simplicity je napisao:
warlock super post
zaista onaj ko ovako misli da stedi gorivo .... bolje da ne sjeda za volan, ako nema za gorivo, bolje da ne unistava vozilo i ono sto je josh vaznije ne ugrozava druge ucesnike saobracaja.
Ja imam automatik-a, i imam ler , jasno, ali ne drzim ga u leru kad stojim (npr. semafor), uglavnom mi je u "drive" poziciji stalno ali zato kad stojim na semaforu je noga recimo stalno na kocnici, inace on se sam rola, i ide naprijed, bez da pritiscem gas

Kad znamd a semafor duze stoji, vratim ga u P-Parking poziciju

i ima super varijantu, kad vozim konstantno recimo 120 km/h-recimo autoput, papucica ostaje u toj poziciji, mogu skloniti nogu, a kad hocu da smanjim gas, samo klap*klap po gasu
Ima svoje prednosti , definitivno, ali i mane, recimo zimi, kad kocnica treba da je minimalna, a ja nemam druge opcije za zaustavljenje...
antidope , alternativac a vozi touarega, jesam ja nesto propustila?
kefalo: svakako motorno kocenje je pravo kocenje, zimi neibjezno ! i tu se prepoznaju vozaci!
Vozila sam skoro bez kocnica, samo sa motornim kocenjem...

Izvini, ali sam se baš slatko nasmijao
1. Nikako mi nije jasno što si sebi uzela automatik?
2. Tempomat je odavno poznata igračka.
3. Nije mi jasna kakve veze ima muzika sa autom? Onda možemo povezati i omiljenu boju sa autom, recimo ko voli crvenu taj može samo da vozi Zastavu
P.S. Nije njegov, što opet ništa ne znači, mislim, šta da i jest?
4. Danas sam odlučio da svakog petka kočim samo motorom jer sam ja driver
Bez uvrede, svi mi ponekad imamo svojih momenata. Jasno je da si iz dobre volje htjela sa nama podijeliti neka iskustva ali si se jako, jako loše izrazila. I tekst je ispao baš onako kako ne treba.
Da je ovo konverzacija uživo onda sigurno nebi bilo problema jer bi se svi(računajući i monsturuma koji je pokrenuo ovu temu) razumijeli u dvije tri rečenice.