Vader je napisao:
Ja inače nisam ljubitelj ekranizacije stripova i ti filmovi po meni mogu u najboljem slučaju biti "tu i tamo dobri", a Spajdi je dosta ispod toga.
Po meni.

:
FF,Hulk,Daredevil,Ghostrider,povratak supija,Spajda(i ovi novi i onaj jadni iz 70'ih ),Punisher,X-men,Catwoman i svi betmeni osim prva dva su ogavni filmovi sa po par svijetlih tacaka.Pogotovo ako ste obozavalac stripa,odmalena,kao moja odmalenkost.
Hellboy solidan.Constantin dobar,iako nije neshto slican stripu.V for Osveta iznad prosjeka.Sin City jak ko crna zemlja.Ja se iskreno ne mogu sjetit nijednog vishe?
Supermen nije neshto,ali za svoje vrijeme nije bio ni losh.Reevov,normalno.
Problemi sa ekranizacijama stripova su veliki.Kako zadovoljiti i dugogodishnje fanove stripa i gledaoce koje strip jednostavno ne zanima?kako naci glumce za likove koji su cesto extremno unikatni?Kako biti originalan a opet koristiti jednu(ili vishe) vec postojecih prica?Kako ne biti totalni kreten kao Raimi?:lol:
Prave Ironmana.Smrdice,posto su se vec slozili da uopste ne zele pokazati njegove psiholoshke probleme,vec samo udri-zgromi-sprzi.Feh.
Prave FF2.Smrdice,jer je valjda odluceno da je preskupo odraditi Galaktusa(koji ce biti glavni negativac i okosnica priche,valjda) kako trebuje,pa ce ga zamjeniti ljubicastim oblakom svemirske prashine(WTF)
Sljedeci betmen ce imati Dzokera (JA NJEGA NAJVOLIM I NAJ I....i jebga.)Kojega treba da glumi onaj srecko iz A Knight's Tale,Heath Ledger.....To bi,iako zvuci kao bogohuljenje jedinog pravog boga koji jeste nikolson,moglo i da upali.
Yes, i'm a nerd.Good guess