banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Vader je napisao:
Ja ni u jednoj milisekundi nisam planirao da gledam ovaj film, i vidim da sam bio u pravu :)

Предрасуде, предрасуде :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 19:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Alfred Molina, negativac iz drugog dijela ostaje kao najsvjetlija tacka.
Spiderman u crnom i njegovo skakan je po zgradam Nyc-a je obiljezilo serijal i to je sve. Za 5 godina necete se sjecati koji je prvi a koji je treci dio. Serijalu treba pauza, novi reditelj, nove ideje. Batman se revitalizovao, nadam se da ce i Spiderman ali...59 miliona za dan, 148 za vikend u Americi,325 miliona za 3 dana u svijetu??? Gledacemo mi jos suza i plesovai preispitivanja i ...djecjih gluposti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Mračna strana pauka
'Spider-Man 3' postavio rekord po gledanosti u prvom vikendu
Spider-Man 3 je postavio rekord gledanosti u prvom vikendu prikazivanja u kinima u Americi gdje je ovog vikenda zaradio 148 milijuna dolara, nadmašivši tako donedavnog rekordera Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest koji je u svom prvom vikendu prikazivanja zaradio 136 milijuna.
Iz Sonyja, producentske kuće ovog filma, kažu da će radi četvrti, peti i šesti dio priče (!), i svaki idući za kojeg će imati dobru priču. U trećem dijelu priče o čovjeku-pauku naš junak bori se s mračnom stranom svoje osobnosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
U trećem dijelu priče o čovjeku-pauku naš junak bori se s mračnom stranom svoje osobnosti.

Sta je sad mracno biti pi*kica? :)

Ne mogu da vjerujem .. 6 nastavaka ..

Odustajem ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Ja sam već davno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
V@nja je napisao:
Citiraj:
U trećem dijelu priče o čovjeku-pauku naš junak bori se s mračnom stranom svoje osobnosti.

Odustajem ..

Takodje, bez obzira kakve kritike pokupio. Ja i spajdi smo kaput!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 07:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Predrasude, predrasude.. Da je sad neki film, i nije! Ali kad sam čitao vaše kritike mislio sam "God, what have we done!" Istina je da film nije toliko očajan koliko ste vi svi predstavili, a ponajviše ovi koji ga nisu ni pogledali!! (ali znaju da je loš, pa su ga dobro iskritikovali i odlučili da ga neće gledati!)(ni nastavke!)

Fora je u tome što smo svi mi očekivali mnogo više od filma od 500 miliona dolara, a kad nam se očekivanja nisu obistinala osuli smo drvlje i kamenje. Nije ovaj film ništa lošiji od drugog dela, mada meni samom nije jasno u šta je to ulupan toliki novac, te sam nakon odgledanog filma ubeđen da je cifra od 500miliona prenaduvana. Film treba pogledati, čisto da se ispoštuju neke stvar...

Ocena 5/10.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 07:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

BlackHand je napisao:
Fora je u tome što smo svi mi očekivali mnogo više od filma od 500 miliona dolara

Ja nisam očekivao ništa...jer sam gledao prvi i drugi dio koji mi nisu dobri filmovi. Već prvi mi se nije svidio, pa drugi ni sam ne znam zašto sam pogledao, valjda sam se nadao da će ličiti na nešto. Ali ne bih da treći put ponavljam istu grešku. A ako se treći dio nije svidio ni onima kojima su se svidjela prva dva onda ja nemam tu šta da tražim.

BlackHand je napisao:
Film treba pogledati, čisto da se ispoštuju neke stvar...

Nema tu šta da se ispoštuje, ako se nekome ne gleda onda ne treba da ga gleda. I nema razloga da komentarima na forumu budu uvrijeđeni onima kojima se film svidio. Mnogo puta smo pominjali: ukusi se razlikuju.

Ja inače nisam ljubitelj ekranizacije stripova i ti filmovi po meni mogu u najboljem slučaju biti "tu i tamo dobri", a Spajdi je dosta ispod toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 11:19 
Veteran
Veteran

V@nja je napisao:
Citiraj:

Odustajem ..

Mracna strana je prikaza u filmu kao...mjuzikl
Od te "mracne strane", samo je odijelo bilo mracno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 22:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
Upravo sam pogledao Spiderman 3 i razocaran sam duboko, duboko. Slazem se sa misljenjem 1. super, 2. fenomenalan, 3. katastrofa u poredjenju sa prethodna dva. Vise se radi o M.J. i njenim osjecanjima nego o akciji. Po traileru sam ocekivao da ce biti puno zanimljivije (Spidey se bori sam protiv sebe), ali nazalost. Ima i suvise likova i akcija koje nisu razradjene, a cak ni zavrsene (Sandman ne zavrsava svoju misiju oko kcerke i na kraju gledaoc ga cak sazaljeva i gleda kao pozitivca). Na kraju krajeva nisam ni shvatio zasto je Sandman bio toliko protiv Spidermana. Na drugu stranu, reziser vjerovatno je htio zavrsiti trilogiju drugacije od prva dva dijela. Opet, moram spomenuti X-Men, gdje su sva tri dijela fenomenalna, o trecem da ne govorim. Konacni zakljucak: Spiderman 3 sam pogledao jednom i vjerovatno ga vise necu pogledati, naprotiv prva dva dijela sam gledao vec par puta i jos mi nisu dosadili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 22:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
BlackHand je napisao:
Fora je u tome što smo svi mi očekivali mnogo više od filma od 500 miliona dolara, a kad nam se očekivanja nisu obistinala osuli smo drvlje i kamenje. Nije ovaj film ništa lošiji od drugog dela, mada meni samom nije jasno u šta je to ulupan toliki novac, te sam nakon odgledanog filma ubeđen da je cifra od 500miliona prenaduvana. Film treba pogledati, čisto da se ispoštuju neke stvar...

Ocena 5/10.

Istina je da smo svi ocekivali puno, ali to iskusni reziseri moraju da znaju, pa da naprave film po ocekivanjima, a ne glupavu melodramu. Isto to su napravili sa Matrixom sa scenom kad Trinity umire. Na drugu stranu, slazem se da film treba pogledati, ako su vec prva dva dijela pogledana.
Inace, sto se tice predrasuda, savjetujem vama koji niste gledali film da se suzdrzite komentara, jer nemate pojma o cemu pricate. Osim ako niste navikli uzimati tudja misljenja zdravo za gotovo i ne naprezati se da stvorite svoje vlastito.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
taksi je napisao:
Batman se revitalizovao

ha-ha
taksi je napisao:
nadam se da ce i Spiderman

more ha-ha

suze, suze i još suza... ne smetaju meni toliko bujice isplakanih suza koliko kratkotrajnost borbe sa venomom. pa zar je to uber mega giga arch enemy spajdermena? bilo bi gotivnije da ga je ubijao trianglom. ili ksilofonom. bolje ksilofonom...
da su bar nekoliko emo scena zamenili krljanjem spd vs vnm bilo bi božanstveno. prvenstveno mislim na onu debilnu scenu plesa. wtf? i "you killed my uncle bastard!" rekonstrukcija događaja. ko da gledam jebeni csi. wild crane, foto sešn, ključevi grada? glupo, nepotrebno. prevrtanje omleta? wtf x 2??? hvatanje prstena? u jednom trenutku je imao taj golum look na licu da sam zaboravio koji film zapravo gledam. "am i interupting?" stupidest line in the movie. you deserved to die fagot!!! :fist:
a scena protrčavanja ispred zastave je za bbc-jev no comment. jedva čekam dvoiposatni casting kapetana amerike na velikom platnu :lol:

al nije sve ni toliko loše. humor je dobar. zaštitni znak spajdermena. scene na motoriću ekstra. valjda ste konačno shvatili da je tobby rođen za ulogu parkera. ja smotanijeg lika ne mogu da zamislim. možda bogdan diklić :lol: scena u crkvi sjajna. venom prestrašan, ali u nedovoljnim količinama. sve u svemu, slaba sedmica, i to samo zato što sam gledao fantastičnu četvorku...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 02:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Vader je napisao:
Ja inače nisam ljubitelj ekranizacije stripova i ti filmovi po meni mogu u najboljem slučaju biti "tu i tamo dobri", a Spajdi je dosta ispod toga.

Po meni. 8) :

FF,Hulk,Daredevil,Ghostrider,povratak supija,Spajda(i ovi novi i onaj jadni iz 70'ih ),Punisher,X-men,Catwoman i svi betmeni osim prva dva su ogavni filmovi sa po par svijetlih tacaka.Pogotovo ako ste obozavalac stripa,odmalena,kao moja odmalenkost.

Hellboy solidan.Constantin dobar,iako nije neshto slican stripu.V for Osveta iznad prosjeka.Sin City jak ko crna zemlja.Ja se iskreno ne mogu sjetit nijednog vishe?

Supermen nije neshto,ali za svoje vrijeme nije bio ni losh.Reevov,normalno.

Problemi sa ekranizacijama stripova su veliki.Kako zadovoljiti i dugogodishnje fanove stripa i gledaoce koje strip jednostavno ne zanima?kako naci glumce za likove koji su cesto extremno unikatni?Kako biti originalan a opet koristiti jednu(ili vishe) vec postojecih prica?Kako ne biti totalni kreten kao Raimi?:lol:

Prave Ironmana.Smrdice,posto su se vec slozili da uopste ne zele pokazati njegove psiholoshke probleme,vec samo udri-zgromi-sprzi.Feh.

Prave FF2.Smrdice,jer je valjda odluceno da je preskupo odraditi Galaktusa(koji ce biti glavni negativac i okosnica priche,valjda) kako trebuje,pa ce ga zamjeniti ljubicastim oblakom svemirske prashine(WTF)

Sljedeci betmen ce imati Dzokera (JA NJEGA NAJVOLIM I NAJ I....i jebga.)Kojega treba da glumi onaj srecko iz A Knight's Tale,Heath Ledger.....To bi,iako zvuci kao bogohuljenje jedinog pravog boga koji jeste nikolson,moglo i da upali.

Yes, i'm a nerd.Good guess :lol: :lol:

:drinking:

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 07:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Meni su X-Man solidni. Svaki naredni deo prati priču, tako da znamo šta od prilike možemo očekivati u trećem delu, ali ne znamo kako će se to odvijati.

Nerever, čime bi ti da Spiderman porazi Venoma? U stripu ga takođe porazi preglasnom bukom kada ga stavi pored motora rakete na lansirnoj rampi.. Znači i ja se slažem da nisu trebali uvoditi sva tri neprijatelja od jednom (dva su bila isuviše), ali krajnji zaključak uvek ostaje da je to samo adaptacija Marvelovog stripa i da se tu ne može tražiti ništa više od ovoga što je ponuđeno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja uopšte ne bi da on porazi venoma :D ove ksilofone i triangle spominjem jer sam ogorčen. zar je ono bila borba? venom ga zgrabio za gušu, bacio u cevi i pa-pa venome? trebao je dobiti batina. i još batina. i još malo batina. ipak je to venom. naj-baja marvelovih stripova. glupo je da tako olako ode. ispade da je najlakši spidermanov protivnik do sada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Po meni od stripovskih filmova znatno odskaču Sin City i V for Vendetta, mada ni X-Man nije loš.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma taj spiderman je smece bio jos kao strip tako da o filmu ne treba trositi rijeci......

Oni stripovi koji su bas extra ispali su dobri i na ekranu (sincity, v for vendeta).....a ne znam kako se od necega kao sto je spiderman moze ocekivati dobar film.....mada su i onako ocajan strip jos vise upropastili.....gomila para slupana u jedno veliko nista.....i to tri puta nista a izgleda da ce bit i sest puta nista........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Vader je napisao:
Po meni od stripovskih filmova znatno odskaču Sin City i V for Vendetta, mada ni X-Man nije loš.

Добар избор. Додајем још новог Бетмена и Супермена.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 17:33 
Veteran
Veteran

Daljac je napisao:
Vader je napisao:

Imam isto misljenje, samo bez novog Supermena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

taksi je napisao:
Daljac je napisao:
Vader je napisao:

Imam isto misljenje, samo bez novog Supermena.

Imam isto misljenje, samo bez novog Betmena.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]