Not now, John! je napisao:
Mislim da se zove Branimir/Branislav Miholjević/Mihajlović ili nešto u tom fazonu.
A ne. Ovaj na kojeg pretpostavljam da ti misliš zove se Miroljub Petrović, a onaj drugi, lokalni kreacionista je Branislav Mihajlović.
Mislom da su obojica povezani jer su bili zajedno na tv prije par godina.
Miroljub Petrović odgovara na pitanja o evolucijiNa pitanje treba li pobiti homoseksualce, on odgovara:
Miroljub Petrović je napisao:
Prema Bibliji covek je najveca vrednost, a porodica (brak) je institucija za stvaranje dobrih ljudi. Oni koji pljuju na koncept "stvaranja dobrih ljudi" i koji zele da potencijale koje im je Bog dao koriste na unistavanje ljudi, a ne na stvaranje dobrih ljudi, takvi treba da idu pod mac.
Na pitanje treba li kamenovati neposlušnu djecu, on odgovara:
Miroljub Petrović je napisao:
Pa naravno da ih treba kamenovati. Prvo se upozoravaju, pozivaju na razum, na zakon, pa ako nece onda sledi kamenovanje. Nego sta, zar treba da nam se setaju ulicne bande po ulicama kao na Zapadu i da maltretiraju i siluju koga stignu. Zato stu su ljudi odbacili Bozje zapovesti i zakone, svet ide u propast, sto svako ko ima oci moze da vidi.
Naaajs!

Da li je moguce da je to rekao? Neke stvari su mi izgledale sasvim u redu kad je govorio, nisam ga gledao vec par godina, znao sam da ima ekstremne stavove ali to je stvarno previse ako je to rekao. To je ono sto ja kazem, ljudi pokusavaju da objasne religiju naukom i nauku religijom. Iako je to moguce za neke stvari, nemoguce je bas sve objasniti i dokazati u nauci religijom i u religiji naukom.