banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2007, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Даће Бог да се Југославија обнови.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2007, 20:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
WERONICKA je napisao:

Stvarno smo mi zaista..... Nije cudno sto nas u dosta slucajeva stranci ne razumiju kad mi sami nastojimo da jedni druge ne razumijemo i ubismo se dokazujuci koliko smo razliciti, a tu razliku niko sa strane nemoze da uoci osim nas samih.... Ma ponekad i mi sami nevidimo razlike medju sobom dok se dobro ne zagledamo.... Cak ni tada kad se zagledamo nista nevidimo, ali znamo da razlika ipak postoji bez obzira na to dali je mi vidimo ili nevidimo.....

Halal nam kacamak jesmo udareni u glavu svi odreda..

Najbolji post na ovoj temi. Slika

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2007, 22:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 04:36
Vader je napisao:
WERONICKA je napisao:
Kad god upotrebis za mene naziv ,,jugonostalgicarko" uzecu sebi za pravo da te nazovem ,,fasistom"

Post u kojem nekoga nazivaš fašistom će ti biti obrisan.
Nazvati nekoga jugonostalgičarom po meni nije uvreda, pogotovo ne takva na koju bi se odgovaralo sa "fašisto".

Mozes i da me banujes sa foruma, ali ko god me nazove jugonostalgicarkom on je za mene fasista.. Avatar koji sam ja odabrala nikoga nevreða i ne provocira....
To sto ti gospodine Warder mislis da nazivati nekoga tako cinicki ,,jugonostalgicarom" da nije uvreda to je tvoje pravo da tako mislis... Ali i ja imam pravo da mislim za onoga ko smatra moj avatar sa pet baklji provokatorskim i ko ga vreða sa rijecima (poserem ti se na avatar) i ko se tako cinicki obraca sa provokatorskim rijecnikom bez razloga nije daleko od ,,fasiste".. Sad me banuj ili mi obrisi post bas me briga...

P.S. Ali ako ces vec brisati onda bolje se pozabavi sa tim poslom na temi politika imas vise razloga za brisanje puno puno vise nego ovde da se stavis u zastitu provokatora i licemjera otoka...

Samo me opemenite i kazite da netreba da ulazim na ovaj forum i postovacu vasu odluku, ali mi nemojte sugerirati sta za mene treba da bude ili nebude uvreda... Otoku se ne obracam kad pisem svoje tekstove pa bi ga zamolila preko vas moderatora da ga opomenete ako hocete da me ostavi na miru...
Hvala!

otok
Citiraj:
Ovo su teške riječi drugarice jugonostalgičarko....Međutim s obzirom da raspravljam sa "damom"suzdržat ću se od sličnih klasifikacija,pa ću sam o napomenuti"poserem ti se na avatar"...Doduše već jesam....

Ako ovo nije uvreda onda ja neznam sta jeste... Moj avatar je moja svetinja i nikom ne dozvoljavam da ,,sere" po mojoj svetinji.. Ima svoje banske dvore pa neka tamo ,,sere"
Aferim

- Ne, ali ja ipak dolazim odande....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2007, 08:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Citiraj:
Što se mene tiče meni je super i sada i nisam doživjela nikakvu tragediju, ali sam sretna što nisam učestvovala u rušenju Jugoslavije i što sam uspjela ostati Jugoslovenka u duši, a to znači da mi je drag svaki grumen Jugoslavije i svaki Jugoslovenski čovjek podjednako za razliku od Vas koji kopate po našoj ne tako slavnoj prošlosti u kojoj svi, ama baš svi tražite za sebe opravdanje i tvrdite kako ste samo vi u pravu, a svi drugi su u krivu...
--------------------------------------------------------------------------------------
Koja si ti licemjerka to je nevjerojatno... :D :D Čitam dio tvog posta(ovo gore)od 22.11 2006 god.di tvrdiš da si"jugoslovenka" u duši"itd.itd.i di si ponosna zbog toga, te čitam ovaj zadnji post :

Mozes i da me banujes sa foruma, ali ko god me nazove jugonostalgicarkom on je za mene fasista..??????????
-------------------------------------------------------------------------------------
Nevjerojatna promjena... :D :D :D I to samo u par mjeseci...

Najviše mi je žao ljudi poput Palestinaca ili jugoslovena koji nemaju svoju državu..u stvari Palestinci su još ok jer se bore za svoju državu a jugosloveni ?????Gadno je,mora da vraški boli kad neznaš kome pripadaš drugarice Weronicka,kad država u kojoj sad živiš nije jugoslavija.. 8)

Druge etiketiraš i prozivaš fašistima kad ti odgovore na hebene laži koje iznosiš na ovom forumu..Pa kad već u svojim postovima iznosiš teze i činjenice koje stavljaš kao argumente svojoj tezi o netrpeljivosti u mom gradu Rijeci,konkretno NK Rijeka i vrijeđanje Srbijanskog golmana Žilića od strane Armade,zašto ne istakneš da u Nk Rijeci pored Žilića igraju još dva Srbina Krkez Dušan i Šarić Daniel od kojih je ovaj zadnji i kapetan kluba..Zašto ne istakneš da pored tri Srbina u klubu igraju još i Bugarin,Španjolac,Arapin i Bošnjak..Zašto?? jer nemaš pojma drugarice Weronicka..Bitno je da si mene etiketirala fašistom..

Ja da sam fašista sigurno ne bi navijao za klubu u kome igraju pripadnici drugih nacija osim moje,da sam fašista sigurno ne bi navijao za repku di časno za svoju državu igraju i dva Srbina pa i jedan Brazilac i da sam fašista sigurno mi najbolji prijatelj ne bi bio iz mješovitog braka...

Ti si jedna iskompleksirana osoba koja nezna kamo pripada...Al'zato zna neargumentirano kakati i optuživati druge...

P.s Tvoj avatar i kakanje po njemu sam spomenuo tek nakon što si me prozvala fašistom,kužiš..Pročitaj postove pa ćeš vidjeti.. :D

p.p.s nema je više godinam i plači,samo plači...neće je više niti biti....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 07:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
P.s Tvoj avatar i kakanje po njemu sam spomenuo tek nakon što si me prozvala fašistom,kužiš..Pročitaj postove pa ćeš vidjeti..

Nije ti prvi put da me tako nazivas cinicki... Vidim te kako se kreveljis kad pises tu rijec ,,jugonostalgicarka" i zato ne zelim da me tako nazivas i onda ako imas imalo karaktera ljudskog trebao bi to postovati.. Ako postujes tu moju zelju onda te necu nikad nazvati fasistom... Ako NE onda vracam na takav nacin... Nadam se da se razumijemo...

otok
[/quote]p.p.s nema je više godinam i plači,samo plači...neće je više niti biti....[quote]

Necu ja plakati, niti placem za Jugoslavijom... Ja samo imam svoje ubijedjenje na koje imam pravo da tvrdim da bi svima bilo bolje da smo sacuvali Jugoslaviju, ali nismo i neka nam je bog u pomoci... To je moje pravo da tako mislim isto kao i tvoje da mislis suprotno... Ali to nije razlog da se vrijedjamo ako se neslazemo......
Jugoslavije nema kao drzave taga sam ja svijesna, ali je iz mog srca nema pravo niko nasilno da brise.... Jugoslavija postoji u srcima Jugoslovena, a postoje i Jugosloveni na nesrecu onih koji misle kao ti... Samo jedna cinjenica: U AP Vojvodina na zadnjem popisu u Srbiji 2001 godine 50.000 ljudi se sluzbeno izjasnilo kao Jugosloveni a ti pricaj da ja neznam kome pripadam.... Znam, znam vrlo dobro... U tvojoj, a i mojoj drzavi je Ustavom zabranjeno svako organizovanje gradjana na Jugoslovenskoj osnovi to znas... Ipak u Rijeci naprimjer vec 7 godina postoji Udruzenje pod nazivom Josip Broz Tito (sta mislis ko su clanovi takvog udrizenja)... Hajde kad tvrdis da nema Jugoslovena prodji 26.maja kroz Zagorje i svrati malo u Kumrovac pa da vidis koliko ce biti Jugoslovena na jednom mjestu...
Jugoslavija druze otok zivi u srcima tih ljudi i ja ti tvrdim (naravno nemam zato dokaz) da vise ima na prostoru bivse Juge Jugoslovena srcem slicnih meni nego Hrvata slicnih tebi.... Naravno ti ces se sad smijati ovoj mojoj tvrdnji, al boze moj, smij se to je tvoje pravo....
Smij se do mile volje, ali ne provociraj i bice sve uredu...

Poslednji put menjao WERONICKA dana 02 Apr 2007, 07:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 21:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

WERONICKA je napisao:
Citiraj:
P.s Tvoj avatar i kakanje po njemu sam spomenuo tek nakon što si me prozvala fašistom,kužiš..Pročitaj postove pa ćeš vidjeti..

Nije ti prvi put da me tako nazivas cinicki... Vidim te kako se kreveljis kad pises tu rijec ,,jugonostalgicarka" i zato ne zelim da me tako nazivas i onda ako imas imalo karaktera ljudskog trebao bi to postovati.. Ako postujes tu moju zelju onda te necu nikad nazvati fasistom... Ako NE onda vracam na takav nacin... Nadam se da se razumijemo...

otok
p.p.s nema je više godinam i plači,samo plači...neće je više niti biti....
Citiraj:

Necu ja plakati, niti placem za Jugoslavijom... Ja samo imam svoje ubijedjenje na koje imam pravo da tvrdim da bi svima bilo bolje da smo sacuvali Jugoslaviju, ali nismo i neka nam je bog u pomoci... To je moje pravo da tako mislim isto kao i tvoje da mislis suprotno... Ali to nije razlog da se vrijedjamo ako se neslazemo......
Jugoslavije nema kao drzave taga sam ja svijesna, ali je iz mog srca nema pravo niko nasilno da brise.... Jugoslavija postoji u srcima Jugoslovena, a postoje i Jugosloveni na nesrecu onih koji misle kao ti... Samo jedna cinjenica: U AP Vojvodina na zadnjem popisu u Srbiji 2001 godine 50.000 ljudi se sluzbeno izjasnilo kao Jugosloveni a ti pricaj da ja neznam kome pripadam.... Znam, znam vrlo dobro... U tvojoj, a i mojoj drzavi je Ustavom zabranjeno svako organizovanje gradjana na Jugoslovenskoj osnovi to znas... Ipak u Rijeci naprimjer vec 7 godina postoji Udruzenje pod nazivom Josip Broz Tito (sta mislis ko su clanovi takvog udrizenja)... Hajde kad tvrdis da nema Jugoslovena prodji 26.maja kroz Zagorje i svrati malo u Kumrovac pa da vidis koliko ce biti Jugoslovena na jednom mjestu...
Jugoslavija druze otok zivi u srcima tih ljudi i ja ti tvrdim (naravno nemam zato dokaz) da vise ima na prostoru bivse Juge Jugoslovena srcem slicnih meni nego Hrvata slicnih tebi.... Naravno ti ces se sad smijati ovoj mojoj tvrdnji, al boze moj, smij se to je tvoje pravo....
Smij se do mile volje, ali ne provociraj i bice sve uredu...

Da bi riječ reko'... [-(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 18:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
E weronicka,weronicka kakva ti je....
Znas u svemu ovome slazem se sa otokom,Jugoslavenima je naj teze!
Ako si seko iz mjesovitog braka a ti sebi izaberi stranu koja ti je milija a ako nisi iz mjesovitog a ti pocni da postujes sebe i svoju vjeru ma koja god bila!
Nesto izmedju ne postoji i nikada nije ni postojalo a sto se tice stare Juge:naznam zasto ali sam je volio sve dok nisam shvatio da ju oko mene malo ko voli a onda sam se zamislio!
Dalje mozes da pogadjas!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bole je napisao:
Ako si seko iz mjesovitog braka a ti sebi izaberi stranu koja ti je milija a ako nisi iz mjesovitog a ti pocni da postujes sebe i svoju vjeru ma koja god bila!
Nesto izmedju ne postoji i nikada nije ni postojalo a sto se tice stare Juge:naznam zasto ali sam je volio sve dok nisam shvatio da ju oko mene malo ko voli a onda sam se zamislio!
Dalje mozes da pogadjas!

=D> =D> =D> =D> =D> :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 01:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:

Mozda si u pravu, ali ja ne osjecam da mi je tesko zato sto za sebe smatram da sam Jugoslovenka... Svjesna sam da sam u svakoj od drzava nastalih raspadom Jugoslavije manjina, ali mi to nesmeta obzirom da u svakoj toj drzavi postoji zakon o zastiti prava nacionalnih manjina...

Citiraj:
Ako si seko iz mjesovitog braka

Pogresna ti je ova teza... Svi brakovi su mjesoviti ako su sklopljeni izmedju muskarca i zene, ali su to prirodni brakovi ako su sklopljeni unutar iste vrste kao naprimjer izmedju ljudi ili zivotinja koje pripadaju istoj vrsti....
Po meni ne postoje mjesoviti brakovi ako se radi o brakovima sklopljeni izmedju razlicitih spolova koji pripadaju istoj vrsti... To su prirodni brakovi i ja poticem iz prirodnog braka....
Mjesoviti brakovi su oni brakovi (ako ih ima) koji su sklopljeni izmedju covjeka i zivotinje ili izmedju zivotinja koje ne pripadaju istoj vrsti....
Jeste da zivotinje nemaju razvijenu inteligenciju da sklapaju brakove (da brak ozakone), ali zato imaju urodjen instikt da stvarju zajednice i imaju tacno odredjeno vreme parenja dok kod ljudske vrste to vreme nije odredjeno (pare se preko cijele godine)

Citiraj:
a ti pocni da postujes sebe i svoju vjeru ma koja god bila!

Ja sam rodjena sa vjerom i vjerujem u svoju vjeru i u sebe i nema potrebe da bilo sta pocinjem...

Citiraj:
a ti sebi izaberi stranu koja ti je milija a ako nisi iz mjesovitog a ti pocni da postujes sebe i svoju vjeru ma koja god bila!

U potpunosti se slazem sa ovom konstatacijom i obavjestavam Vas da ja nisam izmedju...

[/quote]a sto se tice stare Juge:naznam zasto ali sam je volio sve dok nisam shvatio da ju oko mene malo ko voli a onda sam se zamislio![quote]

Ako si ikada nesto volio onada se tu nema sta zamisliti... Preispitaj se i pitaj srce sta ono voli... Mi nismo bitni ako imamo srce... I ja se nekad zamislim oko svasta nesto, ali kad upitam srce ono mi kaze sve i ja ga slijedim.... Slijedi i ti svoje srce i bice ti na kraju dobro....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 12:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mi nismo bitni ako imamo srce.

:-k :-k :-k :-k

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 17:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
Ma izgleda da je ona napravljena od lima bas kao i onaj iz one bajke :D
!On srca nema a nema jos stosta vrednoga paznje!
Seko,odustajem od daljnje rasprave,tebi pomoci nema!
I da,usput receno ono sto si pisala o nacionalizmu u Rijeci i njihovom klubu,ako nisi prepisala od mene onda ti skidam kapu,tu se slazem sa tobom.Rijecka armada je stado glupih klinaca koji i neznaju da njihov klub svoje naj bolje i naj trofejnije godine upravo mogu da zahvale Srbima!Znam da ih to boli,ali to je cinjenica!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 23:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Seko,odustajem od daljnje rasprave,tebi pomoci nema!

No sikiriki! Pomoc nisam ni trazila i ne osjecam da mi je potrebna...
A najbolje je da ne diskutujemo o stvarima koje gledamo razlicito...

Haj u zdravlje!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 20:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ko kaze da nema Jugoslovena i Jugoslavije...

Slika
Stafeta mladosti prodefilovala je kroz jedan od Bosanskih gradova, necu namjerno da vam kazem koji je to grad...

Slika
Slika iz Kumrovca 26-og maja

http://youtube.com/watch?v=Om5oSxgCtQ0
Kratak video snimak iz Kumrovca

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Da nije Prijedor?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Ko kaze da nema Jugoslovena i Jugoslavije...

Ispravak krivog navoda : Jugoslavije NEMA, a Jugoslovena IMA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 22:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Da nije Prijedor?

Nije Prijedor, nije ni Drvar.....
Grad u kojem je nosena Stafeta je u FBiH...
U pravu si! Jugoslavije nema, a Jugoslovena ima....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Forum sl. jugoslavija je glup. Registrovao sam se i nisu mi nista poslali. A bez registracije se ne moze ni citati na tom forumu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 01:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2007, 11:43
bili bi konkurentniji kad bi se ujedinili, a to je danas vazan pokretacki faktor....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 13:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

lera je napisao:
bili bi konkurentniji kad bi se ujedinili, a to je danas vazan pokretacki faktor....

Mislim da ste vi u BiH kljuc ujedinjenja svih jugoslovenskih republika..
Kad se Vi Bosanci ujedinite i stvorite medjusobno povjerenje i budete svi vodili racuna prvenstveno o svojoj drzavi i borili se i zalagali za interese svoje drzave lako cete se ujediniti sa svojim okruzenjem.....

Svima nam je isti interes zajednistvo da bi bili neki faktor u Evropi a ovako smo svi zajedno smijesni i nista vise...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2007, 07:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
WERONICKA je napisao:
Svima nam je isti interes zajednistvo da bi bili neki faktor u Evropi a ovako smo svi zajedno smijesni i nista vise...

Znaci jos ima onih koji misle da je ujedinjenje moguce poslije svega ovoga?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]