Ja ne patim od toga da trebam ispasti fina pred onima koji nisu nimalo fini.
Kad cekam u redu i neko hoce da se ubaci - reagujem.
Obavezno cujem ono - ja samo treba nesto da pitam...
E pa i ja samo treba da pecat dobijem pa stojim u redu, izvolite stati na kraj, svi smo mi ovdje dosli samo da nesto pitamo i samo da nam nesto sarnu...
Najbolji su mi oni sto dodju pa vide red ogroman i onda stanu nekih 20 cm sa strane, ali na samom pocetku reda...pa cekaju nekih 15-ak minuta i pocnu se praviti kao da su oni tu u redu, na samom pocetku, samo su se malo izmakeli sa strane da se ne guzvaju...
I najbolje mi je kad im se skrene paznja na to, oni se prave ludi i kao ti si bezobrazan koji si im skrenuo paznju, ti si nekulturan, a ne oni koji se besramno uvaljuju...
Takodje sam primjetila da bake povedu unucice...
Zena od 50 godina sa malim djetetom dodje i odmah za kvaku. I tu se pravim luda i kad mi spomene sitnu djecu fino kazem kako sam ja svoje djete ostavila kod kuce da bih tu dosla, pa sutim i cekam i niko me ne pita ko ce mi i do kad cuvati djete i da li ja zurim, pa je i ona mogla unuce ostaviti, a ne povesti ga da se ugura preko reda...
Djece nemam, ali kao da to bezobraznici koji zele preko reda uci negdje znaju...
Kad vidim stariju osobu koja jedva stoji, a cuti - pustim je.
U principu ko ima snage da palaca jezikom kao cegrtusa, pa makar imao i 150 godina, znaci da ima snage i da stoji. Kad se mozes svadjati, onda mozes i stajati...
Trudnice takodje pustim, jer sa ogromnim stomakom niti mozes stajati u redu gdje se svi guraju, pa te stisnu u sendvic, niti jadne mogu da stoje duge...
Invalide, bez noge, sa stakom, uvijek pustim...