banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2006, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
MilaB je napisao:
ja sam mnogo stidljiva i to je za mene malo tezi zadatak da odem kod nepoznatog muskarca na takav pregled, a posebno ako mi po godinama moze biti otac, ja znam da to ne igra nikakvu ulogu i da stariji vecinom moze da bude bolji/iskusniji doktor, ali kao sto sam vec napisala htjela bi da to bude neko mladji jer mislim da bi tada bila opustenija i da bi se lakse odlucila na to...

...

ja ti licno savjetujem da ovakav stav promijenis i da pokusas da razmisljas drugacije.
Svaki ljekar posmatra pacijenta u toku svog klinickog rada kao ljudsko tijelo sa apsekta anatomije, fiziologije, patologije ....svih medicijnskih uglova i svakako psihologije.
Problem koji pacijent ima on mora da prepozna, da se skoncentrise na sve moguce situacije oko toga i svakako kako da pomogne.
To sto je ta regija intimni dio tijela, i sto je sakrivena od ociju javnosti, ne znaci d aon to tako posmatra (mislim u sex. smislu)...
Predlazem, da sa svojim doktorom pricas o svom problemu stidljivsti, on je taj/ta koji treba da ti razbiju strah i predrasude na tu temu.

I generalizacija nije dobra,tipa zene gin. su lose, muskarci gin . stariji-mladji i sl...
Ljekare treba dijeliti na dobre i lose tj. kvalitetne i one koji to nisu, bez obzira da li su muskog pola, zenskog pola, mladi , stari, crni, bijeli, srbi ili nijemci...
lijep pozdrav :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 10:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
e izvini ali jel ti ides sa namjerom da se pregledas ili da se....... hm
pa mislim stvarno, jel ti kad imas gripu isto trazis mladje da te pregledaju......mislim cega se imas stiditi,doktor je doktor......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 12:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
To sam se isto i ja zapitao u svom postu.
Al Najgora potvrdi svoj nick...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
;)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2006, 04:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Okt 2005, 06:20
MilaB je napisao:
Pozdrav svima,
ja sam nova na forumu, a prijavila sam se samo da pitam da li mozda neko od vas zna da li ima neki mladji ginekolog u BL i gdje radi?

Posto cete se svi pitati zasto ovo pitam da malo pojasnim!
Do sada sam promjenila nekoliko zenskih ginekologa i do sada su vecinom bile malo grublje i nisu se bas ponasale kako treba prema meni, bar ja tako mislim, a neke prijateljice su mi rekle da muskarci ginekolozi znaju biti mnogo njezniji i s vise postovanja....i htjela bi i to da probam, ali tu nastaje novi problem, ja sam mnogo stidljiva i to je za mene malo tezi zadatak da odem kod nepoznatog muskarca na takav pregled, a posebno ako mi po godinama moze biti otac, ja znam da to ne igra nikakvu ulogu i da stariji vecinom moze da bude bolji/iskusniji doktor, ali kao sto sam vec napisala htjela bi da to bude neko mladji jer mislim da bi tada bila opustenija i da bi se lakse odlucila na to...

Pa eto, ako neko moze da mi pomogne i da mi kaze gdje i koga da trazim bila bi mnogo zahvalna, a ako ne onda nista, veliki pozdrav za sve vas...

Znam ja jednog mladog,radi na paprikovcu i zove se Zolak Aleksandar,
tako da mozes da probas sa njim
.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]