banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 20:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Tako je. :) A Kristijan se sad korigovao i prilicno pravilno govori u intervjuima. Mada sam pao sa stolice kad sam gledao intervju u njegovoj kuci od prije cetiri godine kad prica dogodovstine iz grckog zatvora...i uvijek fura istu frizuru i iste kicaste majice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
cekaj taj frajer je josh ziv? pa sta radi ta drzava srbija? ja bi samo zbog takve gamadi uveo smrtnu kaznu!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 21:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nakon sto je pusten iz grckog zatvora (2001 ili 2002), vratio se u Srbiju i zivio u svojoj vili u Beogradu, dok ga nisu skleptali u srbijanski zatvor. Pricao je kako posjecuje kafice tako sto dio obezbjedjenja pola sata prije njegovog dolaska prevrne svaki komad namjestaja u kaficu, drugi dio je rasporedjen po kaficu dok je tamo, a treci, tj. njih nekoliko sjedi sa njim za stolom dok ispija pice. Sada je valjda u zatvoru i ceka da mu istekne kazna da bi mogao da se skloni negdje sa sinom (ima sina od nekih 13 godina), iz bojazni da ga ne likvidiraju. I tako citav zivot, a sve je pocelo tako sto je vadio magnete iz slusalica telefonskih govornica i pretapao ih u tegove kad je bio mali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
ma nema sta... covjek uspio u zivotu! kad bi samo ja mogao tako!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
al niko ne odgovori koji je to dvd klub?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 20:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Tommy Vercetti je napisao:
al niko ne odgovori koji je to dvd klub?

:lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Kristijan Golubovic je najveca picketina u Srbiji,ulizica.....samim tim sto je jedini ziv to pokazuje.....sam bezao u zatvore.....bezao iz zemlje samo da ga nebi urokali....gde je tu covek....trebao je biti kao CUME...necu iz Srbije pa makar me ubili i tako je i bilo,al je makar covek dostojan svoga imena...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne znam bas, rekao je da su ga u Grckoj uhapsili zbog toga sto je kupio ukradeni televizor, a jos se i pravdao da nije znao da je ukraden. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Nije se pravdao, znao je da je kraden, i nije on lupao one slusalice zbog olova nego neki debil iz kraja za kojeg je on pristao da odlezi kaznu. Tad je imao nekih 14 godina. Gledao sam danas taj intervju. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 23:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tako je. A onaj voditelj mu se samo uvlaci. Smije se kad i Kristijan i svaki cas klima glavom.

Poslednji put menjao HR dana 13 Nov 2006, 23:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Fakat, lik samo sto mu paksu ne olize...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 02:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
http://rapidshare.com/files/1207094/Dee ... m.mp3.html

Soundtrack :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 03:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://onlinegledaj.com/dokumentarni-filmovi/vidimo-se-u-citulji-anemb92-1995-video_397ffd60a.html

U to vrijeme, prešlo je u naviku da čuješ kako se kriminalci obračunavaju između sebe. Dokumentarca je to fino oblikovao, moji starci su to čitali i ja sam to uz njih pratio, ali nisu mi objašnjavali te veze, tek su mi sada neke stvari jasne. Izgleda da je to bilo pravilo SFRJ, mnogi prije rata su lakše izlazili iz zemlje, nego pošten svijet. Znalo se ko se bavi nečasnim radnjama, u školi na jednom klincu vidiš Reebook patike, a svi mu u porodici na prinudnom godišnjem odmoru zbog sankcija. Ovih nafuranih i žestokih momaka, više nema u tolikom broju, interesovanje društva je opalo, a žuta štampa se ne bavi njihovim dogodovštinama kao nekada. Ozbiljna mafija je preživjela sve sisteme i ona te neće dirati ako ne diraš ti nju. Nafurani momci i ovi što nisu ni na nebu ni na zemlji su nepredvidiva opasnost, lako potežu oružje i pucaju na šta hoće. A Kristijan Golubović što je bio mlad. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
filozof sa vrbasa je napisao:
http://onlinegledaj.com/dokumentarni-filmovi/vidimo-se-u-citulji-anemb92-1995-video_397ffd60a.html

U to vrijeme, prešlo je u naviku da čuješ kako se kriminalci obračunavaju između sebe. Dokumentarca je to fino oblikovao, moji starci su to čitali i ja sam to uz njih pratio, ali nisu mi objašnjavali te veze, tek su mi sada neke stvari jasne. Izgleda da je to bilo pravilo SFRJ, mnogi prije rata su lakše izlazili iz zemlje, nego pošten svijet. Znalo se ko se bavi nečasnim radnjama, u školi na jednom klincu vidiš Reebook patike, a svi mu u porodici na prinudnom godišnjem odmoru zbog sankcija. Ovih nafuranih i žestokih momaka, više nema u tolikom broju, interesovanje društva je opalo, a žuta štampa se ne bavi njihovim dogodovštinama kao nekada. Ozbiljna mafija je preživjela sve sisteme i ona te neće dirati ako ne diraš ti nju. Nafurani momci i ovi što nisu ni na nebu ni na zemlji su nepredvidiva opasnost, lako potežu oružje i pucaju na šta hoće. A Kristijan Golubović što je bio mlad. :)

e moj fiki da je ovo istina bili bi mi svi srecni.........nekidan sam gledao nastavak ovog dokumentarca,kad Kristijan kaze za Cecu d aje olos od zene i da je nebi ni neprijatelju preporucio :lol: kao god bilo on je jedini ostao ziv od njih sviju 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kakav nastavak?

I gdje izvukoste ovo iz naftalina...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ima nastavak ovog dokumentarca,Kristijan do duse samo prica o svemu kako i sta....mislm da je napravio interviu sa nekim novinarom iz BiH i to prosle godine prije nego je opet zaglavio u zatvoru....sve prica kako i sta je bilo sa Arkanom,kako mu je ovaj dao spisak od 300 ljudi da ih makne i medju njima su bili Seselj i jos njih nekoliko jako poznati ljudi u to vrijeme........kako su rjesavali probleme izmedju sebe,ko je imao koji kraj i tako tako.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]