VeLiKi je napisao:
Tiki the Boyler je napisao:
Ja sam stajao pred jebenim kordonom 97. u Beogradu i znam kako izgleda kad kordon krene...
jel hoces medalju neku za to?
Ne. Hvala. Ne treba.
VeLiKi je napisao:
sto osjecas toliku potrebu da prosipas svoje staracke mudrosti na temama sa kojima si i sam rekao da nemas neke pretjerane veze?
Ne mislim da prosipam bilo kakvu mudrost! Još manje da je staračka...
Ali ako ti već to vidiš tako... možda imam potrebu da nekome ukažem na to gdje su drugi griješili, pa da imajući to u vidu ne najebe kao ja i mnogi iz moje generacije!
Očigledno nam je glupost u genima. Očigledno smo suviše zapaljiva materija!
I očigledno drugačije ne može biti...
Panta Rei...
VeLiKi je napisao:
aj ti nama sada, broju 1, objasni kako mi to zapravo da uradimo?
Sa takvim stavom... nikako!!! Sve dok ne izađete iz faze u kojoj negirate postojanje sistema (takvog kakav je) i nesvjesno se bavite teorijama zavjere, političkim skandalima, itd, itd.. (što reče BlackHand) teško da ćete doći do nečega što se zove pregovarački sto... A obično tu sve počinje. Ili završava... zavisno iz kog ugla gledaš.
BlackHand je napisao:
A sa čime ima veze ako nema sa studentima i studentskim standardom? Šta si to ti tako nedokučivo zaključio iz tih slika molim te?
Kakve sad odjednom veze ima Uprava za indirektno oporezivanje i nekih 200 miliona sa studentskim standardom? Pa u ovoj "državi" ima toliko rupa da tih 200 miliona ne mogu da ih začepe nikako...
Isto tako postoji još 200 kvaziinstitucija koje sisaju državni novac... I vi sad hoćete da povjerujem kako je prozivanje Uprave za IO onako... slučajno...
Nacionalnu ikonografiju smo imali, još je samo falila Peticija protiv nezavisnosti Kosova (protiv koje nemam ništa) pa da imamo cijeli politički skup!
Nebitno... ako vi vjerujete da se tu radi samo o borbi za studentski standard... evo vjerovaću i ja vama!
BlackHand je napisao:
Jesi li ti uopšte pročitao moj post ili si zastao negde na četvrtoj rečenici jer ti se učinilo da ima previše slova?
U potpunosti sam pročitao tvoj post. Kao i sve u temama za koje se interesujem...
BlackHand je napisao:
Ti...stajač pred kordonom..danas je u pripravnosti bilo oko 30 specijalaca, a sa druge strane oko 1200 studenata, sad ti odradi malo matematike pa nas prosvetli o čemu se tu radi.
blejalo je napisao:
više murije nego studenata:(
Aj' se dogovorite kako je bilo!
BlackHand je napisao:
I prekini više pisati svoje kretenske postove, svima si izašao na vrh glave sa njima.
Jel' to kao urednik naređuješ ili moliš?!?
Autoritet nećeš steći tako što ćeš da lomiš preko koljena i trčiš ko tele pred rudu!
Meni se sve čini da ti uopšte ne čitaš moje postove!?!
Nitro je napisao:
Zahtjev za smanjenje školarine, jer je po opštoj ocjeni, cijena studiranja neproporcionalna životnom standardu u RS, po tebi je "nedefinisan stav". "Adekvatno politički stimulisano" - 'ajde sad batali te fraze kojima se u diskusiji sakriva nedostatak argumenata, pa pojasni sosptvene stavove, argumentima i konkretnim stvarima, a ne tim vaspitno - edukativnim frazama tipa "Ne huškaj tuđu djecu", kao da je u pitanju hrpa pubertetlija, a ne budućih akademskih građana...
Pa kud ćeš veće fraze od
cijena studiranja neproporcionalna životnom standardu u RS?!? Pa čovječe, sretoh nekoliko studenata juče i prekjuče i izgleda svi naučili frazu napamet! Ima li ovde iko svoj stav???
A od mnogih budućih akademskih građana mi se najiskrenije sere! Ljudi koji su završili fakultet na puškice vode revoluciju!
Vjerovatno da bi zasjeli na mjesto svojih idola...
[url=http://sr.wikipedia.org/sr-el/Идентификација_са_агресором]Identifikacija sa agresorom[/url], jebemliga...
Pošto vjerujem da od ovog mjesta niko više i ne čita moj post.... da se zapitam onako sam za sebe...
Pošto smo vidjeli da ovde svako zna bar jedan slučaj korumpiranosti na Univerzitetu, studenata koji lažiraju prijave, asistenata koji ne dolaze na vježbe...
Zašto niko nikad nije napravio protest sa zahtjevom da se ovakve pojave sankcionišu?
Sve mi se čini da mnogima iz kolone zapravo odgovara mulj u kom plivaju, jer tako možda i doplivaju do cilja. Ma šta on bio...
Vjerujem da svako od vas zna bar jednog, dvoje ili (najvjerovatnije) troje "studenata" koji su na drugoj godini već četvrtu godinu...
Zašto niko nikad nije napravio protest u kom će se pooštriti kriterijumi i Univerzitet očistiti od ljudi koji ga zapravo guše i troše dio budžeta namjenjen onima koji zaista žele nešto da nauče?!? (ako takvih još ima...)
Na kraju... da se dotaknem još jedne
fraze...
Najbolji izvozni artikal ove države je pamet!
Pa pitam se ja... kako to da neki na ovom trulom fakultetu nešto nauče?!? Kako to da neki imaju toliko znanja da 'ladno - rame uz rame stoje sa svojim evropskim kolegama?!?
Kad ništa ne valja???
Ne znam samo čemu tolika istrajnost u nametanju visokih moralnih normi, kad i najgluplji vide da je jedini uspjeh boraca za studentska prava unazad deset godina to što su doveli studente na nivo stoke!
Budite bar pošteni pa kao Blizzard recite da ste fakultet završavali onako... usput! K'o da je bitno što pritom niste ništa naučili...
K'o da je bitno što danas skoro da ne možeš naći čovjeka koji zna da radi svoj posao...
Ma kome je to bitno...
I pitam se sad... što ja uopšte pričam ovo...
U ovoj zemlji je svaki osjećaj za samokritičnost isčezao. Niko neće ni pomisliti da bi mogao naći sebe u mojim riječima...
A ja opet pišem...
Zbog svoje djece... Valjda...
Volio bih da sa svojim vršnjacima u vrtiću govore Srpski!
Pitam se da li je to uopšte moguće...
p.s.
@VeLiKi
Ozvučenje sam vam promijenio. Uživajte večeras u njemu!