Blind_Guardian je napisao:
Citiraj:
vi iz ES-a nemate pojma
Nadam se da me oci ne varaju. Preciziraj sta si s tim htio da kazes "VI"?
Sto se tice programiranja i mene sigurno je da na takmicenje nikad otici necu. Mozda i bolje- Da ne budem sa govnazijalcima i jos da mi oni drze teoriju kako se rade zadaci u pascalu ili c++. Cisti primjer vaseg znanja o programiranju je nacin na koji ucenici iz gimnazije rade pascal ili c++,manje vazno! Kako znam i kako sam cula od onih koji pohadjaju tu skolu: dobiju zadatke i prof ih iste i pita.
Da si zasluzio prvo mjesto ti bi ga i dobio. Zato prihvati stvari kakve jesu.
Uloga gimnazijalaca i jeste da se "prave" pametni"!
Evo sve za tebe "Slijepi branioce"
"VI" - to su oni koji su iz ETS-e isli na takmicenje
Primjer "naseg" znanja me uopste ne interesuje, ali primjer "mog" znanja je nesto sasvim nevezano sa gimnazijom, ili "govnazijom" kako je tvoja malodusnost naziva. Inace vi ste ti koji prosipaju filozofije po takmicenjima jer je bilo napada sa vase strane i nekih profesora (kojih vise nema) da je programiranje potrebno ukinuti u gimnazijama (!?), jer ko fol nema interesovanja blabla.
Da sam zasluzio prvo mjesto - zasluzio sam ga - na drzavnom takmicenju. A sa Fudom nisam mogao nikako izaci na kraj

To tvoje ubjedjenje da covjek uvijek dobije ono sto je zasluzio je stvarno IDIOTSKO. Vidi se da nisi bas dozivjela mnogo cega, inace bi shvatila da nekad dobijes vise a nekad manje nego sto si "zasluzila". Izadji iz kuce i osjeti nemilosdrnost (i ljepotu) realnog svijeta.
Stvari sam prihvatio kakve su, ali vi ih ne prihvatate. Mislite da ste neki jebeni pametni sretni hipici a ustvari vam je proradio neki retardirani instinkt da branite "vaseg dragog Fudu koji je dobar zato jer to jeste i jer ga je sam Alah poslao u ETS" ... I ko da ja imam nesto "van sebe" protiv Fude, mene samo izbija to sto me lik na apsolutnom svakom takmicenju j*** u zdrav mozak, sto ne moze biti slucajnost, a sve se to moze procitati u arhivi ovog foruma ...
I cemu ovaj flame kad vi samo pricate neke predrasude i naklapate, niti ste tamo bili nit ste sta vidjeli, a koliko cujem, nit imate pojma o vjestini o kojoj "diskutujemo" :/
A cisto za tvoju informaciju, glupi-retardirani-seljacki profesorski aparat iz GIMNAZIJE (o da!) i ETS-a (pa i drugih skola) - sa Fudom kao vodjom - uopste NISU dozvolili upotrebu C++ jezika

To je, cisto da te podsjetim ili da ti sad kazem, uvedeno kao pravilo
tek poslije sto sam ja fino predao zadatke i izasao iz ucionice, dok je prije takmicenja zvanicna prica bila "Pascal, C, C++" ... Imas objasnjenja za ovo, pachaglu?