banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 08:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 675 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 08:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Ovo je fantasticno. Prvo sto se profesor na predmetu mijenja u sred polugodista, a drugo sto je takav kakav je. Tuzno je sto dovode takve likove da predaju na ETS. Zna li barem ista da objasni? Stvarno djeluje mutavo. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
možda samo ima tremu. uostalom i hrastov panj da donesu i stave pred tablu bolji je profesor od popa. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 13:03 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Kako je Fuad? Jel se pravi mudar? :wink:

E sa nikim nisam imao toliko problema ko sa njim. A Džombić je, mislim, imao i previše živaca za mene :) (dobro me trpio).

Fuad je stvarno nevjerovatan... Maher i muljator. Isti direktor 8)

Pun mi je kufer elektrotehničke škole. Živjela gimnazija! Dođite ponekad da nešto naučite :lol: :wink: :wink:

Sve najbolje. Peace.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 02:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
cek i ja sam bio clan ove skole davne 1995-1999 godine aaaaaaaa koliko ima samo godina koda je juce bilo, vidim ima jos radi kele legenda zanima me imal nedje djurica ili je umro :D :D koji je to lik

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2006, 20:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2006, 18:03
vjerovatno je otisao u vjecna lovista, ili u penzionerski dom, haha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
E Che, ne kaki materet, Fuad je jedan od najboljih profesora sto Elektro skola ima, i covjek je stvarno ekstra.... Sreo sam ga nekidan, fino smo se ispricali, a sto sto si ti THE gimnazijalac njemu poceo prosipati neku 100-tu filozofuiju to je vec nesto drugo...

Kad si ti onako izrevoltiran sto si bio drugi, treci na onom takmicenju otvorio temu da se izjadas svojim drugovima forumasima, tu si se toliko izlagao da je to sramota... To znam ja, znas ti, a znaju i svi koji su tu bili...
Chuj Fudo alkos...

Mozda si imao bliski susret sa Tarlacem ko zna...

A to da ti se Dzomba ucinio bistrijim od Fuada... c c c

che.guevara je napisao:
Peace

:2gunfire: :snipersmile:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 22:27 
Urednik
Urednik

Pero_Bombas je napisao:
E Che, ne seri materet, Fuad je jedan od najboljih profesora sto Elektro skola ima, i covjek je stvarno ekstra.... Sreo sam ga nekidan, fino smo se ispricali, a sto sto si ti THE gimnazijalac njemu poceo prosipati neku 100-tu filozofuiju to je vec nesto drugo...

Kad si ti onako izrevoltiran sto si bio drugi, treci na onom takmicenju otvorio temu da se izjadas svojim drugovima forumasima, tu si se toliko izlagao da je to sramota... To znam ja, znas ti, a znaju i svi koji su tu bili...
Chuj Fudo alkos...

Mozda si imao bliski susret sa Tarlacem ko zna...

A to da ti se Dzomba ucinio bistrijim od Fuada... c c c

che.guevara je napisao:
Peace

:2gunfire: :snipersmile:

Ne seri majke ti. Lagao sigurno nisam. Lik je popio zestoko i to je bilo prosle godine, a ove godine je zakinuo i mene i dva lika iz Gradiske (iirc). Sigurno nisam sreo nikakvog jebenog Tarlaca jer sam dovoljno priseban da razlikujem face, bar je do sad tako bilo. Sa Fuadom se i ja fino ispricam, ali kad dodje takmicenje to je neki drugi Fuad, prokljuca nesto u njemu i onda ga ne mozes svariti nikako. I naravno da ce biti najbolji profesor kad je maher i kad vam namjesta poene i mjesta po takmicenjima... A da vi iz ES-a nemate pojma, pokazalo se na Drzavnom takmicenju kad je "autoritet" tog ******* prestao da vazi. Procitaj malo temu, a nemoj ovako direktno da mi se suprotstavljas osim ukoliko neces da imas probleme sa "izrevoltiranim" forumashom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2006, 00:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Bas bi bilo zanimljivo promatrati sukob izrevoltiranih programera na forumu... :glasses2: Cekamo novu sapunicu, posto su one "neprogramerske" vec dosadile. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2006, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
vama je bar lako da to rasčistite. pišite jedan drugom viruse :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2006, 13:29 
Urednik
Urednik

FLASH je napisao:
Bas bi bilo zanimljivo promatrati sukob izrevoltiranih programera na forumu... :glasses2: Cekamo novu sapunicu, posto su one "neprogramerske" vec dosadile. :D

Sta Pero je kao neki programer!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2006, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Citiraj:
vi iz ES-a nemate pojma

Nadam se da me oci ne varaju. Preciziraj sta si s tim htio da kazes "VI"?
Sto se tice programiranja i mene sigurno je da na takmicenje nikad otici necu. Mozda i bolje- Da ne budem sa govnazijalcima i jos da mi oni drze teoriju kako se rade zadaci u pascalu ili c++. Cisti primjer vaseg znanja o programiranju je nacin na koji ucenici iz gimnazije rade pascal ili c++,manje vazno! Kako znam i kako sam cula od onih koji pohadjaju tu skolu: dobiju zadatke i prof ih iste i pita.
Da si zasluzio prvo mjesto ti bi ga i dobio. Zato prihvati stvari kakve jesu.
Uloga gimnazijalaca i jeste da se "prave" pametni"!

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2006, 15:15 
Urednik
Urednik

Blind_Guardian je napisao:
Citiraj:
vi iz ES-a nemate pojma

Nadam se da me oci ne varaju. Preciziraj sta si s tim htio da kazes "VI"?
Sto se tice programiranja i mene sigurno je da na takmicenje nikad otici necu. Mozda i bolje- Da ne budem sa govnazijalcima i jos da mi oni drze teoriju kako se rade zadaci u pascalu ili c++. Cisti primjer vaseg znanja o programiranju je nacin na koji ucenici iz gimnazije rade pascal ili c++,manje vazno! Kako znam i kako sam cula od onih koji pohadjaju tu skolu: dobiju zadatke i prof ih iste i pita.
Da si zasluzio prvo mjesto ti bi ga i dobio. Zato prihvati stvari kakve jesu.
Uloga gimnazijalaca i jeste da se "prave" pametni"!

Evo sve za tebe "Slijepi branioce" :P

"VI" - to su oni koji su iz ETS-e isli na takmicenje

Primjer "naseg" znanja me uopste ne interesuje, ali primjer "mog" znanja je nesto sasvim nevezano sa gimnazijom, ili "govnazijom" kako je tvoja malodusnost naziva. Inace vi ste ti koji prosipaju filozofije po takmicenjima jer je bilo napada sa vase strane i nekih profesora (kojih vise nema) da je programiranje potrebno ukinuti u gimnazijama (!?), jer ko fol nema interesovanja blabla.

Da sam zasluzio prvo mjesto - zasluzio sam ga - na drzavnom takmicenju. A sa Fudom nisam mogao nikako izaci na kraj :( To tvoje ubjedjenje da covjek uvijek dobije ono sto je zasluzio je stvarno IDIOTSKO. Vidi se da nisi bas dozivjela mnogo cega, inace bi shvatila da nekad dobijes vise a nekad manje nego sto si "zasluzila". Izadji iz kuce i osjeti nemilosdrnost (i ljepotu) realnog svijeta.

Stvari sam prihvatio kakve su, ali vi ih ne prihvatate. Mislite da ste neki jebeni pametni sretni hipici a ustvari vam je proradio neki retardirani instinkt da branite "vaseg dragog Fudu koji je dobar zato jer to jeste i jer ga je sam Alah poslao u ETS" ... I ko da ja imam nesto "van sebe" protiv Fude, mene samo izbija to sto me lik na apsolutnom svakom takmicenju j*** u zdrav mozak, sto ne moze biti slucajnost, a sve se to moze procitati u arhivi ovog foruma ...

I cemu ovaj flame kad vi samo pricate neke predrasude i naklapate, niti ste tamo bili nit ste sta vidjeli, a koliko cujem, nit imate pojma o vjestini o kojoj "diskutujemo" :/

A cisto za tvoju informaciju, glupi-retardirani-seljacki profesorski aparat iz GIMNAZIJE (o da!) i ETS-a (pa i drugih skola) - sa Fudom kao vodjom - uopste NISU dozvolili upotrebu C++ jezika :roll: To je, cisto da te podsjetim ili da ti sad kazem, uvedeno kao pravilo tek poslije sto sam ja fino predao zadatke i izasao iz ucionice, dok je prije takmicenja zvanicna prica bila "Pascal, C, C++" ... Imas objasnjenja za ovo, pachaglu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 21:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2006, 18:03
Znaci, tema se pokrene o elektro skoli i sve se ovo pretvara u bojisnicu gdje se ljudi opredjeluju za jedan ili drugi barjak, tj. elektro stav i gim stav. Ma iskulirajte ljudi, svi znamo da je malo pravde/istine na svim vrstama takmicenja, ne kazem da si ili nisi znao/zasluzio, ali iskreno, koga briga? Otisao si sa zeljom za pobjedu, to je palo u vodu, i sta sad? Nikom nista, radi programiranje za neki drugi put, recimo tamo gdje ce ti trebati, na eventualnom buducem poslu. Na kraju krajeva, za 5g to takmicenje ce visiti macku na repu, kao i puno vise jucerasnjih stvari. :D Ako nemas finih rijeci za ovaj forum, ne ulazi, ne muci sam sebe i ne dizi sebi pritisak zbog dokazivanja nekoga/neceg. Let it be, let it be... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 23:29 
Urednik
Urednik

TheLast je napisao:
Znaci, tema se pokrene o elektro skoli i sve se ovo pretvara u bojisnicu gdje se ljudi opredjeluju za jedan ili drugi barjak, tj. elektro stav i gim stav. Ma iskulirajte ljudi, svi znamo da je malo pravde/istine na svim vrstama takmicenja, ne kazem da si ili nisi znao/zasluzio, ali iskreno, koga briga? Otisao si sa zeljom za pobjedu, to je palo u vodu, i sta sad? Nikom nista, radi programiranje za neki drugi put, recimo tamo gdje ce ti trebati, na eventualnom buducem poslu. Na kraju krajeva, za 5g to takmicenje ce visiti macku na repu, kao i puno vise jucerasnjih stvari. :D Ako nemas finih rijeci za ovaj forum, ne ulazi, ne muci sam sebe i ne dizi sebi pritisak zbog dokazivanja nekoga/neceg. Let it be, let it be... :wink:

Vidite druze pacifista, ja se ovdje osjecam ugrozenim od strane ovih elektricara! Odjednom on meni baca u facu da ja kao lažem! Pazi to majke ti da prođe i da ja iskuliram kao jel? Da ispadne da sam sve izmislio i Fuada i pizdu materinu! Koga je briga? Ma kakvo je to pitanje, forum je forum, po cemu se moje poruke razlikuju od ikoje druge po tom pitanju? E da ce takmicenje visiti macku o rep - tome se i lično nadam, jer dosad mi nije bilo svejedno i zbog toga mi nije ni bilo lako, doduše fino sam se proveo u određenim trenucima. A fino sam rekao "Peace" kod prve poruke, cime sam htio reci kao "ok Fuad je konj ali ETŠnije štala" i da se ovaj bombas nije javio, ne bi mi ni prokljucao pritisak, ovako ste mi pokvarili stomak za slijedecih mjesec dana.

OK ja ovdje više nemam šta reći, šteta što mi niste odgovorili na pitanje "kako je Fudo", ovako ste me isprovocirali i natjerali me da još više izblatim tog vjerovatno nedužnog čovjeka, al kad tražite, dobili ste... Pero ti si mi se zgadio do kraja života, a ostalima opraštam jer vjerovatno nemaju ni pojma o čemu pričaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 10:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 12:29
Citiraj:
p.s. Sad je Nedjo postao neki faktor u skoli. Uglavnom odlucuje ko leti iz skole. Neka dva jadnika su otisla iz IV5. Ne znam tacno ko!

Evo ja sam ove godine krenuo u ETŠ!I pravo je gotiva. :drinking:

Jesi sigurna da je rijec o IV5 posto su iz mog razreda izletjela dovijica a ja sam I5?!I Đone je bio jedan od onih koji su odlučivali o tome! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 02:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Borik_Gang je napisao:
Citiraj:
p.s. Sad je Nedjo postao neki faktor u skoli. Uglavnom odlucuje ko leti iz skole. Neka dva jadnika su otisla iz IV5. Ne znam tacno ko!

Evo ja sam ove godine krenuo u ETŠ!I pravo je gotiva. :drinking:

Jesi sigurna da je rijec o IV5 posto su iz mog razreda izletjela dovijica a ja sam I5?!I Đone je bio jedan od onih koji su odlučivali o tome! :wink:

Sigurna sam posto je to nedjo naglasio kao upozorenje...

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Davno sam na jednoj slicnoj temi napisao kako je ETS stvarno kanta kakva se rijetko srece.....i sam sam isao u tu skolu i bilo mi je extra....visili smo u kic-u, galeriji i na raznoraznim drugim mjestima, zajebancija ziva.....al sad kad pogledam unazad da trebam sad krenuti u srednju ne bi mi ni na pamet palo da upisem elektro.....al tad sam ipak bio mlad i nezreo i poprilicno zelen....u toj skoli covjek ne moze nauciti nista pametno....al bas nista.....mislim da manju obuku iz prakticne nastave ima samo gimnazija (kojoj to i nije u opisu)......odatle izlaze ljudi koji ne znaju radit na racunaru neke osnovne stvari (npr kliktat misem gdje treba) a nazivaju se elektrotehnicari racunara.....neki u 4 godine skolovanja nisu vidjeli unutrasnjost racunara a da ne govorim o nekom ozbiljnijem znanju.......o korupciji je glupo trosit rijeci......90% profesora su nevidjeni idioti.....

Naravno sve to dovodi do toga da iz skole mozes otic na kafu kad ti je volja......imat bezbroj keceva i na kraju dobit prolaznu.....igrat kamare, lomit stolove i tako to.....al zato prakticnog znanja nema nigdje....

Jedino na znam zasto neki napadaju Fuada kad je to rijetka svijetla tacka te skole.....covjek je stvarno legenda....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 15:45 
Urednik
Urednik

Freak_on_a_leasH je napisao:
Jedino na znam zasto neki napadaju Fuada kad je to rijetka svijetla tacka te skole.....covjek je stvarno legenda....

Iskljucivo privatni razlozi, ne znam kakav je Fuad kao predavac i oko toga nista nisam ni rekao (vjerovatno), tako da, u toj kategoriji o kojoj ti pricas, nisam ga napao ni ja. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 16:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 12:29
Fudo je car!Meni predaje i pravo je gotiva kod njega!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 16:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2006, 15:19
meni ne predaje !!!ja sam prvi razred :cry:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 675 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]