Citiraj:
Što se mene tiče meni je super i sada i nisam doživjela nikakvu tragediju, ali sam sretna što nisam učestvovala u rušenju Jugoslavije i što sam uspjela ostati Jugoslovenka u duši, a to znači da mi je drag svaki grumen Jugoslavije i svaki Jugoslovenski čovjek podjednako za razliku od Vas koji kopate po našoj ne tako slavnoj prošlosti u kojoj svi, ama baš svi tražite za sebe opravdanje i tvrdite kako ste samo vi u pravu, a svi drugi su u krivu...
--------------------------------------------------------------------------------------
Koja si ti licemjerka to je nevjerojatno...

Čitam dio tvog posta(ovo gore)od 22.11 2006 god.di tvrdiš da si"jugoslovenka" u duši"itd.itd.i di si ponosna zbog toga, te čitam ovaj zadnji post :
Mozes i da me banujes sa foruma, ali ko god me nazove jugonostalgicarkom on je za mene fasista..??????????
-------------------------------------------------------------------------------------
Nevjerojatna promjena...

I to samo u par mjeseci...
Najviše mi je žao ljudi poput Palestinaca ili jugoslovena koji nemaju svoju državu..u stvari Palestinci su još ok jer se bore za svoju državu a jugosloveni ?????Gadno je,mora da vraški boli kad neznaš kome pripadaš drugarice Weronicka,kad država u kojoj sad živiš nije jugoslavija..
Druge etiketiraš i prozivaš fašistima kad ti odgovore na hebene laži koje iznosiš na ovom forumu..Pa kad već u svojim postovima iznosiš teze i činjenice koje stavljaš kao argumente svojoj tezi o netrpeljivosti u mom gradu Rijeci,konkretno NK Rijeka i vrijeđanje Srbijanskog golmana Žilića od strane Armade,zašto ne istakneš da u Nk Rijeci pored Žilića igraju još dva Srbina Krkez Dušan i Šarić Daniel od kojih je ovaj zadnji i kapetan kluba..Zašto ne istakneš da pored tri Srbina u klubu igraju još i Bugarin,Španjolac,Arapin i Bošnjak..Zašto?? jer nemaš pojma drugarice Weronicka..Bitno je da si mene etiketirala fašistom..
Ja da sam fašista sigurno ne bi navijao za klubu u kome igraju pripadnici drugih nacija osim moje,da sam fašista sigurno ne bi navijao za repku di časno za svoju državu igraju i dva Srbina pa i jedan Brazilac i da sam fašista sigurno mi najbolji prijatelj ne bi bio iz mješovitog braka...
Ti si jedna iskompleksirana osoba koja nezna kamo pripada...Al'zato zna neargumentirano kakati i optuživati druge...
P.s Tvoj avatar i kakanje po njemu sam spomenuo tek nakon što si me prozvala fašistom,kužiš..Pročitaj postove pa ćeš vidjeti..
p.p.s nema je više godinam i plači,samo plači...neće je više niti biti....