banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Je l' mu djaba? :D :D

Kaži nam drigi, šta ti preferiraš? 8)

tanjica, mislim da ti je tema izuzetno glupa i da nećeš dobiti ni jedan novi odgovor za koji do sada nisi znala. Mislim, čak ni ti sama ne veruješ u to svoje pitanje..

tanjica je napisao:
Da li vi Gospodo MUSKARCI stvarno zivite u uvjerenju da je nemoguce naci,
nije bitno za sta (kafa, izlazak, seks, veza, vatanje, pijancenje, pa i drogiranje), djevojku koja nije sponzorusa, kurva, radodajka, radio Mileva,
ovisnica o ..., jadnica, ruznjovina, ufurana?

Ti mi pokaži takvog muškarca, ja ću ti pokazati napaljenika koji do svoje tridesete nije skinuo mrak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa ima cura koje ne spadaju u ovaj opis, al su kaparisane na vrijeme i većinom su u dugim vezama! One koje nisu, nekad su bile, ali su naišle na idiote koji to nisu znali cijeniti pa isfrustrirane ponašanjem pojedinaca počnu da se pretvaraju u gore navedene!!! Dakle poenta je da svaka cura koja nema treću ruku, oko, sisu i sl. i koja je dobra s glavom u najvećem broju slučajeva(oko 97,2%) već duuugo ima momka!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Sondri, druze nisi u pravu. Nemas pojma koliko je slobodnih djevojaka u BL...i stvarno mi ih je zao.
Jbt, pa pogledaj nas, mi se mozemo razbiti s rajom na dragstoru, mozemo se potuci s nekom ekipom, mozemo se i srediti pa izaci i biti fini, mozemo se unerediti alkoholom pa svasta sebi dati za pravo...a sta ce one jadne? Em ih ima dosta, em pazi kako si se obukla, em pazi kako se ponasas, pa onda frizura, pa kupi sebi neke krpice (ali pazi da ih nema jos najmanje 100 djevojaka). Skontaj samo kako se one trude, pa danima s drugaricama smisljaju gdje ce izaci..hoce li ih neko pogledati... 8)

I zato se i desavaju ovakve frustracije kakve nam upravo prezentuje nasa draga tanjica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ja sam nekunoc ponovo pogledao Fight Club.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma ti si lud, no nema veze...nego extra ti je ta zadnja recenica u potpisu, znas li cija je?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 22:21 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
odlucio da ne prilazim ni jednoj dok ne rijesim stambeni problem.

isti smo, bez obzira na polove, imamo meso i krv. i mislimo isto, da ce bolja/bolji naici iza ugla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ajd da ne spamam: Ne, ne mislim da NEMA norm djevojaka i da mi mislimo da su sve takve sponz i fufice.

Ne znam cije je, valjda neka izreka, sta li? Znam da su je koreri objerucke prihvatili :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Sta sve covjek nece procitati...

Kaparisana cura?! Normale cure koje se isfrustriraju pa postaju nenormalne?! Znaci sa sumiram, neko ko nije sponzorusa, nemam trecu sisu, trece oko a ni ruku..u biti nista joj ne fali, ali nece vezu jer joj nije do veze - u sta ona spada?? U beznazdene slucajeve??

Ali "kaparisana cura"...pa ne mogu da vjerujem...pa nije auto, ni 5 metara drva pobogu...

Dakle, tanjice, ja tebe ne razumijem. Nekako mi se cini da previse vaznosti pridajes tome sta ce drugi reci o tebi. Ko ce tebe pogledati? Da li cete neko primjetiti? Mila, ako ti se neko svidja, daj mu do znanja, ako te otkaci idi dalje, ako pomisli laka cura (pokaze ti na neki nacin) mozes da ga otkacis a mozes i da kazes "boli me ladno dupe sta ce drugi reci" i nastaviti da flertujes. Svaki grad pruza puno mogucnosti za upoznjavanja, isfuravanja, flertovanja, nerviranja i slicno. Malo vise obrati paznju na sebe, mani druge (ko je kome prisao, sta je rekao, pokazao i slicno).
Previse ljudi danas razbijaju glavu ko sta o kome misli.

Ja vas, gospodo, ne razumijem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 22:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Mar 2007, 23:17
Alo ljudi, nijesam ja ovde opisivala sebe, da me znate isamarali bi me zbog preseravanja! Samo mnogo djevojaka konstantno ponavlja jednu te istu pricu, pa sam i sebi htjela da dokazem jesam li u pravu. I nista se ne brinite dobila sam sasvim dovoljno odgovora, vise ni ne treba!

:BIG:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 23:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
e bas hocemo jos da odgovaramo...forum i postoji zato da se spamuje
evo ja mislim da je tema glupa..sta vi jos mislite

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja mislim da me stomak malo boli....Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 00:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2006, 20:59
Ja vala ne znam... same su zasluzile to sto se desava... What goes around comes around :)
Meni se licno desavalo da bas takve cure: pametne, studiraju, malo povucenije, i naravno izgledom meni privlacne da odugovlace da izvines seru. Ono upoznas se slucajno, po prici vidis da ima nesto u glavi i da se sa njom moze picati... jos se bas desavalo da drugarice ulete da vide da li smaram njihovu mezimicu zovuci je da ide/plese s njima, nasta se cesto desi da ih odbije i nastavi da caska samnom... Onda kad uleti pravi trenutak, pred kraj chata :) spomenem kafu... setnju, blio sta jer mi se dopala kominikacija i rado bih je jednom drugom prilikom nastavio... i to bez ikakvih tenzija... I masu puta: pa, ne znam... radim to i to, malo sam zauzeta :roll: , vidimo se mi jos koji put u gradu... E vala ja ti vise ne prilazim... ako si zainteresovana pridji mi sad ti... i onda kukaji kako im 'niko' ne prilazi...
A austijanke... eee... pa ako nista imaju 'muda' za neke stvari. Evo kako sam ja upoznao svoje mace: Setao sam gradom s drugaricmo s faksa, prica koje cemo ispite raditi bla bla... i onda sretnemo drugaricu moje drugarice s kojom setam... Nakon malo price sutnem ja ovu svoju da se malo udalji, da ugrabim koji minut nasamo... Pitam moze kafa: Cura kaze moze. Kad smo jedno popodne proveli zajedno vidim ovde valja malo podmetnuti ledja jer je cura sasvim ok (Za razliku od VECINE NASIH dala mi je priliku bez puno odugovlacenja da je bolje upoznam). Hocemo jos jednom na kafu: moze, jos 1, 2 - put tako... i super ide. Hoces doci do mene na ribu, vince (itd :) ): hocu... hocemo se poljubiti? hocemo... Prosto ko pasulj... bez puno filozoiranja.
Znaci te isfurane cure mogu da nauce nesto iz ovog primjera: Imas mozak: koristi ga!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Helena je napisao:
nece vezu jer joj nije do veze - u sta ona spada?? U beznazdene slucajeve??

ja neznam šta reći za ovakve ...
ček` da pogledam šta knjiga kaže...
:read:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
ala serete 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 01:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
superhik je napisao:
Ma ti si lud, no nema veze...nego extra ti je ta zadnja recenica u potpisu, znas li cija je?

Ako mislis na "Malo nas je al smo govna" to i mene zanima jer sam video da to koristi jedan gild na mom wow serveru :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vulturesi su furali taj fazon...i pravo nas je oslikavao... :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 01:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

tanjica je napisao:
Ne nemislim. Naravno da nisu kreteni tipovi koji bi rado da samo
povale neku raskosnu glupacicu. I ja bih rado da izvatam par "interesantnih tipova".

Mislila sam na tipove koji prilaze sa zvakom "Ja sam iz Njemacke" ili
"Ja vozim mercedes" ili "Bil mala da te usrecim" - pritom nema dva prednja zuba i mislim da bi prije usrecio svog prijatelja.

Mozda ce ovo zvucati pateticno, ali postoji mnogo djevojaka koje se "ponekad" osjecaju veoma neprivlacno jer kao da ih niko nece da pogleda, kao da ne postoje.
Sasvim je normalno da muskarci radije prilaze curama koje su obucene u losu imitaciju divlje zivotinje i nemaju zrno soli u glavi, nego curama koje
se razlikuju. Ali mene interesuje zasto nas ne primjecujete?!

Bicu potpuno iskrena, ja licno nemam problema sa nalazenjem momaka, ali za momke koji su meni veoma interesantni ja kao da ne postojim. Apsolutno nije bitno kako sam se obukla, da li sam u stiklama, da li sam
u svom fazonu, bukvalno ne postojim. To nije samo slucaj samnom i pri tome ti momci nisu neki FRAJERI, vecina njih su poput vas. Zbog cega smo nevidljive, zbog cega vecina momaka ce reci "Pa ona je super" ali nikad nece reci Cao ili nedao ti Bog pitati "Da li si za kafu?"
Mislim da niste svjesni koliko djevojaka, koje imaju samopouzdanja, se vracaju kuci jeduci burek.

Ne prihvatam teoriju po kojoj mladji momci bi rado skocili na nas (pa nisam ja auto skola), momci nasih godina su tek shvatili da su frajeri pa im treba vremena da se izive a stariji momci ne zele da se vezu!!!

Ja ovde ne pricam o vezama, pricam o bukvalnom priznavanju postojanja!

E pa da ti kazem nesto o tom tvom "nepostojanju", vidi ako ti uradis sve sto bi jedna zena trebala da uradi kako bi dala do znanja muskarcu koji joj je sladak ili simpatican i td da joj se svidja onda treba sevi samoj da postavis odredjena pitanja. Svakom muskarcu koji ima bar frtalj mozga je jasno da se svidja devojci ako mu ova daje odredjene signale. Ako taj muskarac povodom toga nista ne uradi onda to moze da znaci sledece stvari. Mozda nema hrabrosti da pridje devojci, mozda nema ni taj frtalj mozga da shvati signale koje mu devojka salje a mozda mu se u krajnjoj liniji ta devojka ni ne svidja. E sada pitanja koja sebi treba da postavi su: Da li ti stvarno zelis da budes sa nekim muskarcem koji nema hrabrosti (samopouzdanja) da ti pridje ili nema mozga (pameti da to sve poveze sta se desava) koliko god da je taj momak lep, zgodan ili simpatican? A u najgorem slucaju: Da li zelis da budes sa muskarcem kome se u sustini ne svidjas? Ako su ti odgovori oni koji mislim da jesu (negativni) onda jednostavno odustanes od takvih muskaraca!
Citiraj:
5. Cura moze biti strava, ali se ona nece tako osjecati sve dok joj osoba suprotnog pola to ne pokaze ili rekne. Dzabe prijateljice, prijatelji, braca, roditelji, tek kad ti neko ko ti je sladak to kaze, e tak tada se u to i vjeruje.

Ovde se opet radi zapravo o samopouzdanju jer devojka kojoj je neprestano potrebno da slusa kako je sjajna bajna i slicno nije dovoljno upoznala sebe jer da bi svako od nas bio srecan sa nekim prvo treba da otkrije i upozna sebe u potpunosti (svoje zelje mastanja i td) pa tek onda da se upotpuni sa drugom osobom. Ne kazem da komplimenti ne prijaju jer naravno da komplimenti prijaju cak i muskarcima!
Gde je resenje tvog problema ili problema tvojih drugarica? Resenje bi trebalo da bude u podizanju samopouzdanja jer nista ali veruj mi nista muskarce ne pali kao zena koja izgleda kao da zna sta zeli!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 01:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Vulturesi su furali taj fazon...i pravo nas je oslikavao... :D :D :D :D

Na ovom mom serveru to je hrvatski gild tako da jebem li ga :lol: :lol: :lol: ali kada sam video ime gilda rekao sam mojima da su nas sa imenom zajebali u startu (ime naseg srpskog gilda je bilo "Osurene tuke" :lol: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 01:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Mislim da je Tanjica htjela pitati nešto drugo, a to sam i ja primjetila.

Nekako muškarci češće daju komplimente napucanim curama: ufff, dobra je, ovakva je, onakva je, itd...

A kad dođe do povučenih, konzervativnih, al koje nisu ništa manje lijepe, čak su i ljepše, nekako zanijeme.

Onda počnu da se trude da ispadnu što kulturniji, finiji, biraju riječi, al u svemu tome izgube činjenicu da svakoj djevojci prija kompliment, pa iako ona to ne pokazuje odjećom, ponašanjem, tj. ne izaziva.

Ipak je nekad neki najjednostavniji kompliment lijepo primiti.

A naravno, sve je usko povezano sa samopouzdanjem.

Ovako ja to vidim. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 07:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Kakve cure. Grke smo razbili 8-3.
A veceras ocemo pobedu, ocemo pobedu! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]