tanjica je napisao:
Ne nemislim. Naravno da nisu kreteni tipovi koji bi rado da samo
povale neku raskosnu glupacicu. I ja bih rado da izvatam par "interesantnih tipova".
Mislila sam na tipove koji prilaze sa zvakom "Ja sam iz Njemacke" ili
"Ja vozim mercedes" ili "Bil mala da te usrecim" - pritom nema dva prednja zuba i mislim da bi prije usrecio svog prijatelja.
Mozda ce ovo zvucati pateticno, ali postoji mnogo djevojaka koje se "ponekad" osjecaju veoma neprivlacno jer kao da ih niko nece da pogleda, kao da ne postoje.
Sasvim je normalno da muskarci radije prilaze curama koje su obucene u losu imitaciju divlje zivotinje i nemaju zrno soli u glavi, nego curama koje
se razlikuju. Ali mene interesuje zasto nas ne primjecujete?!
Bicu potpuno iskrena, ja licno nemam problema sa nalazenjem momaka, ali za momke koji su meni veoma interesantni ja kao da ne postojim. Apsolutno nije bitno kako sam se obukla, da li sam u stiklama, da li sam
u svom fazonu, bukvalno ne postojim. To nije samo slucaj samnom i pri tome ti momci nisu neki FRAJERI, vecina njih su poput vas. Zbog cega smo nevidljive, zbog cega vecina momaka ce reci "Pa ona je super" ali nikad nece reci Cao ili nedao ti Bog pitati "Da li si za kafu?"
Mislim da niste svjesni koliko djevojaka, koje imaju samopouzdanja, se vracaju kuci jeduci burek.
Ne prihvatam teoriju po kojoj mladji momci bi rado skocili na nas (pa nisam ja auto skola), momci nasih godina su tek shvatili da su frajeri pa im treba vremena da se izive a stariji momci ne zele da se vezu!!!
Ja ovde ne pricam o vezama, pricam o bukvalnom priznavanju postojanja!
E pa da ti kazem nesto o tom tvom "nepostojanju", vidi ako ti uradis sve sto bi jedna zena trebala da uradi kako bi dala do znanja muskarcu koji joj je sladak ili simpatican i td da joj se svidja onda treba sevi samoj da postavis odredjena pitanja. Svakom muskarcu koji ima bar frtalj mozga je jasno da se svidja devojci ako mu ova daje odredjene signale. Ako taj muskarac povodom toga nista ne uradi onda to moze da znaci sledece stvari. Mozda nema hrabrosti da pridje devojci, mozda nema ni taj frtalj mozga da shvati signale koje mu devojka salje a mozda mu se u krajnjoj liniji ta devojka ni ne svidja. E sada pitanja koja sebi treba da postavi su: Da li ti stvarno zelis da budes sa nekim muskarcem koji nema hrabrosti (samopouzdanja) da ti pridje ili nema mozga (pameti da to sve poveze sta se desava) koliko god da je taj momak lep, zgodan ili simpatican? A u najgorem slucaju: Da li zelis da budes sa muskarcem kome se u sustini ne svidjas? Ako su ti odgovori oni koji mislim da jesu (negativni) onda jednostavno odustanes od takvih muskaraca!
Citiraj:
5. Cura moze biti strava, ali se ona nece tako osjecati sve dok joj osoba suprotnog pola to ne pokaze ili rekne. Dzabe prijateljice, prijatelji, braca, roditelji, tek kad ti neko ko ti je sladak to kaze, e tak tada se u to i vjeruje.
Ovde se opet radi zapravo o samopouzdanju jer devojka kojoj je neprestano potrebno da slusa kako je sjajna bajna i slicno nije dovoljno upoznala sebe jer da bi svako od nas bio srecan sa nekim prvo treba da otkrije i upozna sebe u potpunosti (svoje zelje mastanja i td) pa tek onda da se upotpuni sa drugom osobom. Ne kazem da komplimenti ne prijaju jer naravno da komplimenti prijaju cak i muskarcima!
Gde je resenje tvog problema ili problema tvojih drugarica? Resenje bi trebalo da bude u podizanju samopouzdanja jer nista ali veruj mi nista muskarce ne pali kao zena koja izgleda kao da zna sta zeli!