banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 10:53 
Sondri je napisao:
Mislim da u Americi nema maksimalne kazne za osobe mlađe od 21 godine, a dobar advokat bi ih zatvorio u neku ludnicu, sa sve klimom i TV-om, na 10-ak godina sa pričom o porodičnom nasilju ili sl. Bili bi na uslovnoj još toliko i gotovo.

Lako moguce...majka kurva, caca p'jandura i eto razloga za ponasanje i dobili bi max 5 god!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ако је она била заљубљена у њега, тј. ако су они били у озбиљној вези, ја сам Бред Пит, лично.
Клинка је дроља, знам из "приближно" личног искуства.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 11:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Bez obzira na godine,ako sud odluci da se pociniocima sudi kao odraslima godine tu ne igraju ulogu,oko tog upravo i nastaju pravne borbe kada su maloljetnici u pitanju.Naravno da ko ima para za ekstra advokate prodje bolje nego sto bi trebao,ali ovo dvoje tamo i pored najboljih advokata ne bi mogli dobiti manje od 20 godina.A kod nas,sjecam se,neki debili sto su opljackali prijedorski SDK prije koju godinu,ubili cuvara i dobili po 12 godina.A ovaj stariji lik u Francuskoj robijao vise od 10 godina a mladji po italiji pljachkao benzinske pumpe pa razgulio ovamo kad su mu bili "za petama".Takav tandem nece sastaviti duze od 6 godina(mozda su vec vani) i opet ce nesto napraviti vrlo brzo po izlasku.Jednostavno,kod nas zakona nema i nemojmo se zavaravati da nas zakon i policija stiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Rakun_Slavko je napisao:
XIX century je napisao:
Ja kad bih uhvatila nekog da mom djetetu prodaje drogu, ja bih ga golim rukama udavila. Pa nek bude sa mnom šta bude.

Ma da, diler je kriv... Svaka roba ima svoga kupca, prodavac je tu samo da lakse i brze roba dodje to trazitelja. Prije da bi trebala udaviti svoje djete, ako hoce da kupi, kupice vec negdje, sad je diler kriv sto je mali glup :roll:.

Aj Rakun pokušaću ti nacrtati, možda onda shvatiš neke stvari. Ne znam koliko ti je sad godina, al sjeti se sebe i svoje predstave svijeta kad ti je recimo bilo 15 godina i uporedi kakvo ti je sad viđenje svijeta. Sigurna sam da nije isto? Jel jedan stari prdonja, diler, preko 30 godina više svjestan svijeta i droge i posljedica svega od djeteta, tinejdžera i mladog adolescenta kojem prodaje svoju "robu" kako je ti nazivaš? Pa stvarno si smiješan sa tim komentarom. On ima obavezu, građansku i moralnu, da ne zloupotrebljava naivnost i neiskusnost mlađih od sebe, pogotovo ne na takav način. Svi znamo da je teška droga putovanje sa jednosmjernom kartom.

Nek on prodaje zrelim, formiranim osobama, starijim od 25 godina. Oni bi trebali da budu odgovorni za ono što konzumiraju. Al na mlade ne dam i bila bih spremna da ubijem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
I kad se snima film????

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

90% vas na forumu glumi nevinasca a mogu misliti kakvi ste u stvarnosti!

Samo misli, to nikad nećeš saznati. Svi saznajemo samo za ove heroje iz crnih hronika. O nama anonimusima nećeš znati.

Opravdavate dvoje balavaca koji su ubili covjeka da bi mu uzeli ato i zapoceli zajednicki zivot!!!Vecu glupost u zivotu nisam cula! :roll: Covjek je mrtav,nema ga vise i njegova djeca ce da zive bez oca a vama je glavna tema njegov BMW!Koliko je kostao,na koji nacin ga je zaradio,cim se on sve bavio...I.T.D...

Ako pričamo o njegovom nemoralu navedenom u štampi i medijima, ne mora automatski značiti da opravdavamo ubistvo. Ja mislila da je za djecu i njihov život isključivo odgovoran onaj ko ih je napravio? Ja ne mogu preuzeti tu odgovornost, izvini. Nemam ja ništa sa njegovom djecom ko ni on sa mojom.

Vi nemate pametnijeg posla nego da po cijeli dan sjedite za kompijuterom i prebirate po gradskim tracevima i ljudskim zivotima!

Pa ti upravo ovim postom tračaš li tračaš.

Pojedine na forumu brinu dileri po gradu i nacin na koji su dosli do para i skupocjenih auta a ne brinu ih psihopate poput ovih dvoje koji ce izresetati covjeka da bi mu uzeli auto!Jos nisam vidjela dilera koji je nekom gurao kokain u nos ili ubrizgavao heroin u venu!

Brinu nas psihopate, takođe. Jadni ti nevini dileri. Pa da oni ne ubrizgavaju heroin. Samo ga nabave i obezbjede, tj. obezbjede brzo sredstvo za propast i smrt na tenane. Fini neki ljudi, stvarno. Ma da? Kako se nisam sjetila? Oni ni ne znaju kako to što oni prodaju radi, na kojem principu, kako se djeci stvara ovisnost a njima time sigurna mušterija, laka zarada i brz profit? Al ko jebe tuđu djecu, važna su njihova djeca i da je njima dobro, ne? Još jednom, dobri neki ljudi, moralni i pošteni. Prema svim ovim činjenicama dileri nisu psihopate, već hladnokrvne ubice. Koliko li ih oni ubiju samo drogom. [/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 12:34 
Tema 'ladno zrela za lock...i to odma....nema se sta vishe komentarisati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
bigman je napisao:
Клинка је дроља, знам из "приближно" личног искуства.

Zar i ti? :lol: Ja nisam htio biti prvi s ovim komentarom, ali mala je... Inače nisam ja, ali poznanici...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Kod:
90% vas na forumu glumi nevinasca a mogu misliti kakvi ste u stvarnosti!

Ja sam u ovih 10%

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 12:58 
Kakvi smo u stvarnosti???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

psyborg je napisao:

tako fiksamo se, dilamo drogu, ubijamo na parkingu vatrenim oružjem.... kako ko

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
XIX century je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
XIX century je napisao:
Ja kad bih uhvatila nekog da mom djetetu prodaje drogu, ja bih ga golim rukama udavila. Pa nek bude sa mnom šta bude.

Ma da, diler je kriv... Svaka roba ima svoga kupca, prodavac je tu samo da lakse i brze roba dodje to trazitelja. Prije da bi trebala udaviti svoje djete, ako hoce da kupi, kupice vec negdje, sad je diler kriv sto je mali glup :roll:.

quote]

Aj Rakun pokušaću ti nacrtati, možda onda shvatiš neke stvari. Ne znam koliko ti je sad godina, al sjeti se sebe i svoje predstave svijeta kad ti je recimo bilo 15 godina i uporedi kakvo ti je sad viđenje svijeta. Sigurna sam da nije isto? Jel jedan stari prdonja, diler, preko 30 godina više svjestan svijeta i droge i posljedica svega od djeteta, tinejdžera i mladog adolescenta kojem prodaje svoju "robu" kako je ti nazivaš? Pa stvarno si smiješan sa tim komentarom. On ima obavezu, građansku i moralnu, da ne zloupotrebljava naivnost i neiskusnost mlađih od sebe, pogotovo ne na takav način. Svi znamo da je teška droga putovanje sa jednosmjernom kartom.

Nek on prodaje zrelim, formiranim osobama, starijim od 25 godina. Oni bi trebali da budu odgovorni za ono što konzumiraju. Al na mlade ne dam i bila bih spremna da ubijem.

Jest, 'ajde zadavi i trgovca u diskontu kad ti recimo sin/otac ko god postane alkoholicar...

Ti govoris o moralnoj i gradj. obavezi dilera narkoticima :lol: Kao, nisam kvaran diler, prodajem samo odraslima ;)
Dobro, bez dilera ne bi bilo lako doci do droge, onda bi se prebijali alkoholom, sta onda? Hocu reci da nisu nista krivi ni droga ni alkohol ni dileri ni trgovine, vec je kriva osoba koja ih konzumira, niko drugi, sad, to da diler navlaci - njegov je cilj da poveca trziste kao i svakog drugog proizvodjaca/distributera, ebiga, i tamo vladaju isti zakoni kao na svakom drugom trzistu, to tako ide i tacka.

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 05 Sep 2007, 13:10, izmenjena 4 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:07 
XIX century je napisao:
psyborg je napisao:

tako fiksamo se, dilamo drogu, ubijamo na parkingu vatrenim oružjem.... kako ko

Ja samo :drinking: a ovi sto Slika mogu samo da mi Slika...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
XIX century je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
XIX century je napisao:

quote]

Jest, 'ajde zadavi i trgovca u diskontu kad ti recimo sin/otac ko god postane alkoholicar...

Ti govoris o moralnoj i gradj. obavezi dilera narkoticima :lol: Kao, nisam kvaran diler, prodajem samo odraslima ;)
Dobro, bez dilera ne bi bilo lako doci do droge, onda bi se prebijali alkoholom, sta onda?

Koliko ja znam o hemiji, alkohol i droga se ne mogu porediti po intenzitetu djelovanja i štetnosti.

Stvarno su ti čudni argumenti Slavko. Nikako te ne pratim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Usrani blic, vec 2 mj kad hocu da postjem samos toji waiting for forum.blic.net :mad: :mad: :mad: :mad:

Htio sam reci da je kriva samo osoba koja to uzima i niko drugi. Diler navlaci, normalno, navlaci i tebe coca-cola da je kupujes, nasotji svako da prosiri svoj biznis, zakoni trzista. Imao sam i ja 15 god pa mi nije palo na pamet da se drogiram, a da sam htio, ne bi me ni bog ni drzava sprijecili u tome, taman isao u Bg po drogu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:16 
http://youtube.com/watch?v=Dnucgw5z01Y

Ajde ne kenjaj rakun...ovaj sigurno nece ubiti ili drpat pare da bi kupio alkohol....za razliku od dzana!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Usrani blic, vec 2 mj kad hocu da postjem samos toji waiting for forum.blic.net :mad: :mad: :mad: :mad:

Htio sam reci da je kriva samo osoba koja to uzima i niko drugi. Diler navlaci, normalno, navlaci i tebe coca-cola da je kupujes, nasotji svako da prosiri svoj biznis, zakoni trzista. Imao sam i ja 15 god pa mi nije palo na pamet da se drogiram, a da sam htio, ne bi me ni bog ni drzava sprijecili u tome, taman isao u Bg po drogu.

coca-cola u analogiji sa drogom :lol: :lol: al ti imaš smisla za komediju.

pa bila sam jednom u komuni, a jednom na klinici... al nikako mi nije uspjelo da se skinem sa coca-cole :lol: :lol: ebem ti coca-colu, to je kuga XXI vijeka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
XIX century je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:

coca-cola u analogiji sa drogom :lol: :lol: al ti imaš smisla za komediju.

pa bila sam jednom u komuni, a jednom na klinici... al nikako mi nije uspjelo da se skinem sa coca-cole :lol: :lol: ebem ti coca-colu, to je kuga XXI vijeka

sta te briga...ti si jos u XIX! :wink:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
al nikako mi nije uspjelo da se skinem sa coca-cole

A sa krastavaca? :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
al nikako mi nije uspjelo da se skinem sa coca-cole

A sa krastavaca? :)

vanja, jebaću te :D nećeš znati šta te je snašlo. kad jebem, jebem ko da je poslednji put. kad ljubim, ljubim ko da više nikad neću ljubit. :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]