Hmmm... koliko me sjecanje sluzi:
Krenes iz BL prema Manjaci, znaci na nuli se odvojis prema gore i samo picis pravo, pratis glavnu cesto dok ne dodjes na Cadjavicu, gdje imas "t" raskrsnicu znaci desno ti je Ribnik,Kljuc,Bihac a lijevo Mrkonjic Grad. Ti skrenes lijevo i vozis se nekih 10-15 kilometara skrenes desno prema Zelenkovcu i Podrasnici. Nisam siguran da li tu ima neka tabla, ali odmah na tom skretanju imas benzinsku pumpu plave boje.
Onda ides tom cestom, opet pratis samo glavni put, prodjes kroz Podrasnicu, Barace, Mlinista i ides prema Glamocu. Opet nisam siguran za table, mislim da se nigdje ne skrece sa glavnog puta, ako postoje putokazi, prati Glamoc, Livno ili Split.
Iz suma i brda odjednom uletis na Glamocko polje i to je meni jedan od najljepsih prizora koje sam vidio (sjeti me se kad budes na toj tacki

). Onda ides kroz Glamocko polje samo ravno, prodjes preko piste

, prodjes kroz naselje Glamoc i nastavis dalje prema Livnu. Opet ulazis u brdovito podrucje sa puno minskih polja, tako da pish pauze planiraj ranije. Nakon malo brda i sumice izlijeces na Livanjsko polje i priblizavas se Livnu. Nemas potrebe da ulazis u grad, tako da prije grada skrenes desno tranzitom i pratis ako ima putokaz za Makarsku ili Split. Onda tu opet vozis ravnicom i dodjes do Buskog jezera koje je ogromno, tako da ne pomislis da si vec stigao na more

. Jezero ce ti biti sa lijeve strance. Odmah tu negdje cim se odvojis od jezera, bice raskrsnica na kojoj ti trebas skrenuti lijevo. Nisam siguran ali mislim da ima tabla za Arzano ili granicni prelaz. Taj put je malo uzak, tako da ne pomislis da ides pogresnim putem. Ubrzo stizes na granicni prelaz, tu zakocis, otvoris prozor i das ciki dokumente. Ako te drugi ciko bude nesto pitao, samo odgovori "Nemam."
Onda pratis taj put i prolazis kroz Arzano. Tu negdje ima skretanje lijevo-desno, ti trebas ici lijevo. Mislim da je na toj raskrsnici zastava Hrvatske i neka mala kapela. Sljedece naselje je Cista Provo, kroz njega samo prodjes pravo. Pa onda Sestanovac, Zadvarje,... tu ne mozes promasiti samo pratis glavni put i onda izbijas na jadransku magistralu. Na magistrali skrenes lijevo i onda samo picis pravo do Makarske i to je to.
Sretan put