banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
sad gledam prilog na tv-u, pa svi su oni iz studentske organizacije najblaže rečeno mutavi, kažu nas ne interesuje politika, u starom rimu one koji se nisu bavili politikom nazivali su idiotima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sada je situacija malko drugacija .. sve politicare komotno mozemo nazvati idiotima ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
VeLiKi je napisao:
Tiki the Boyler je napisao:
Ja sam stajao pred jebenim kordonom 97. u Beogradu i znam kako izgleda kad kordon krene...

jel hoces medalju neku za to?

Ne. Hvala. Ne treba.

VeLiKi je napisao:
sto osjecas toliku potrebu da prosipas svoje staracke mudrosti na temama sa kojima si i sam rekao da nemas neke pretjerane veze?

Ne mislim da prosipam bilo kakvu mudrost! Još manje da je staračka...
Ali ako ti već to vidiš tako... možda imam potrebu da nekome ukažem na to gdje su drugi griješili, pa da imajući to u vidu ne najebe kao ja i mnogi iz moje generacije!
Očigledno nam je glupost u genima. Očigledno smo suviše zapaljiva materija!
I očigledno drugačije ne može biti...
Panta Rei...

VeLiKi je napisao:
aj ti nama sada, broju 1, objasni kako mi to zapravo da uradimo?

Sa takvim stavom... nikako!!! Sve dok ne izađete iz faze u kojoj negirate postojanje sistema (takvog kakav je) i nesvjesno se bavite teorijama zavjere, političkim skandalima, itd, itd.. (što reče BlackHand) teško da ćete doći do nečega što se zove pregovarački sto... A obično tu sve počinje. Ili završava... zavisno iz kog ugla gledaš.

BlackHand je napisao:
A sa čime ima veze ako nema sa studentima i studentskim standardom? Šta si to ti tako nedokučivo zaključio iz tih slika molim te?

Kakve sad odjednom veze ima Uprava za indirektno oporezivanje i nekih 200 miliona sa studentskim standardom? Pa u ovoj "državi" ima toliko rupa da tih 200 miliona ne mogu da ih začepe nikako...
Isto tako postoji još 200 kvaziinstitucija koje sisaju državni novac... I vi sad hoćete da povjerujem kako je prozivanje Uprave za IO onako... slučajno...
Nacionalnu ikonografiju smo imali, još je samo falila Peticija protiv nezavisnosti Kosova (protiv koje nemam ništa) pa da imamo cijeli politički skup!
Nebitno... ako vi vjerujete da se tu radi samo o borbi za studentski standard... evo vjerovaću i ja vama! :wink:

BlackHand je napisao:
Jesi li ti uopšte pročitao moj post ili si zastao negde na četvrtoj rečenici jer ti se učinilo da ima previše slova?

U potpunosti sam pročitao tvoj post. Kao i sve u temama za koje se interesujem...

BlackHand je napisao:
Ti...stajač pred kordonom..danas je u pripravnosti bilo oko 30 specijalaca, a sa druge strane oko 1200 studenata, sad ti odradi malo matematike pa nas prosvetli o čemu se tu radi.

blejalo je napisao:
više murije nego studenata:(

Aj' se dogovorite kako je bilo!

BlackHand je napisao:
I prekini više pisati svoje kretenske postove, svima si izašao na vrh glave sa njima.

Jel' to kao urednik naređuješ ili moliš?!?
Autoritet nećeš steći tako što ćeš da lomiš preko koljena i trčiš ko tele pred rudu!
Meni se sve čini da ti uopšte ne čitaš moje postove!?!

Nitro je napisao:
Zahtjev za smanjenje školarine, jer je po opštoj ocjeni, cijena studiranja neproporcionalna životnom standardu u RS, po tebi je "nedefinisan stav". "Adekvatno politički stimulisano" - 'ajde sad batali te fraze kojima se u diskusiji sakriva nedostatak argumenata, pa pojasni sosptvene stavove, argumentima i konkretnim stvarima, a ne tim vaspitno - edukativnim frazama tipa "Ne huškaj tuđu djecu", kao da je u pitanju hrpa pubertetlija, a ne budućih akademskih građana...

Pa kud ćeš veće fraze od cijena studiranja neproporcionalna životnom standardu u RS?!? Pa čovječe, sretoh nekoliko studenata juče i prekjuče i izgleda svi naučili frazu napamet! Ima li ovde iko svoj stav???

A od mnogih budućih akademskih građana mi se najiskrenije sere! Ljudi koji su završili fakultet na puškice vode revoluciju! :pukeleft:
Vjerovatno da bi zasjeli na mjesto svojih idola...
[url=http://sr.wikipedia.org/sr-el/Идентификација_са_агресором]Identifikacija sa agresorom[/url], jebemliga...

Pošto vjerujem da od ovog mjesta niko više i ne čita moj post.... da se zapitam onako sam za sebe...

Pošto smo vidjeli da ovde svako zna bar jedan slučaj korumpiranosti na Univerzitetu, studenata koji lažiraju prijave, asistenata koji ne dolaze na vježbe... Zašto niko nikad nije napravio protest sa zahtjevom da se ovakve pojave sankcionišu?
Sve mi se čini da mnogima iz kolone zapravo odgovara mulj u kom plivaju, jer tako možda i doplivaju do cilja. Ma šta on bio...

Vjerujem da svako od vas zna bar jednog, dvoje ili (najvjerovatnije) troje "studenata" koji su na drugoj godini već četvrtu godinu... Zašto niko nikad nije napravio protest u kom će se pooštriti kriterijumi i Univerzitet očistiti od ljudi koji ga zapravo guše i troše dio budžeta namjenjen onima koji zaista žele nešto da nauče?!? (ako takvih još ima...)

Na kraju... da se dotaknem još jedne fraze...
Najbolji izvozni artikal ove države je pamet!
Pa pitam se ja... kako to da neki na ovom trulom fakultetu nešto nauče?!? Kako to da neki imaju toliko znanja da 'ladno - rame uz rame stoje sa svojim evropskim kolegama?!?
Kad ništa ne valja???

Ne znam samo čemu tolika istrajnost u nametanju visokih moralnih normi, kad i najgluplji vide da je jedini uspjeh boraca za studentska prava unazad deset godina to što su doveli studente na nivo stoke!
Budite bar pošteni pa kao Blizzard recite da ste fakultet završavali onako... usput! K'o da je bitno što pritom niste ništa naučili...
K'o da je bitno što danas skoro da ne možeš naći čovjeka koji zna da radi svoj posao...
Ma kome je to bitno...

I pitam se sad... što ja uopšte pričam ovo...
U ovoj zemlji je svaki osjećaj za samokritičnost isčezao. Niko neće ni pomisliti da bi mogao naći sebe u mojim riječima...

A ja opet pišem...

Zbog svoje djece... Valjda...
Volio bih da sa svojim vršnjacima u vrtiću govore Srpski!
Pitam se da li je to uopšte moguće...

p.s.
@VeLiKi
Ozvučenje sam vam promijenio. Uživajte večeras u njemu!

Slika

Poslednji put menjao Tiki the Boyler dana 05 Jul 2007, 19:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 19:14 
VeLiKi je napisao:
Tiki the Boyler je napisao:
Ja sam stajao pred jebenim kordonom 97. u Beogradu i znam kako izgleda kad kordon krene...

jel hoces medalju neku za to?

Slika

stari, sto osjecas toliku potrebu da prosipas svoje staracke mudrosti na temama sa kojima si i sam rekao da nemas neke pretjerane veze? gdje ti je indeks? kojeg fakulteta? koliko si ispita ocistio? jesi na budzetu? ako jesi, jesi li gradjanin viseg reda? sta hoces uopste? aj ti nama sada, broju 1, objasni kako mi to zapravo da uradimo? uleti sa nama! promijeni svijet! promjeni nam ozvucenje! uradi nesto!

Pusti retarda!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 19:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
BlackHand je napisao:
Ti...stajač pred kordonom..danas je u pripravnosti bilo oko 30 specijalaca, a sa druge strane oko 1200 studenata, sad ti odradi malo matematike pa nas prosvetli o čemu se tu radi.

Bio sam na utakmicama na kojima je deset "kornjača" ladno prebilo 100 navijača! E sad stavi na jednu stranu tebe, koji misliš da se kordon može probiti matematičkom formulom bez ijedne nepoznate, i još 1199 drugih studenata, od kojih je bar 300 djevojaka i povedi tu "masu" na specijalce! Odmah u startu ti želim sreću jer te jedino ona može spasiti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
blejalo je napisao:
sad gledam prilog na tv-u, pa svi su oni iz studentske organizacije najblaže rečeno mutavi, kažu nas ne interesuje politika, u starom rimu one koji se nisu bavili politikom nazivali su idiotima...

slazem se sa ovim da su mutavci iz SOBL-a neopisivo neinteligentni, a to da ih politika ne zanima, pa zanima ih samo to..ne znam ko je sad na 'celu' te organizacije, al se sjecam onog lika sto je sad u grozdu (grozd je tek prica za sebe). lizao je dupe mirjanicu sve vrijeme njegovog mandata, a mislim da je poceo da studira negdje prije hrista..

jedan od njih kad je bio na omladinskom forumu, pa nesto pricao, a ne zna da poveze dvije rijeci, samo nekim salom mase i urlice ko majmun. pa ja mislim da predsjednik sindikata baustelaca ima veci fond rijeci..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Tiki, nemam potrebe da bilo gde gradim bilo kakav autoritet. Status uredika ne doživljavam kao neku svetu dužnost, jednostavno brišem postove koji nisu u skladu sa pravilnikom na podforumima koje moderišem.

Gore navedeno ne znači da ne trebam iznositi svoje mišljenje koliko god kritički ono bilo nastrojeno. Ti i dalje govoriš o nekim nebulozama koje i dalje nemaju veze sa bilo čime, te mi i dalje deluje da ti i dalje ne kontaš o čemu se ovde zapravo radi. Na kraju krajeva na sva si pitanja odgovorio samo si zaboravio napomenuti koji fax studiraš i koliko si ispita dao, pa tako pun iskustva ovde svima soliš pamet.

@Sondri: Jedno je kada se radi o grupi nedojebanih klinaca koji nemaju šta pametnije da rade, a jedno je kada se radi o ljudima o kojima se njihove životne odluke donose bez da se sa njima konsultuje. Motivacija može biti prilično snažan faktor. I ... kakva matematička formula bez nepoznatih.. šta lupaš. Btw.. čini mi se da nisi pročitao deo posta o uniformama koje su tu došle da po cenu otkaza i svega ostalog zaštite svoju decu, jer su se bojali najgoreg...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
мало студентских паролица,

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@protočni, aj malo odmori :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ti boluješ od nečega što se zove zamjena teza:

BlackHand je napisao:
Ti i dalje govoriš o nekim nebulozama koje i dalje nemaju veze sa bilo čime, te mi i dalje deluje da ti i dalje ne kontaš o čemu se ovde zapravo radi. Na kraju krajeva na sva si pitanja odgovorio samo si zaboravio napomenuti koji fax studiraš i koliko si ispita dao, pa tako pun iskustva ovde svima soliš pamet.

Ja govorim o onome što većinu studenata najviše boli. I zato se tako je&eno teško prihvata!
Ti ne kontaš o čemu se zapravo radi! Ili ne želiš da to skontaš!
Pošto već gubim vrijeme s tobom, slobodno me uputi na neku od mojih nebuloza pa ću da ti je podrobno argumentujem i razjasnim!
Očigledno na se i na Forumu bahatiš kao i na ulici... bez formiranog stava o tome šta zapravo hoćeš!

btw. Fakultet sam završio u svojoj 22. godini. Kako i dolikuje. A bješe to ratne 1999. godine! Danas imam 8 godina radnog staža od čega 3 u školstvu! Dao sam 41 ispit, od čega 39 u prvom i dva u drugom roku. Završio sa prosječnom ocjenom 9,35. Diplomirao ocjenom 10! (diplomski rad publikovan i danas služi kao nastavna literatura)

Hoćeš i diplomu da ti skeniram?!?

A kad se već sa rogatim bodeš... Hoćeš li biti ljubazan pa nam napisati dokle si ti dogurao sa faksom i kako trenutno stojiš?

I opet zamjena teza:

BlackHand je napisao:
@Sondri: Jedno je kada se radi o grupi nedojebanih klinaca koji nemaju šta pametnije da rade, a jedno je kada se radi o ljudima o kojima se njihove životne odluke donose bez da se sa njima konsultuje. Motivacija može biti prilično snažan faktor. I ... kakva matematička formula bez nepoznatih.. šta lupaš.

Grupa navijača (muškaraca sportske konstituacije) je je&eno motivisana da se fajta sa murijom!
Grupa studenata i studentkinja (od kojih je za 50% najveći fizički izazov popeti se do zadnjeg reda amfiteatra) koji su u najvećem broju izašli da ubiju dan i da nađu još jedan razlog da ne uče (da i ja sam znao prati prozore u ispitnom roku - samo da ne priđem knjizi) tu vrstu motivacije nema!

Probudi se i odrasti!

I ne zaboravi odgovoriti na pitanje...

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
@protočni, aj malo odmori :D

Kud ćeš većeg odmora od konstruktivne razmjene mišljenja?!? 8)

p.s. Malo sam ja veći kalibar od protočnog! :lol:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
@Tiki the Boyler:
Свака част старац! Потпуно се слажем.

Само кратак коментар на протест. Очигледно да оне који се самофинансирају и није претјерано погодила одлука о повећању школарине, с обзиром на број људи који су учествовали у протесту.

Успут, коментар и на летак који су ми на факултету уручили, који је позивао на протест, а који је почињао реченицом: "Немам 700КМ, ни 1000КМ вишка!". Иначе, у свакој другој земљи је сасвим нормална ствар кад од плате одбијете потрошачку корпу и режије, да вам остане вишка и за високо образовање ... чисто политиканство и демагогија!

И постављам питање, зашто они који уче немају проблема са финансирањем?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Da budem iskren, ni meni se nije dopalo iznošenje zastava i transparenata u kojima se prozivaju neki koji zakidaju RS i ističe se kako se pare troše na promjenu obilježja... Mada, mnogo je lakše upravljati psihologijom mase pomoću nacionalnog identiteta nego pomoću nekog "studentskog" identiteta.

Što se tiče mogućnosti probijanja kordona, danas sam čuo jedan genijalan plan koji bi mogao da uspije u slučaju onako malog kordona :D . Plan predviđa (skoro) potpuno izbjegavanje nasilja. Samo ne smijem da ga ovdje iznosim, jer bi ga oni mogli pročitati i pobrinuti se da se ne steknu uslovi za ostvarenje :D :lol:

Poslednji put menjao Warrior of the Light dana 05 Jul 2007, 20:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
evo sta pise fokus, ko ce mu vjerovati....
Citiraj:
http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=2136
Proteste organizovali SDS i Mirjanić

Iza studentskih protesta u Banjoj Luci kriju se SDS i Dragoljub Mirjanić, bivši rektor Banjalučkog univerziteta, saznaje "Fokus" od izvora bliskog SOBL.

Mirjanić je nakon smjene s funkcije rektora, na kojoj je proveo 14 godina, obećao da će u pogodnom momentu adekvatno odgovoriti ministru Antonu Kasipoviću i vladi Milorada Dodika.

- Simptomatično je to što brigu za studente u posljednje vrijeme pokazuju oni koji su studentski standard i visoko školstvo u cjelini spustili na niske grane. Vjerujem da se iza protesta krije politika - dodaje naš izvor.

Predsjednik SDS, Mladen Bosić, juče je javno podržao zahtjeve studenata Banjalučkog univerziteta u nastojanjima da se ukine povećanje školarina. On je ponovio rečenicu koju smo prethodnih dana slušali iz usta predstavnika SOBL.

- Podržavamo stav Vlade da se izjednače školarine na univerzitetima, ali prema cijenama koje su važile na Banjalučkom univerzitetu, jer je očigledno da u ovakvoj ekonomskoj situaciji gdje je prosječna plata nešto iznad 400 KM, nije primjereno da se školarine povećavaju za 100 odsto - rekao je Bosić.

On je razradio i dinamiku za povećanje školarine.

- Ukoliko Vlada najavljuje da će u naredne tri godine plate povećati za 100 odsto, onda je potrebno sačekati i s povećanjem školarina - rekao je novoizabrani predsjednik SDS i konstatovao da Vlada ne pridaje dovoljan značaj visokom školstvu.

- Neka prodaju jedan audi i mogu namaknuti novac koji namjeravaju da dobiju od povećanja školarina - kaže Bosić.

On je, međutim, zaboravio da je Dodikova vlada prodala skupocjeni automobil pejton koje je vozio Gojko Savanović, ministar regrutovan iz njegove stranke, i da je taj novac upotrijebljen za rješavanje problema u školstvu.

Radojka Praštalo, dugogodišnji član Nastavno-naučnog vijeća Univerziteta u Banjoj Luci, smatra da su studenti doskora imali znatno više razloga za brigu.

- Predavali su lažni profesori, nivo znanja je nikakav. Ali, oni se bune samo kada je u pitanju povećanje cijena školarine ili loša hrana u menzi. U isto vrijeme, upisuju se na privatne fakultete, gdje su cijene studiranja mnogo veće nego na javnim, a nivo znanja koje im se nudi mnogo lošiji. I ne protestuju - kaže Praštalo.

mada na sajtu sdsA ima dosta slika sa protesta....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Samo odgovor Tikiju i napuštam ovu temu trajno :)

Ove godine upisao EFBL, čistim prvu sa prosekom 9,4 i da.. hoću da mi skeniraš diplomu.

@medi: Nisu svima isti kapaciteti. Vas 5-6 se tu razabacujete stipendijama kao da ste boga za muda uhvatili. Ja primam privatnu i državnu stipendiju i naravno, na budžetu sam, ali zaista, zaista smatram da nije korektno dizati cenu školarina. Ima studenata koji ganjaju prosek i ne uspeju u roku da očiste godinu, nego prenesu jedan ispit za januar... da li to znači da treba da otresu 1000KM?

Na kraju imaš studente koji uče, uče za prolaz, ali rade, rade da pomognu ili prehrane porodicu pa jednostavno nemaju dovoljno vremena da uče. medi, iskreno, gledao sam do sada na tebe kao na jednog ozbiljnog forumaša i apsolutno sam se uvek do sada slagao sa tvojim mišljenjem, ali jednostavno ne mogu da shvatim tvoje komentare na ovu temu.

A tek ovaj zaključak:
Citiraj:
Само кратак коментар на протест. Очигледно да оне који се самофинансирају и није претјерано погодила одлука о повећању школарине, с обзиром на број људи који су учествовали у протесту.

Samo na mom fakultetu danas su bila tri integralna ispita, a sutra imaju još dva. U ponedeljak ih ima 6.. čini mi se. Pomnoži sve to sa brojem fakulteta i biće ti jasno šta studenti rade ovih dana. Danas su verovatno izašli oni koji su uspeli do sada da reše svoje obaveze ili su odlučili da ih prolongiraju za septembar.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ili ne uče ništa, kao što Medi kaže, a dosadilo im ispijati kafe pa probali novu zanimaciju! Naravno izvinjenje onima koji su ostavili svoje obaveze zbog protesta danas!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da prekinemo sa proseravanjem i donesemo zakon, predlažem da:
1. svi u red učlaniti se u dodikovu stranku i mahati knjižicama iste
2. na svakom koraku se ulizivati vladajućoj garnituri (pa čak i portiru na kapiji studentskog centra)
3. u slučaju propasti dodika, odmah operi ruke od njega, baci knjižicu i učlani se u prvu partiju koja preuzima vlast i tako sve dok ne ostvariš svoje ciljeve
4. ako vidiš nekog da se buni i da negoduje odmah mu reci da je u krivu, fizičku silu primjeni samo u slučaju da je dotični previše zastranio

amandmani ??? :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja se duboko izvinjavam BlackHandu jer nisam znao da je ovako mlad momak!
BlackHand je napisao:
Ove godine upisao EFBL, čistim prvu sa prosekom 9,4

Čistim je nesvršen glagolski oblik.
Ja ti čestitam na dobrom prosjeku i savjetujem (ma koliko te nerviralo) da sjediš kući i udaraš po knjizi.
Mani se politike i ne dozvoli da budeš kolateralna šteta!

BlackHand je napisao:
i da.. hoću da mi skeniraš diplomu.

Mislim da, pošto si student EFBL, neće biti potrebe... Možda se vidimo na četvrtoj! :wink:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
rendzer je napisao:
evo sta pise fokus, ko ce mu vjerovati....
http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=2136
Proteste organizovali SDS i Mirjanić

Teorija zavjere, isto kao i ono s transparenata u vezi dugova ili privatnih fakulteta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Bio sam danas na protestima i sjedio na ulici i šeato gore dolje i bilo je super , provaljivali smo , prozivali smo i nabijem one što nisu došli!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]