojedinačno po kategorijama:
seniori:
do 60 kg: Zoran Petrović (Leotar, Trebinje)
do 66 kg: Mitar Mrdić (Leotar, Trebinje)
do 73 kg: Eldin Lukač (Bosna, Sarajevo)
do 81 kg: Aldin Lukač (Bosna, Sarajevo)
do 90 kg: Luka Čilić (Soko, Zvornik)
do 100 kg: Amel Mekić (Bosna, Sarajevo)
preko 100 kg: Ibro Miladin (Bosna, Sarajevo)
apsolutna: Ibro Miladin (Bosna, Sarajevo)

seniorke:
do 48 kg: Suzana Tripković (Soko, Zvornik)
do 52 kg: Asima Tahirović (Travnik)
do 57 kg: Arijana Jaha (Bosna, Sarajevo)
do 63 kg: Gorica Bilak (San , Laktaši)
do 70 kg: Selma Smajlović (Lukavac)
do 78 kg: Zorana Dragojlović (Krajina, Banja Luka)
preko 78 kg: Verica Vrlješ (Soko, Zvornik)
apsolutna: Arijana Jaha (Bosna, Sarajevo).

(Fena) fk

Poslednji put menjao Gizzzmo dana 13 Nov 2007, 09:45, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

... i uopste necu vise da dokazujem ko je kad osvojio sta...
jer je smijesno...
ocigledno neko laze.

ne zelim da ljudi ne primjete razliku izmedju tebe i mene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

brada je napisao:
MEĐUNARODNI TURNIR POŽEGA 2007.
Osvojeno 7 medalja:
3 zlatne i 1 srebrena i 3 bronzane

Požega, 10-11.11.2007.- Emina Kliko, Seadet Kurtović i Daniel Delić osvojili su zlatne medalje, Daniel Delić srebrenu i bronzane medalje osvojili su Hana Topčagić, Dino Halilagić i Denis Delić.
Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 600 takmičara iz 50 klubova iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Austrije, Njemačke, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Holandije i Italije.

opet hrvatska zar ne
turnir je rurnir i uspjet uzeti medalju u ovakovoj konkurenciji pokaziva da i u bosni ima kvaliteta.
kod nas niko nece da preuzme organizaciju turnira i ako ga prihvati tesko da ce mu doci njemci talijani holandjani........
a to je prilika da osjetis kako se radi judo u zemljama gdje vise izdvajaju za ovaj sport i gdje mozes vidjeti gdje si.
treba napomeniti da je halilagic sedmi na olimpijskim igrama koje se odrzalo u beogradu ove godine a delic viceprvak balkana.

Ok Brada, ti si trener i strucnjak...
Reci iskreno, strucno- da li je normalno da se neko takmici za seniore u svojoj 9. godini zivota?
Uzimajuci u obzir da je tak poceo fizioloski/morfoliski razvoj djeteta, pubertet je na pragu...
ma koliko neko bio dobar, perspektivan...
Eto, trazim samo strucno misljenje.
Ako ti kazes da je to ok i normalno, ustaljeno, molim da mi navedes jos bar 1 primjer bilo gdje, u svijetu... i ja cu uzeti i to kao relevantno...
naravno, uz moju prethodnu provjeru....

I daleko od toga da ne mislim da je turnir u Pozegi jak...
to je svakako istina!
Seniori>
Vukovic Mladen, Rade Licina , Banja Luka, -90kg --------- 1. mjesto
Mislic Miroslav, Rade Licina, Banja Luka, -90 kg------------2. mjesto
Delic Jasenko, Rade Licina, Banja Luka, -66 kg -------------3. mjesto
Biljana Petkovic, Laktasi-----------------+ 78 kg -------------2. mjesto
Jovic Slobodan, Laktasi-------------------+100 kg------------3. mjesto

Juniori>
Draskovic Marko, Famos, istocno sarejevo, -81 kg---------1. mjesto
Mijanovic, Famos, 90 kg---------------------------------------1. mjesto
Komljenovic, Famos, -100 kg---------------------------------1. mjesto

ako je sta propusteno.... izvinjavam se

Djordje Kisin, 90kg , Leotar, osvojio 2. mjesto u Beogradu na Evropskoj Olimpijadi EYOF

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 13:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
Gizzzmo je napisao:
Gizzzmo je napisao:
@The_Godfather:

@ Brada:

Lose se sjecas je je i prosle godine je bila prva za seniore...a to sto si ti LJUBOMORNA to je tvoj problem.....hmm a kako znam prolse godine je bila i balkanski prvak ako se ne varam...ove godine je sa povredom se borila i povreda ju je sprijecila da ostvari sta vise....a da vidim tvoje rezultate ili nesh slicno...STVARNO LJUBOMORA JE CUDO..

hahahahahahahahah
HAHAHAHHAHAHA
HAHAHAHAHA
HAHAHAHA

Prosle godine za seniore U Lukavcu,april, 2006 godine...
KATEGORIJA -63 KG
1. Gorica Bilak, Laktasi
2. Nermina Cosickic, Lukavac
3. Dea Miletic, Bosna
3. Nevena Tatomirovic, Panter

toliko o tome...
Ako ti Dea kaze da je bila prosle godine za seniore prva onda stvarno nemam rijeci...
Arijana Jaha je bila 1. do 57 kg, i 1. u apsolutnoj, najbolja takmicarka
-48 1. Suzana Tripkovic, Zvornik
-52- Asima Tahirovic
-70- Selma Smajlovic, Lukavac
-78 - Zorana Dragojevic, Kozara Zeljeznicar

Toliko o tome.
A pozdravi Deu.
Protiv djevojcice nemam njista, ama bas nista. Na sporim da je dobra.
Ali mislim da za evropski dzudo nema sanse sa tom visinom, samo toliko....
Cisto strucno misljenje.
Ali bas si me fino nasmijao.
Onako, od srca.

Dokaz>
http://www.sport.co.ba/?showCat=7&showText=5378

Ovaj forum je presao u prepucavanje,ko je najbolji...pa zar je bitno? :-? Zbog takvih stvari mi i nemozemo nista postici,ni u jednom sportu...zalosno je kad postoji jedan najbolji...izgleda da svi osim nas imaju u svakoj kategoriji "nekoliko najboljih"...pa kad jedan "padne" ima sledeci...a da ne govorim o konkurenciji...u BiH nije problem biti prvi,ali zato cim osvoji nesto u BiH,misli "ja sam najbolji"...pa na kraju zavrsi po onoj staroj narodnoj "ko visoko leti,nisko pada"...nema potrebe za prepucavanjem,vrijeme ce pokazati...pred Deom je svijetla buducnost,samo ako bude gledala naprijed,i bude imala svoj cilj...a proslost nije bitna...!!! :angel: :angel: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ko govori o proslosti?
Ovo su samo cinjenice, zao mi je sto se zaobilaze na ovaj nacin...
Ono sto ne volim jeste neistina...

A u pravu si... Vrijeme ce pokazati da li ce i sta ce uraditi u Evropi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 16:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
Ko govori o proslosti?
Ovo su samo cinjenice, zao mi je sto se zaobilaze na ovaj nacin...
Ono sto ne volim jeste neistina...

A u pravu si... Vrijeme ce pokazati da li ce i sta ce uraditi u Evropi...

Pazi,mislio sam na temu prepucavanja "da li je Dea prosle godine bila 1. ili 3.?"To je bilo i proslo,i zasto je toliko vazno da neko prizna da je ona najbolja?Svako ima svog favorita...ja Dei zelim mnogo uspjeha,i da bar neko osvetli obraz BiH u judo-u...a iskreno volio bih da je veca konkurencija u BiH judo-u,pa da onda mozemo i pricati na tu temu ko je najbolji...ovako mozemo reci da je BiH judo veoma slabo i "nekvalitetno"...i ako neko zeli reci da je najbolji u BiH,moze slobodno ali mu to ne znaci mnogo...nazalost mozemo se samo nadati "nekom" uspjehu u Evropi...a,ako neko tamo uspije pokazati kvalitet,e onda je stvarno najbolji...!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]