Franky je napisao:
Fizicki istresti na plesu...?
Ples nije samo ples, ili kako vec ljudi koje se na bave istim zamisljaju to.. Svaki trening pola sata provedes zagrijavajuci se, razgbavanje.. Jednom recju - riknes. A o kondicionima da ne govorim..

A kako je ona zensko (isticem zensko, jer u vecini slucajeva muskarci su izdrzljiviji.. ) plus sto, predpostavljam, ne bavi nikakvim fizickim aktivnostima, nema kondicjije pa ce je definitivno to izmoriti, a plus ce uciti plesati, ici na takmicenja.. etc.. Naravno prvo ide skola plesa 3 mjeseca, pa onda prelazi u odgovorajucu grupu..
Franky je napisao:
Odes u teretanu, negde gde ima vreca.Kada vidis muskarca da udara vrecu ,ti udaraj njega

Zanimljiva solucija...

Franky je napisao:
Inace gema ima ubjedljivo najvise reklama koliko sam uspio pohvatati(od sanduceta, postera do tv reklama i show-a, a koliko su iskusni neznam.
Ja to gledam na ovaj nacin, "kvalitetno ne treba da se reklamira"..

A koliko se ja razumijem u to, obicno se reklamiraju (u tolikoj mjeri) klubovi koji imaju malo clanova.. Gemma takodje stalno obilazi skole.. dijeli one papirice za upis.. Pa hoce li ikad popuniti sva ta mjesta.. Dok City Jazz ima par plakata po gradu, jednu tv reklamu (alternativna tv, koliko se sjecam) i opet je veoma posjecen i vrsi masovno upisivanje novih clanova.. hihi

A i "City Jazz" je najuspjesniji plesni klub iz BL (valjda se misli na sveukupno: na broj osvojenih nagrada, posjecenost etc.. )
p.s. zaboravih napisati br... 065/568-837