filozof sa vrbasa je napisao:
http://onlinegledaj.com/dokumentarni-filmovi/vidimo-se-u-citulji-anemb92-1995-video_397ffd60a.htmlU to vrijeme, prešlo je u naviku da čuješ kako se kriminalci obračunavaju između sebe. Dokumentarca je to fino oblikovao, moji starci su to čitali i ja sam to uz njih pratio, ali nisu mi objašnjavali te veze, tek su mi sada neke stvari jasne. Izgleda da je to bilo pravilo SFRJ, mnogi prije rata su lakše izlazili iz zemlje, nego pošten svijet. Znalo se ko se bavi nečasnim radnjama, u školi na jednom klincu vidiš Reebook patike, a svi mu u porodici na prinudnom godišnjem odmoru zbog sankcija.
Ovih nafuranih i žestokih momaka, više nema u tolikom broju, interesovanje društva je opalo, a žuta štampa se ne bavi njihovim dogodovštinama kao nekada. Ozbiljna mafija je preživjela sve sisteme i ona te neće dirati ako ne diraš ti nju. Nafurani momci i ovi što nisu ni na nebu ni na zemlji su nepredvidiva opasnost, lako potežu oružje i pucaju na šta hoće. A Kristijan Golubović što je bio mlad.

e moj fiki da je ovo istina bili bi mi svi srecni.........nekidan sam gledao nastavak ovog dokumentarca,kad Kristijan kaze za Cecu d aje olos od zene i da je nebi ni neprijatelju preporucio

kao god bilo on je jedini ostao ziv od njih sviju