banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 19:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Warrior of the Light je napisao:
Gizzzmo je napisao:
ova tema je vec obradjena u "pucnjavi ispred klinickog centra''
predlazem flashu da brishe

Pa i nije obrađena... ona tema je zatvorena čim se saznalo šta se izdešavalo.

I onda je ostaviti otvorenu da dolazi do ovakvih komentara, koje sam maloprije obrisao?

Temu cu jos uvijek ostaviti otvorenu za komentare, samo bez vrijedjanja, molim, inace brisem cijelu temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
upitna je napisao:
Užas, cura je išla sa mnom u osnovnu!!

Error607, nisi bas originalan sa naslovom, vidi na sta sam naletila http://www.blatruc.com Ili je to tvoj blog? Ako jeste onda sorry.

A ostali koji brane dilere i razne sugardadije, svi oni hoce da budu isti takvi.

:mad:

I mene cijela priča podsjeća više na jeftinu melodramu, nego na super uzbudljivi akcioni film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 20:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Avg 2005, 17:36
bljak.... :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
jbte uzas
...stvarno,fuj situacija...za takvu akciju trebas biti prespreman...nesto mi fakat ne stima..ne mogu da vjerujem da su bili na ovo spremni,mislim halo.......sta sve novac radi...fujjjjjjj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
upitna je napisao:
Užas, cura je išla sa mnom u osnovnu!!

Error607, nisi bas originalan sa naslovom, vidi na sta sam naletila http://www.blatruc.com Ili je to tvoj blog? Ako jeste onda sorry.

A ostali koji brane dilere i razne sugardadije, svi oni hoce da budu isti takvi.
:mad:

Ubistvo je ubistvo pa taman to bio i diler... tako je pred zakonom.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Čuj Boni i Klajd... Muka mi je od balavaca koji sve više misle da sve mogu da riješe pucnjavom i pištoljima. Vidio sam mu sliku u novinama, još mu sline iz nosa vire, mamlaz jedan... Prvo dobre batine kao vaspitna mjera, pa dobra robija, sa sve tucanjem kamena. Jel' bi stvarno neko trebao da ih žali zato što je on bio "perspektivan sportista", a ona "dobar student"? Još će poslije novinarske prepiske, tužne životne priče o socijali i ostalih nebuloza, da ispadnu žrtve?

Romantično-patetična priča u režiji banjalučkih kvazi novinara. Što su glumili Boni i Klajda? Što nisu glumili Romea i Juliju, pa se otrovali i bili zajedno cijelu vječnost? Podsjeti me na mamlaza što je prije par mjeseci pobio one ljude. Nije se jadnik uklopio u društvo... More marš...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nitro je napisao:
sa sve tucanjem kamena.

Po pričama iz naših zatvora, tucanja će biti sigurno, ali za kamenje nisam siguran!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Sondri je napisao:
Po pričama iz naših zatvora, tucanja će biti sigurno, ali za kamenje nisam siguran!!!

uze mi komentar iz prstiju..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
XIX century je napisao:
Ja kad bih uhvatila nekog da mom djetetu prodaje drogu, ja bih ga golim rukama udavila. Pa nek bude sa mnom šta bude.

Ma da, diler je kriv... Svaka roba ima svoga kupca, prodavac je tu samo da lakse i brze roba dodje to trazitelja. Prije da bi trebala udaviti svoje djete, ako hoce da kupi, kupice vec negdje, sad je diler kriv sto je mali glup :roll:.

Al bas su bistra djeca, kao jagoda vitaminkina, najbolje pred desetak svjedoka ubistvo vatrenim oruzjem, da su ga nekim hladnim oruzjem u automobilu ubili, mozda bi i proslo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 01:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2007, 14:33
90% vas na forumu glumi nevinasca a mogu misliti kakvi ste u stvarnosti!Opravdavate dvoje balavaca koji su ubili covjeka da bi mu uzeli ato i zapoceli zajednicki zivot!!!Vecu glupost u zivotu nisam cula! :roll: Covjek je mrtav,nema ga vise i njegova djeca ce da zive bez oca a vama je glavna tema njegov BMW!Koliko je kostao,na koji nacin ga je zaradio,cim se on sve bavio...I.T.D...Vi nemate pametnijeg posla nego da po cijeli dan sjedite za kompijuterom i prebirate po gradskim tracevima i ljudskim zivotima!Njih dvoje su obicne budaletine i po meni zasluzuju elektricnu stolicu!Kada su u stanju sa 19 godina ubiti covjeka,strpati ga u gepek i baciti u provaliju,sta ce biti za nekih desetak godina kad izadju???Pojedine na forumu brinu dileri po gradu i nacin na koji su dosli do para i skupocjenih auta a ne brinu ih psihopate poput ovih dvoje koji ce izresetati covjeka da bi mu uzeli auto!Jos nisam vidjela dilera koji je nekom gurao kokain u nos ili ubrizgavao heroin u venu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 06:19 
Citiraj:
Jos nisam vidjela dilera koji je nekom gurao kokain u nos ili ubrizgavao heroin u venu!

Bjez sotono :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 07:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Jos nisam vidjela dilera koji je nekom gurao kokain u nos ili ubrizgavao heroin u venu!

Šuti ženo ne galami cipele mi driješi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 07:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Moram da se ukljucim u ovu temu.
Procitao sam sve postove i gledam kako ljudi razmisljaju i komentarisu ovaj dogadjaj. Po komentaru mogu da znam ko koliko godina ima.
Pod broj jedan, ovaj dogadjaj treba da posluzi kao opomena. Ako ne bi bilo tako onda bi se rasirilo shvatanje medju nasim mladim ljudima da vecinu stvari treba rjesavati pucanjem u nekog, prebijanjem i sl. To vec lagano uzima i mjeru kod nas jer sve cesce cujemo da je neko upucao nekog ili pretukao ili sta vec zbog nekih gluposti, ljubavi, ljubomore, zavisti....
Iskreno poznavao sam Ilica. Neznam cime se bavio i ne interesuje me ali u svemu ovome nije vazno cime se covjek bavio. Ako se i bavio time ne opravdavam to jer zestoko mrzim dilere i narkomane. Ovdje je rijec o ubistvu i to kakvom ubistvu. Ovo dvoje mladih nisu bili narkomani da je rijec o nekoj osveti zbog toga. U novinama pise on je bio sjajan sportista,povucen,dobar a ona isto tako povucena, dobra, skromna... Ma onda njih dvoje niko nije poznavao pravo. Pored svih takvih osobina njih dvoje navuku covjeka na taj nacin i onda ga ubiju na jos monstruozniji nacin pa ga bace negdje u nekoj pustosi. Ma jebem ja njima mater dobru i povucenu i skromnu. Hajde pomislite da je na mjestu zrtve bio vas brat ili sestra, kako bi tada razmisljali. Ko bi u tom slucaju rekao da su njih dvoje jadni. Cuj skromna a isla na to da ucestvuje u ubistvu, ukrade BMW pa ko zna sta onda.
I nas zakon je smeceraski zakon jer nema pravih kazni za sve to. Nasa omladina je vjerujte mi najbolja omladina na svijetu ali pored toliko dobre omladine mora biti i zestoko lose jer to je neki balans. Najgora je stvar to sto su ti "losi" na vrhu popularnosti pa im se dive i postuju jer su "budale".
Rakun i Bambi su rekli dosta pametnih stvari ovdje.
Sve ce se to vrtiti u krug jos jako dugo jer nemamo ljude u vlasti kojima je stalo da se to promijeni. Njima je vazno da su zatvorili kafane u 23.00 ili 24.00 a poslije toga ih nije briga sta se desava. Zar je samo to rjesenje?
Vec sam previse napisao ali morao sam jer velio bih da bude neka prekretnica u ponasanju nasih mladih ljudi. Ako nastavi ovim tempom ovakve vijesti nece biti udarne vijesti i nece im se cuditi a tesko ko ce smjeti izlaziti napolje navece, upoznavati se i druziti se jer ko zna ko se krije u mraku.
Hvala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 07:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Ja bi mu i ćaću zatvorio kad pusku i dalje drzi u kuci.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 07:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bambi2 je napisao:
Covjek je mrtav,nema ga vise i njegova djeca ce da zive bez oca

A majka treba da im kaže:"Djeco vaš otac je izgubio život kad je išao na javno jebalište da ovjeri neku klinku"!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Rakun_Slavko je napisao:
XIX century je napisao:
Ja kad bih uhvatila nekog da mom djetetu prodaje drogu, ja bih ga golim rukama udavila. Pa nek bude sa mnom šta bude.

Ma da, diler je kriv... Svaka roba ima svoga kupca, prodavac je tu samo da lakse i brze roba dodje to trazitelja. Prije da bi trebala udaviti svoje djete, ako hoce da kupi, kupice vec negdje, sad je diler kriv sto je mali glup :roll:.

Al bas su bistra djeca, kao jagoda vitaminkina, najbolje pred desetak svjedoka ubistvo vatrenim oruzjem, da su ga nekim hladnim oruzjem u automobilu ubili, mozda bi i proslo...

Blah, nakon 10 predomišljanja odlučih da se i ja uključim u temu. Odmah da se zna da bi im ja dao oboma po maksimalnu kaznu, 40 godina, sa mogućnošću pomilovanja tek za 30. Znači, nek krepaju oboje što se mene tiče.

Ali ovo gore "svaka roba ima svog kupca..." Nije baš diler prodavac za pultom u prodavnici mešovite robe koji tako čeka da neko naiđe izabere artikl, plati mu i nastavi svojim putem. On mnogo više radi na ubeđivanju potencijalne mušterije da uzme njegove proizvode, prve dve-tri doze idu gratis, itd, itd.. Koliko god narkomanu bili fucked up, 30% zasluga za njihovo navlačenje ima diler, 35% društvo, a 35% oni sami.

Opet je na raspravi o ovoj temi pokazana velika doza nezrelosti i tuposti. Ajmo opet, po starom, dobrom običaju poverovati svemu što su novine napisale, uzeti zdravo za gotovo i braniti članke iz novina kao Bibliju. Alo, novine prodaju priču koja će najbolje ići.. a zna se da su nepisana pravila žurnalizma kod nas: ako ima dobro auto, telefon, zlatni lanac...100% diler nečega, kasnije ćemo se dogovoriti čega.

Poserem se i na primernog sportistu i na mirnu studenticu prve godine ekonomije. Da hoće oboje zaglaviti na "B" odelu na Tunjicama, bar na 2 meseca. A onda nju u Doboj, a njemu stalnu ćeliju sa rmpajlijom 2x2.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 10:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
A kakav je to zatvor u Doboju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 10:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Boni i Klajd = Glupan i Tupan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 10:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Prica je otisla u pravcu bio lik diler i trebalo ga skantat,mislim,slazem se ja,smrt dilerima,ali pokojnik nije bio osudjen i bio je na slobodi itd. pa samim tim je bio nevin.E,sad svi u gradu znaju da nije bio nevin,ali sto se tice slova zakona on je bio posten gradjanin kao i vecina ljudi u ovom gradu.Dakle,za tu prichu treba kriviti ovu nakaradnu drzavu,vlast i zakon koja nije HTJELA da zatvori dilera,kao sto ne zatvara ni ostale dilere po gradu iako svi znaju cim se bave.Sa druge strane su dvoje psihopata i ubica,koji su ubili iz najcrnjeg koristoljublja i sad ih se nesto opravdava kao bili uzorni sto jos jednom pokazuje da su 99% novinara najcrnja stoka kad mogu pisati takve gluposti i jos se takve stvari opravdavaju cinjenicom?! da je pokojnik bio diler pa kao i trebalo ga je ubiti.Mislim ok,ja sam za tajlandski model-roknuti dilera mitraljezom,ali poslije sudjenja,a ovamo kao voljelo se dvoje mladih sest mjeseci godinu kad su htjeli da se uzmu dusmani im ne dadose jer pobogu oni su samo htjeli da se osamostale novcima stecenim u monstruoznom zlocinu i jos su ucinili uslugu drzavi ubivsi dilera,mozda ce biti i gradjani godine ko zna,a Gradonacelnik ce da im uruchi nagradu jer ipak Banjaluka je sad "cistija "sredina.I na kraju,to dvoje "golupcica" su nista drugo do najcrnji psihopati koji ce vrlo brzo izaci iz tvorzije i opet nekog ubiti jer se ocito radi o osoba duboko poremecenim i da se sve to desilo u americi dobili bi dozivotne robije u max security zatvoru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 10:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mislim da u Americi nema maksimalne kazne za osobe mlađe od 21 godine, a dobar advokat bi ih zatvorio u neku ludnicu, sa sve klimom i TV-om, na 10-ak godina sa pričom o porodičnom nasilju ili sl. Bili bi na uslovnoj još toliko i gotovo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]