Evo par komentara sa drugog foruma
Citiraj:
Izgled - znam da je subjektivna kategorija, ali meni je odličan, crna boja s onim čeličnim okvirom je odlična kombinacija, izgleda vrlo profinjeno
Kvaliteta izrade - vrhunska, nema apsolutno nikakvog škripanja
Ekran - odličan, vrlo oštra slika, nikakve ozbiljnije zamjerke, eventualno premali font u glavnom izborniku
Tipkovnica - najbolja što sam je dosad koristio, savršena za sms
Kamera - vrlo dobra po dobrom svjetlu, po mraku neupotrebljiva, video snimanje je odlično (zahtijeva veću karticu ako se snima u vga rezoluciji)
Softver - fantastičan, brz, bez zamjerke
Baterija - za pojmove Nokie, odlična (1100 mAh), meni traje 4 dana prosječno
Zvuk - vanjski zvučnik je nenadmašiv, najbolji među svim mobovima, preko slušalica također vrlo dobar
Da zaključim: zanemarivši kameru, ovo je definitivno najbolji mobitel (izuzevši smartphoneove) na tržištu.
Citiraj:
uzeo sam nakon dugo razmišljanja ovaj mob,tražio sam nešta što ima dobar omjer uloženo-dobiveno...trenutno ga imam 9h,što je premalo za recenziju,ali prvi dojam koji je i najbitniji ja fenomenalan...
od ekrana,izgleda,kvalitete kučišta,videoa;jedina zamjerka je što izgledom podsjeća na nokiu 6020-istovremeno mi je to, zamjerka cijelom uređaju zasad,a za kraj sam ostavio stvar koje me najviše oduševila,STEREO ZVUK,zvučnici grme,ali doslovno,mislim očekivao sam dobar zvuk,ali ovo je naj koji sam čuo na nekom mobilnom uređaju-stvarno za svaku pohvalu
Citiraj:
tipkovnica je jedan od naj po kojoj sam tipkao,konstrukcija - 5+,nikakvo škripanje nigdje ni mm lufa,kamera tako-tako,ovisi o svijetlu,ali u rangu kamere na d600!
video-moram reči da samsung na rezi 352-288 radi bolje,ali zato na 640x480,sve vrhunski radi,bez kockica,sve kristalo čisto-5
ekran-odličan koliko tomože biti.
soft me najviše oduševio,užasno brz,puno sitnih odličnih detaljav,apsolutno veliki pomak u odnosu na stariju verziju s40,i mislim danas naj soft na mobilnim uređajima..
zvuk je priča za sebe,morate to poslušati da se uvijerite,preko sluški u rangu sa walkman serijom sa izrazitim bas elementima(još da ima onakve sluške),ali zvuk kroz vanjske zvučnike je naj koji sam ikada čuo,grmi,grmi, i grmi,kristalo čisto i jako,+5....
mob je profinjeni,iako ne izgleda tako na prvi pogled...uglavnom jedan od naj mobilnih uređaja koji je izbacila njoka,pravi nasljednik 6230 ia za to lovu i više naj izbor..