banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
U filmu SAW 1 na kraju se ispostavi da je ubica ona osoba koja leži mrtva (tokom cijelog filma) u jednoj od soba za mučenje...

8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 18:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
a u SAW 2 citavo vrijeme lezi pred njima. aha, svi umiru! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 14:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
A SAW 3 je previse los za gledanje. Eto vam spoiler. :)

Mada, ne kontam ovu temu. Kao da ce nekom znaciti sto procita jednu liniju iz filma i kao da ce se iste sjetiti u toku gledanja filma... Jedino mozda da se sumira radnja filmova ovako, mada je to beskoristno pored tagline-a na IMDb-u.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2006, 21:07
FLASH je napisao:
Mada, ne kontam ovu temu. Kao da ce nekom znaciti sto procita jednu liniju iz filma i kao da ce se iste sjetiti u toku gledanja filma.

E, jbg-a sad. Kako možeš reći da ne znači?
npr. Inside Man. Clive Owen se zazida u banku i posle 7 dana izađe sa dijamantima. Taoci su ustvari njegovi ljudi. A gazda banke, njegova tajna je sarađivanje sa nacistima. Pogledaj sad ovaj film. :D

laoce je napisao:
Fight club - Bread Pitt,kao alterego

Pogledaj sad ovaj film. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2006, 21:07
"Najjača" rasprava, po meni, je oko toga da li je Harrison Ford (Deckard) u filmu Blade Runner replikant ili samo "human".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 15:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

High7ander je napisao:
npr. Inside Man. Clive Owen se zazida u banku i posle 7 dana izađe sa dijamantima. Taoci su ustvari njegovi ljudi. A gazda banke, njegova tajna je sarađivanje sa nacistima. Pogledaj sad ovaj film.

Gledao ranije. :D

High7ander je napisao:
laoce je napisao:
Fight club - Bread Pitt,kao alterego

Pogledaj sad ovaj film.

Gledao ranije. :D

Ja u toku gledanja filma zaboravim na spoilere i slicno (neke komentare pamtim, ne sve), pa samo nastojim da uzivam u filmu (gdje se moze). To ostaje za kasnije... :]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Kao da ce nekom znaciti sto procita jednu liniju iz filma i kao da ce se iste sjetiti u toku gledanja filma.

'I am your father Luke' ? :)

Znaju spoileri itekako 'upropastiti' i film i seriju i igru. Ja se trudim da ih izbjegnem, mada mi se X puta desilo da pregledam iste :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 21:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Znaju spoileri itekako 'upropastiti' i film i seriju i igru. Ja se trudim da ih izbjegnem, mada mi se X puta desilo da pregledam iste

Kod mene: seriju (i igru) - da, film - ne, jer kod ovog drugog nemam pojma o cemu se radi dok ne pocnem da ga gledam, ako je film iz jednog dijela. A kad pocnem, najcesce ga i zavrsim u jednom komadu... osim kada zaspem. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2007, 00:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Evo jedan fini mali spojler.

Fantastic Four 2.

Silver Surfer skenjava GALAKTUSA,i samim tim dokazuje da Marvelov filmski ogranak sisa guzove vec godinama.

P.S.

Poenta spojlera je da pokvarite nesto sto se ne zna, a ne filmove stare 5 godina koje nisu gledali jedino ljudi ionako nezainteresovani za to.

Usput,ima i plesa.

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 20 Jun 2007, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hej, Gorštače, sjajna tema!

Evo malo spojlera i od mene:

LUDE GODINE - iako na kraju prvog dijela (nakon "uspješnog" abortusa) Bata Živojinović kaže "Marija je dobro, ali teško da će više ikada biti majka", ona ipak u nekom od kasnijih dijelova (četvrti?) rađa dobrog starog sina Mišu :D

HOSTEL - Tip po imenu Paxton uspijeva da preživi, izvuče se i pobije sve živo.

IDENTITY - ubica je dječak

BLADE RUNNER - Dekard (po mojoj slobodnoj procjeni, a Harison Ford je na mojoj strani) NIJE replikant

VACANCY - Kejt Bekinsejl i Luk Vilson prežive torturu.

THE LIBRARIAN: RETURN TO KING SOLOMON'S MINES - Glavni negativac je Ujka Džeri (!)

AUSTIN POWERS IN GOLDMEMBER - Ostin i Dr. Evil su braća (!!!), obojica sinovi Najdžela Pauersa. Mini-Me prelazi na stranu dobra, kao i Dr. Evil, dok njegov sin Skot ostaje zao i u procesu gubi svu kosu.

THE PRESTIGE - Bordenov pomoćnik je zapravo njegov brat blizanac (tako je izveden trik sa prenesenim čovjekom). Angier gine na kraju, kao i jedan od blizanaca (onaj koji je u zatvoru biva obješen).

THE ILLUSIONIST - Ubistvo Džesike Bil je lažirano. Sve je zavjera koju su od samog početka kovali Edvard Norton i Džesika Bil. Oni na kraju žive sretno do kraja života.

DON'T LOOK NOW - Donalda Saterlenda na kraju ubija (baba?)-patuljak u crvenom odijelcetu, koju je on proganjao kroz čitav film misleći da je to njegova preminula kćerka.

THE OMEN - Demijen je Antihrist (!). Policija ubija Gregorija Peka na kraju i Demijen trijumfuje (doduše, srokaju ga u trećem dijelu).

SE7EN - ubica je Kevin Spejsi. Posljednja žrtva mu je Gvinet Poltrou. Bred Pit ga ubija.

THE EXORCISM OF EMILY ROSE - Na kraju nije baš najjasnije da li je Emili stvarno bila opsjednuta.

LEPTIRICA - Radojka je vampir!!!

SVETO MESTO - Pjevač Kuguarsa gine!

ROCKY BALBOA - Imali smo pokušaje spojlera za ovaj film, ali nisu bili sasvim precizni. Daklem, u bioskopskoj verziji Roki gubi od Diksona tijesno na poene, ali poraz je nebitan. Bitno je da je Roki istjerao svoje demone. I Dikson je profitirao jer je konačno imao ravnopravan meč i publika je počela da ga voli. (Kažu da postoji alternativni kraj u kojem Roki pobjeđuje)

THE RUNNING MAN - Švarci will be back!

PLEASANTVILLE - Čitav Plezentvil na kraju dobija boju. (ovo je, uz BALLISTIC: ECKS VS SEVER i THE NUMBER ONE GIRL, jedan od tri najgora filma ikad snimljena)

MURDER BY DEATH - čitav film je parodija na krimiće i (namjerno) nema nikakvog smisla. Na kraju ima gomilu besmislenih plot-twistova gdje prvo "saznajemo" da je Tvejn zapravo živ, zatim da je to zapravo maskirani batler i na kraju da je to zapravo maskirana kuvarica. Niko od detektiva ne dobija nagradu, ali svi prežive.

ANGEL HEART - Ubica je ni manje ni više nego Miki Rurk. Lisa Bone (s kojom se žegnuo) mu je kćerka. Luis Sajfer je Lucifer. Džoni Fejvorit je zapravo - Heri Ejndžel.

WILD THINGS - SVI su umiješani.

LAST TANGO IN PARIS - Manijaka Marlona Branda na kraju Marija Šnajder upuca.

THE VILLAGE - Ne samo što su "oni o kojima se ne govori" izmišljeni, nego se još i priča zapravo dešava u SADAŠNJE vrijeme.

UNBREAKABLE - Samjuel Džekson je negativac.

Toliko za sada od mene, nisam čitao sve prethodne postove, pa se izvinjavam ako sam se ponavljao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 06:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
A jebiga..ako su to spojleri, onda je spojler i ovo:

Casablanca - Rick ostane u Casablanci, dok Victor i Ilsa odlete..

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 28 Jun 2007, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Harvester je napisao:
PLEASANTVILLE - Čitav Plezentvil na kraju dobija boju. (ovo je, uz BALLISTIC: ECKS VS SEVER i THE NUMBER ONE GIRL, jedan od tri najgora filma ikad snimljena)

koliko sam ja shvatila taj film a bas mi se dopao (cuj najgore snimljen ?! :-? :oops: ) to sto plezentvil na kraju dobija boju je POENTA filma! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
DAS BOOT Potone podmornica, al u doku.

OUTBREAK Nadju lijek.

BAND OF BOROTHERS Njemacka gubi rat.

DEVIL'S ADVOCATE Al Pacino je sotona.

6th SENSE Bruce Willis je duh.

OSCAR Stallone ne postane posten.

BUTCH CASSIDY AND THE SUNDANCE KID Niko ne zna sta se desilo, al svi imaju svoju pricu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
SALAŠU MALOM RITU: Student nije zapalio žito!!!
:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]