banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 12:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Dec 2006, 10:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2006, 17:46
Pozdrav svima!

Eto, odlucih da se u novoj godini upisem u plesnu skolu.
Ima li iko prijedlog(web adresa, email, broj) gdje da idem?
Da li je neko mozda imao ikakvo iskustvo s tim u vezi ili je cuo,
da se u nekoj plesnoj skoli moze i fizicki istresti a bogme i nauciti stogod?

Kazu da su za moje zahtjeve najbolji latino-plesovi, ali parola je: uzmi sta ima.

Prica se o plesnim skolama: Bolero i Gemma, ali nemam pojma ni gdje su,
niti kako se moze doci do njih(broj itd.) niti kad je upis...

Zahvaljujem unaprijed na dobrim odgovorima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2006, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Plesna skola: "City Jazz" u Novoj Varosi. Imas sve vrste plesova, a ja plesem tamo vec 6 godina, 4 godine sam bila u Gemmi. Samim tim sto sam bila u oba kluba, preporucujem (iz iskustva) City Jazz. Evo ti br. glavne osobe sto se tice upisa i svega, nazovi i saznaj sve potrebne informacije.. :)

p.s. kakvi su tvoji zahtjevi? :D Jer ako zelis fizicki da se istreses idi na aerobik, a ako zelis fizicko istresanje + da naucis plesati (ako si pokretljiva, i razgibana, iako to s vremenom dodje) upisi Show Dance (Moderni balet), a ako vise volis da dok pleses ostajes u vecini vremena na nogama :D (nema dijelova na podu, spaga, akrobacija, skokova, etc.) upisi Latino Dance. Ja treniram Show Dance vec 10 godina, ali meni to lezi, dok ti moras sama otkriti sta ti najvise odgovara. :)

Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2006, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Fizicki istresti na plesu...?

Odes u teretanu, negde gde ima vreca.Kada vidis muskarca da udara vrecu ,ti udaraj njega :lol:

Inace gema ima ubjedljivo najvise reklama koliko sam uspio pohvatati(od sanduceta, postera do tv reklama i show-a, a koliko su iskusni neznam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2006, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Franky je napisao:
Fizicki istresti na plesu...?

Ples nije samo ples, ili kako vec ljudi koje se na bave istim zamisljaju to.. Svaki trening pola sata provedes zagrijavajuci se, razgbavanje.. Jednom recju - riknes. A o kondicionima da ne govorim.. :D A kako je ona zensko (isticem zensko, jer u vecini slucajeva muskarci su izdrzljiviji.. ) plus sto, predpostavljam, ne bavi nikakvim fizickim aktivnostima, nema kondicjije pa ce je definitivno to izmoriti, a plus ce uciti plesati, ici na takmicenja.. etc.. Naravno prvo ide skola plesa 3 mjeseca, pa onda prelazi u odgovorajucu grupu..

Franky je napisao:
Odes u teretanu, negde gde ima vreca.Kada vidis muskarca da udara vrecu ,ti udaraj njega :lol:

Zanimljiva solucija... :D

Franky je napisao:
Inace gema ima ubjedljivo najvise reklama koliko sam uspio pohvatati(od sanduceta, postera do tv reklama i show-a, a koliko su iskusni neznam.

Ja to gledam na ovaj nacin, "kvalitetno ne treba da se reklamira".. :D A koliko se ja razumijem u to, obicno se reklamiraju (u tolikoj mjeri) klubovi koji imaju malo clanova.. Gemma takodje stalno obilazi skole.. dijeli one papirice za upis.. Pa hoce li ikad popuniti sva ta mjesta.. Dok City Jazz ima par plakata po gradu, jednu tv reklamu (alternativna tv, koliko se sjecam) i opet je veoma posjecen i vrsi masovno upisivanje novih clanova.. hihi :D A i "City Jazz" je najuspjesniji plesni klub iz BL (valjda se misli na sveukupno: na broj osvojenih nagrada, posjecenost etc.. )

p.s. zaboravih napisati br... 065/568-837

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2006, 19:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2006, 17:46
Hvala!:)

Imala sam nekad kondicije, ali buduci da, mal-te-ne, godinu dana nista nisam trenirala,
zakljucujem da je definitivno vise nemam.
Mogla sam napraviti spagu, ali posto se ne razvlacim vise, trebalo bi mi podugo razgibavanje:).

@Franky
Predlog ti je, ne dobar, nego predobar.
Razmisljala sam i o toj opciji, ali treba mi drustvo, jer nemam bas najbolje discipline.
A i teretana mi zvuci monotono.

U svakom slucaju, posle praznika, bolje reci posle januara, obavezno nesto upisujem.

[/quote]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]