banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 161 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
nerevar je napisao:
KINGICA!!!!! 8)

opet vas prati ta strasna avet zvana kingica :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Zar se tim "placa mi sve" ne osjecas jeftino?? :-? Zasto onda seruckas kako si samostalna cica...kad sama sebe demantujes i toliko ovisis o paznji zvanoj "tudji novac"?? Mislim..ok tebi odgovara, uzivas u tome i sve to..ali nemoj da pricas da postujes "tesko steceni novac" jer ocigledno nije tako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Zar se tim "placa mi sve" ne osjecas jeftino?? :-? .

Ne, osjecam se pazenom i mazenom, i super i bezbrizno.

Citiraj:
[Zasto onda seruckas kako si samostalna cica...kad sama sebe demantujes i toliko ovisis o paznji zvanoj "tudji novac"??]

Nauci razliku. Nisam rekla da ovisim, vec da mi godi i uzivam kad se to desi. Skuzi razliku, jer je ogromna.

Citiraj:
Mislim..ok tebi odgovara, uzivas u tome i sve to..ali nemoj da pricas da postujes "tesko steceni novac" jer ocigledno nije tako.

A po cemu ja to ne postujem ni njega ni njegov novac ako uzivam da primim nesto sto on uziva da daje? Ne tjeram ga ja djavolskim vilama da mi placa racune. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cekaj malo...pa procitaj malo svoje gore navedene postove. Cime ti njega tjeras i da li tjeras u to ne ulazim..ali recenice tipa "ja da na momka trosim svoj tesko zaradjen novac" i slicno...kontradiktornost ili demantovanje ili nazvimo to kako god hoces.

Jeste jedna vrsta finansijkse ovisnosti - pustiti momka da placa putovanja, "ice i pice". Mislim srati kako si extra cica, samostalna, zaradjujes svoje pare a skrtaris na jednoj kafi jer ti je ispod casti?? Dobro..onda su zaista tvoje morale norme snizene , ali ok to je tvoja stvar...Malo si dvosmislena "ja sam extra cica ali dok ima para on mene voli...ako ponestane, jebiga peh..trazim novog" ili..??

Ali nema veze...nekako ni zelim da ulazim u tvoje kontove...nejasni su..i daleko od mojih moralnih normi.

Toliko od mene....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:
A po cemu ja to ne postujem ni njega ni njegov novac ako uzivam da primim nesto sto on uziva da daje?

Cek,cek...jel' pricamo o novcu ili smo presli na perverzije?
:lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Maj 2007, 16:03
Nevjerovatno, ali istinito - u glavnom se slazem sa kingicom :-? ; smatram da vecinom muskarac treba da placa (izuzev ovog za ljetovanje i sl.). Mada bi mi bilo, s druge strane, jednako bezveze da zena ne plati ponekad. U biti smatram da je otprilike 3/4-inski odnos ok...

Poslednji put menjao Draco_the_UN_TAMED dana 10 Maj 2007, 22:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:
A po cemu ja to ne postujem ni njega ni njegov novac ako uzivam da primim nesto sto on uziva da daje?

Ja se drzim teme, a ona glasi "muskarac casti"

A cime li to casti :lol: To moze imati prizvuk perverzije . hm.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Cekaj malo...pa procitaj malo svoje gore navedene postove. Cime ti njega tjeras i da li tjeras u to ne ulazim..ali recenice tipa "ja da na momka trosim svoj tesko zaradjen novac" i slicno...kontradiktornost ili demantovanje ili nazvimo to kako god hoces.

Jeste jedna vrsta finansijkse ovisnosti - pustiti momka da placa putovanja, "ice i pice". Mislim srati kako si extra cica, samostalna, zaradjujes svoje pare a skrtaris na jednoj kafi jer ti je ispod casti?? Dobro..onda su zaista tvoje morale norme snizene , ali ok to je tvoja stvar...Malo si dvosmislena "ja sam extra cica ali dok ima para on mene voli...ako ponestane, jebiga peh..trazim novog" ili..??

Ali nema veze...nekako ni zelim da ulazim u tvoje kontove...nejasni su..i daleko od mojih moralnih normi.

Toliko od mene....

ma sva si mi ti moralna i fina. prava Djeva Marija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:

Ja se drzim teme, a ona glasi "muskarac casti"

A cime li to casti :lol: To moze imati prizvuk perverzije . hm.

Vazno je da se daje i prima... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX..da li ja negdje rekoh o svojoj moralnosti?? Kao sto nam, po tvom, "rijecnik" nije isti...nije bogami ni moralnost..bar po ovom pitanju "sponzorstva"....tako da...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Walter je bludnik.Slika
A XIX, ne da mi se sad tražit taj post, al si napisala da bi novac radije dala Cigančetu nego svom momku platila kavu... To dovoljno govori.. Love is in the air....Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Pitanje za XIX:
A sta recimo da se desi da si s momkom koji ima dobar posao, ima love i placa svaki izlazak, ljetovanje, zimovanje...
I super vam je, jako ti se svidja, volite se, ti se osjecas mazenom, pazenom, jer on stalno casti jebiga muslo je, neka ga "to tako treba".
I poslije nekog perioda veze, recimo duze( sad je relativno kome je sta duza veza), dogodi se da on izgubi posao, stavi kucu i imovinu pod hipoteku, zaduzi se preko glave i vise ne moze da istresa pare iz novcanika kao ranije dok je sve placao. S druge strane, ti si jos uvijek super situirana posto imas visoko obrazovanje, zaposlena si i dalje u svojoj ekstra firmi i imas ekstra platu, kod tebe se nista nije promijenilo na finansijskom planu.
Konacno smo dosli do sustine: Sta ces uraditi dalje, koji je tvoj sljedeci potez? Da li ces reci :" Duso, razumijem te, ali nemoj se sekirati pregrmicemo zajedno to tvoje razdoblje, nemoj misliti na novac, jer imam ja dovoljno da veceras izadjemo i narednih dana dok ne stanes na noge." ILi ces se okrenuti i reci" Ko te shisha kad si nesposoban, pa mi ne mozes platiti koktel u "Kruni".

Jako me zanima tvoj odgovor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

11 minuta je napisao:
Pitanje za XIX:
A sta recimo da se desi da si s momkom koji ima dobar posao, ima love i placa svaki izlazak, ljetovanje, zimovanje...
I super vam je, jako ti se svidja, volite se, ti se osjecas mazenom, pazenom, jer on stalno casti jebiga muslo je, neka ga "to tako treba".
I poslije nekog perioda veze, recimo duze( sad je relativno kome je sta duza veza), dogodi se da on izgubi posao, stavi kucu i imovinu pod hipoteku, zaduzi se preko glave i vise ne moze da istresa pare iz novcanika kao ranije dok je sve placao. S druge strane, ti si jos uvijek super situirana posto imas visoko obrazovanje, zaposlena si i dalje u svojoj ekstra firmi i imas ekstra platu, kod tebe se nista nije promijenilo na finansijskom planu.
Konacno smo dosli do sustine: Sta ces uraditi dalje, koji je tvoj sljedeci potez? Da li ces reci :" Duso, razumijem te, ali nemoj se sekirati pregrmicemo zajedno to tvoje razdoblje, nemoj misliti na novac, jer imam ja dovoljno da veceras izadjemo i narednih dana dok ne stanes na noge." ILi ces se okrenuti i reci" Ko te shisha kad si nesposoban, pa mi ne mozes platiti koktel u "Kruni".

Jako me zanima tvoj odgovor.

O, poslije duge veze, u kojoj se on pokazao kao lojalan i nesebican muskarac, nema dvojbe : stala bih uz njega, kao potpora. To je sigurno. 100 % . Onda bi zivjeli samo od moje love, dok on ponovo ne stane na noge, pa da moze opet placati. :D Nije to problem.

Samo sto bi muskarac iz price koju si ti ispricao/la, u takvim okolnostima, sam klonuo jer ne moze vise placati. Muskarac iz tvoje price je onaj tip koji voli da placa i bude galantan. Vis-a-vis ovoga, mozda on ne bi ni htio da zivi od moje love ili bi pao u depru i sl sl.

Bilo kako bilo, ja bih pomogla koliko god bih mogla. Nedvojbeno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 23:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hm, a ne bi ti bilo ispod casti da se uhvatis novcanika i platis konobaru u klubu punom ljudi ili pred tvojim prijateljicama koje razmisljaju kao ti da muskarac uvijek treba da plati. Bilo bi ti nezgodno ili ne da te neko vidi?
Ili bi njemu prebacila svoju lovu da ipak on plati, ne mora niko znati?
Opet me odgovor jako zanima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
On je u depresiji jer ne može plaćat.. O bože, o živote aždajo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

11 minuta je napisao:
Hm, a ne bi ti bilo ispod casti da se uhvatis novcanika i platis konobaru u klubu punom ljudi ili pred tvojim prijateljicama koje razmisljaju kao ti da muskarac uvijek treba da plati. Bilo bi ti nezgodno ili ne da te neko vidi?

Platila bih. Pa, ako smo u dugoj vezi platila bih ponekad, bez obzira. Cisto da uzvratim. Ja vise volim da kupim momku neki poklon, nego da placam ceh u kafani. I javno, da svi vide taj poklon( kad te vec ovaj segment javnog zanima) Pa kad ga fura, valjda kaze ko mu ga je kupio :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
11 minuta je napisao:

Platila bih. Pa, ako smo u dugoj vezi platila bih ponekad, bez obzira. Cisto da uzvratim. Ja vise volim da kupim momku neki poklon, nego da placam ceh u kafani. I javno, da svi vide taj poklon( kad te vec ovaj segment javnog zanima) Pa kad ga fura, valjda kaze ko mu ga je kupio :)

Opet bjezis, ja te pitam jedno, ti odgovoris deseto.
Nisam te pitala za kupovinu poklona, to je vec off topic, to nije cascenje kao sto govori naslov teme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 23:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2004, 16:03
moj choek i ja smo prosli kroz sve varijante: kad smo se poceli zabavljati, ja sam bila vise pri keshu nego on, i znaci da sam vise ja placala za izlaske i te gluposti. on je mozda platio prvih pet sastanaka. onda se situacija obrnula, i on je zaradjivao dosta vise od mene, tako da je on vecinom kupovao. cinjenica je da nismo puno izlazili, i dosta vremena smo provodili ili kod mene ili kod njega, tako da to nikada nije bio neki ogroman problem. i sada je opet situacija obrnuta: ja zaradjujem vise od njega, i kupujem oko 80% zajednickih stvari i placam veci komad racuna.

ukratko, vjerujem da zene koje tretiraju muskarce kao bankomate, i ne kao sebi jednake ili prijatelje, nikada nece naci nesto posebno i vrijedno u zivotu na ljubavnom polju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
XIX century je napisao:
11 minuta je napisao:

popusta, popusta! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Walter je bludnik.Slika
A XIX, ne da mi se sad tražit taj post, al si napisala da bi novac radije dala Cigančetu nego svom momku platila kavu... To dovoljno govori.. Love is in the air....Slika

Nedostajao mi je taj tvoj smajliii... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 161 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]