Citiraj:
I uopste ne razumijem u cemu je poenta dovoditi na sajam automobile koje mozemo vidjeti i u salonu, sa osnovim paketima opreme. Dajte nesto kao C6, pa zar su Citroen i Audi jedine firme koje to razumiju.
Dobro ti rece neko o plateznoj moci.
Nisam jos bio ali siguran sam da je dacijin/renaultov stand prepun..
Audi se vozi samo zato sto imas servisera u bl, tako da svako ko ima iole para kupuje sesticu. BMW niko ne vozi jer ti je Vuko Slavonski Brod najblizi servis, pa kad ti se pokvari ti sjedi i placi. Da ne pricam dalje. Poznanica mi ima rovera i slepala ga je u zagreb na popravak, izaslo je ko svetog petra kajgana.
Elem, luksuz u voznji ovdje je veoma malo zastupljen i malo ko ga moze priustiti, tako da nije ni logicno da taj dio trzista dijeli vise proizvodjaca, to je uzeo audi sa sesticom i osmicom i pokojim Q sedmicom i to ti je kapak. ostalo je sve nesto skromno..
al' zato dacia ubi sakom, poznanikov drug radi u renaultu kazu da je ne mogu nanijeti u bih.
inace cujem da SA sajam ove godine se ne odrzava, pa sam ocekivao vise od ovog naseg, ali kako vidim to se nije obistinilo. A i cuo sam da nije bilo mjesta za sve izlagace, jer su ovi koji su izasli trazili vece standove, tako da ih nisu mogli sve uglaviti.