banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 00:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

da li ste da se zatvori podforum politika 2.0?
Glasanje se završava 20 Jun 2007, 20:19
DA, bezuslovno 32%  32%  [ 9 ]
NE 68%  68%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 28
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2007, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Ovako, ovo je upuceno prije svega odgovornima na forumu. Ne znam koliko zalazite u ovu sobu "bljuvotina" ali ono sto se tamo pise ne sluzi na cast nikome. Uvrede, provokacije, omalovazavanja a sada i otvorene psovke i uvrede - cak i mrtvim ljudima. Necu isticati pojedince koji to cine jer cim budu banovani pojave se sa druge adrese sa slicnim ili istim nickom i nastave po starom. Pitam vas, koja je svrha sobe Politika 2.0 i cemu sve to sluzi???

Razmjeni misljenja? Uvredama i prepucavanjima? Necemu trecem? Apelujem da se soba zatvori. I pored toga sto mi svi imamo izbor da ne zalazimo tu, jednostavno mislim da okretanje glave od ovih bljuvotina nije nikakvo rijesenje.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Jeste, okretanje glave je najpametnije. Ko nema zeludac za te stvari, neka ne ide tamo i stvar rijesena. Najbolje da se zatvori, pa da se kompletna "politicka" rasprava i prepucavanja prenesu na ostale podforume koji su (manje - vise) operisani od tih (politicko-nacionalnih) prese****a....(da prostite)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Tamo su ti vrata pakla. Ako ne zelis da se oprzis, onda ih zaobidji u sirokom uglu.

Da li da se taj podforum zatvori?! Pa ne znam..koliko sam ZA toliko i nisam. U slucaju da se zatvori bojim se da ce ta "otrovna atmosfera" prosiriti i na druge podforumu pa ce "jadno i neduzno stado" morati da gleda kako se bijesni vukovi kolju. :-?

Zato, neka smeca tamo gdje mu je mjesto. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Ja sam par puta apelovao da se uvede bolja moderacija na tom podforumu, bar to ne bi bilo toliko tesko, ali su mi postovi "misteriozno" nestali!!!!!

Sto se tice misljenja da ce politika ostati tamo gdje jeste mislim da grijesite. Samo ce da pokipi i na ostale podforume. Zivi bili pa vidjeli, onda ce jedino preostati da se stavi lock na forum.blic.net

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
again...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ovako, ovo je upuceno prije svega odgovornima na forumu.

Kao 'odgovorni' na forumu da odgovorim na ovu temu ..

Dakle, bez obzira sta ostatak foruma mislio, podforum politika je poprilicno cesta tema razgovora medju moderatorima. Dugo se trazi(lo) adekvatno rjesenje, ko je bi isti koliko - toliko ocistilo od raznoraznih pacijenata. O apsolutnoj cistki nema govora. To je, barem u danasnje vrijeme, cista utopija.

Citiraj:
Razmjeni misljenja? Uvredama i prepucavanjima? Necemu trecem?

Nazalost, zahvaljujuci nekolicini, upravo ovome.

Citiraj:
Necu isticati pojedince koji to cine jer cim budu banovani pojave se sa druge adrese sa slicnim ili istim nickom i nastave po starom.

Naprotiv. Uradi bas suprotno. Istakni ih (X men i djavolji doktor koje su spomenuli Walter i Rose su obojica banovani). Nakon X banova, dodijace i njima ponovno registrovanje. Takodje, odskoro je (zahvaljujuci nasem dobrom drugu Draci) na forum uvedeno i administratorsko odobravanje novih naloga tako da se i na taj nacin donekle mogu kontrolisati

Citiraj:
Ja sam par puta apelovao da se uvede bolja moderacija na tom podforumu, bar to ne bi bilo toliko tesko

Iako ga moderise vise moderatora nego bilo koji drugi forum .. dovoljno ga je ostaviti 12h da neki useru motku do te mjere da pola tema postane necitljivo. Ocekivati da se forum moderise u svakom trenutku je ipak nezahvalno.

Da ne bude zabune, ja ni najmanje ne govorim da je tamo situacija dobra .. naprotiv, ocajna je .. ali o ukidanju trenutno nema govora najvecim dijelom iz razloga koji je Helena vec navela.

Citiraj:
Tamo su ti vrata pakla. Ako ne zelis da se oprzis, onda ih zaobidji u sirokom uglu.

Mozda je ovo sto Leona predlaze klisej .. ali je i najefikasnije. Ne citam politiku izuzev sto povremeno (kada se predlozi ban nekog od dezurnih galamdzija) prelistam njegove postove .. to je sasvim dovoljno da mi se zeludac okrene.

Dakle, da i ova tema ne bi prerasla u jednu slicnu onoj sa politike .. situacija ostaje takva kakva jeste - podforum se nece gasiti, postovi se brisu bez upozorenja, a kriterij za ban ce se (ako se ne varam :) poprilicno poostriti .. pa cemo vidjeti kako ce to sve da ide.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Poslednji put menjao V@nja dana 05 Jun 2007, 22:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Najbolje rjesenje je da kpiras ono sto smatras uvredljivim i posaljes adminu... ako sam ja uradio i nas dobri drkonjic je nestao,bar u onom obliku

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Najbolje rjesenje je da kpiras ono sto smatras uvredljivim i posaljes adminu... ako sam ja uradio i nas dobri drkonjic je nestao,bar u onom obliku

Hm...i ja sam poslala pp adminu ali poruka jos nije ni procitana.
Anyway, mislim da taj podforum ne treba brisati zbog nekoliko isfrustriranih likova koji se stalno kloniraju da bi imali nekog da ih podrzi u nebulozama koje prosipaju....Stalni sam gost na tom podforumu a buduci da sam nekad davno bila kratko moderator na drugom i manje ozbiljnom forumu (zamjena), mislim da bi lijek bio JEDAN moderator koji bi bio zaduzen SAMO za taj podforum i da bi se pod hitno trebao postaviti vrlo ostar pravilnik istog.
I naravno, moderator bi trebao djelovati u skladu sa tim pravilnikom ostro i na prvu. Takodjer bi moderator trebao stavljati obavjestenja ko je dobio ban, na koliko i zasto da bi ostali forumasi znali da ih ceka isto ako ne postuju pravila.....
No, to su samo neka moja razmisljanja...a do moderacije je, naravno, sta ce i kako uciniti.

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ko je dobio ban, na koliko i zasto da bi ostali forumasi znali da ih ceka isto ako ne postuju pravila.....

Svi banovi su ovdje trajni ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
ko je dobio ban, na koliko i zasto da bi ostali forumasi znali da ih ceka isto ako ne postuju pravila.....

Svi banovi su ovdje trajni ;)

To nisam znala.
Ipak mislim da bi se manje klonirali kad ne bi bilo tako....no ok je, svaki forum ima svoja pravila......

RESISTANCE IS FUTILE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Praksa je pokazala, barem ovdje, da je ovo bolje rjesenje. Nakon par 'padanja' .. vecina jednostavno odustane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Praksa je pokazala, barem ovdje, da je ovo bolje rjesenje. Nakon par 'padanja' .. vecina jednostavno odustane.

OK.....samo je meni zao kad se neki kvalitetni topici zatvaraju zbog necijih gluposti.....ali dobro, vi najbolje znate. :wink:

RESISTANCE IS FUTILE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 23:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
bORGqUEEN je napisao:
V@nja je napisao:

OK.....samo je meni zao kad se neki kvalitetni topici zatvaraju zbog necijih gluposti.....ali dobro, vi najbolje znate. :wink:
Kad bi "normalni" diskutanti coolirali i ignorisali te gluposti, ne padajuci u vatru i ne reagujuci odmah na prvu, moderacija bi bila olaksana i oni ne bi dobijali toliku paznju, zbog koje i pisu to sta pisu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 23:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Digresija je napisao:
bORGqUEEN je napisao:
V@nja je napisao:

Kad bi "normalni" diskutanti coolirali i ignorisali te gluposti, ne padajuci u vatru i ne reagujuci odmah na prvu, moderacija bi bila olaksana i oni ne bi dobijali toliku paznju, zbog koje i pisu to sta pisu.

Osjetih se prozvanom :lol: :lol: :lol:

Znas, postoje granice.....

Da je tebi ili nekom tvom neko napisao
Citiraj:
Већ си було штрокава завршила за данас "посао" у јавној кући.
vidio bi koliko je granica podnosenja bezobrazluka limitirana....al hajd sad, da ne cjepidlacim... :wink:

RESISTANCE IS FUTILE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Leona je u pravu. Ja uopšte ne zalazim na taj podforum.... Par puta sam bacila pogled i vidjela da se tamo samo bacaju uvrede. Nema smisla učestvovati u diskusiji u kojoj konstantno neko neko psuje majku.... A ima i gorih uvreda....
Iskreno, nisam zainteresovana za politiku (sreća moja!), pa mi ne pada teško neiščitavanje pomenutog podforuma...
Ipak nisam za brisanje... Onda bi se svaka tema na ostalim podforumima okretala na politiku. Ovako sve to s*anje u isti koš i neće biti (toliko) off topica na ostalim mjestima.... :optimistična: Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
a kad treba zabadati nos u crni humor, e onda ne izbegavate?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
nerevar je napisao:

Vec sam zaboravila na te bljuvotine. Je li tebi ovo smijesno ?

Citiraj:
--------------------------------------------------------------------------------

Hodaju pedofil i nekrofil ulicom pa pita pedofil:
- "Hoćemo u vrtić"
Na to će nekrofil:
- "Sta?!? Pala bomba?"

--------------------------------------------------------------------------------

Pita pedofil djevojcicu:
- "Kako se zoves?"
Djevojcica odgovara:
- "Zvjezdana, a ti?"
Pedofil:
- "Star Fucker."

Razgovaraju dva pedofila:
- "Joj, sinoc sam bio sa jednim malim, za deset je."
Pita ga drugi:
- "Koliko mu je godina?"
- "5."
- "Pa fuj, to hoda!!!"

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 01:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Japanese_rose je napisao:
nerevar je napisao:

Vec sam zaboravila na te bljuvotine. Je li tebi ovo smijesno ?

Citiraj:

Hodaju pedofil i nekrofil ulicom pa pita pedofil:
- "Hoćemo u vrtić"
Na to će nekrofil:
- "Sta?!? Pala bomba?"

PRASTARO

Pita pedofil djevojcicu:
- "Kako se zoves?"
Djevojcica odgovara:
- "Zvjezdana, a ti?"
Pedofil:
- "Star Fucker."

AHAAHAHHAHAHAHAHH,PREBI

Razgovaraju dva pedofila:
- "Joj, sinoc sam bio sa jednim malim, za deset je."
Pita ga drugi:
- "Koliko mu je godina?"
- "5."
- "Pa fuj, to hoda!!!"

Debilan vic,ne zbog neukusa,nego zbog nedostatka humora.

Nego,fino neko licemjerstvo,kada je predlagano da pedofilske,nekrofilske i ostale gluposti ne citaju ljudi koji su osjetljivi,pogodjeni,itd,osulo se drvlje i kamenje,i ta tema je trenutno u komi,nakon inicijalnih bruku postova.Sto se mene tice,zatvarajte tu politiku ili nemojte,ne zanima me,vrlo vrlo rijetko se da neshto normalno procitati tamo,ali budite bar dosljedni u onome sto radite/govorite.

Ali,dobro,ovo je sad OT.

I,usput,prije nego shto pocnemo sa tim,da bolestan sam,da poremecen sam shto se ne zgrazam nad RIJECHIMA,da.pih. :roll:

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 01:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Vicevi razbishe... ja cak i onaj s bombom ne znam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 03:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Ljudna je napisao:

I,usput,prije nego shto pocnemo sa tim,da bolestan sam,da poremecen sam shto se ne zgrazam nad RIJECHIMA,da.pih. :roll:

Ne moras se zgrazati ni nad svakodnevnim vijestima o nestaloj djeci koju onda nadju silovanu i mrtvu, ne moras se zgrazati ni nad "sretnicima" koje ove zivotinje ostave u zivotu, a koje nakon 15-20 godina sretnes na ulici ( i na heroinu ), ili u bircuzu, ili na nekoj psihijatrijskoj klinici ili u zatvoru ( jer oni postanu zlostavljaci djece koja nisu u stanju da se odbrane ). Ne moras se zgrazati ni nad njihovom strankom u Holandiji, ni nad time sto jos nije pronadjen efikasan nacin da se drustva zastite od ovog zla.

I nemoj obracati paznju na ovo sto ja pisem, posto su u pitanju izjave o djeci, upitaj neko 10-godisnje dijete za misljenje o tome, jer mladja djeca ne bi shvatila sta ih pitas ( ako imas obraza za to ). PIH i ogromno fuj.

O podforumu Politika ( iliti zona sumraka ) nemam sta reci. Mozda stanje kakvo je tamo i nije iznenadjujuce, s obzirom na stepen manipulacije kojoj je izlozen prosjecan gradjanin od strane politicara. Kad su u pitanju redovni podizaci tenzija, tu je vec u pitanju uredjivacka politika foruma, zar ne V@nja ?

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]