banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 07:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2006, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Kod mene su penzionerski tipovi, ali da se pohvalim prilicno miroljubivi. Okupljanje na klupama ispred zgrade je cesta zabava, da ih samo vidite kako (oprosti mi, i njima, Boze) mjerkaju srednjoskolke. :D
Inace u komsiluku ima dosta kafana (opet hvala Svevisnjem) pa je cest vid zabave gledanje kakve utakmice u basti na velikom televizoru.

Poslednji put menjao Molotov dana 18 Okt 2006, 13:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
kod mene je komsiluk totalno Ok. istina ima chudnihn tipova ali su komsijski odnosi skroz dobri... lijepo je kada mozes kod komsije otici,i obratno,kada ti zafali malo ulja,jaja,brasno isl a neda ti se ici u prodavnicu
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Globalno OK, zauzeti, poslovni, poznati :D
Mada kad sam bila dijete drugaciji su bili odnosi (vise familijarno, kao sto neko rece pozvonis ako zatreba ulja ili soli, stalno smo se druzili), a sada i nije tako, promijenio se sastav ljudi a i upliv zapadnih trendova vec odavno primjetan.
Nema onih baba sto vire kroz spijunku i sicaju ko kod koga ide,vec svako ima svoj pravac :) sto je zaista ugodno za zivot! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 14:08 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
komsije??? aaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaa...

evo ti ovde pa ces videti kakve komsije imam... http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=1 ... ll&start=0
aaaaaaaaaaaa....´ocu da budem asocijalna!!!!! aaaaaaaaaa...

sto je najcrnje...taj problem zvani moja komsinica nije prestao...idemo iz avanture u avanturu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 15:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
ja imam neku bitchahrku ispod...poshto sam u potkrovlju... koja ima otprilike 24-5 godina... a riba je malo reci baba... znachi moramo da lebdimo po stanu...
a u bl:) je pravi onaj old school komshiluk... brashno,jaja,mlijeko... jbg...vishe manje smo svi tu od kako se napravila zgrada...
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 16:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2004, 16:03
dvoje penzionera sa dva dosadna, glasna, blesava i beskorisna dzukca. subotom oko pet ujutro pocne lajanje i trcanje sa jednog kraja sobe na drugi, po parketu, direkt iznad nase spavace sobe.

onda mi pocnemo da lajemo, pa se oni usutare, i tako...

:x ljepota

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 16:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
AV AV :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
A ok su... Imam jednog ludog komšiju koji je tolika legenda, ja luđeg čovjeka njegovih godina nisam vidjela... A i kad on i žena idu u šetnju (imaju 3-je odrasle djece koja su već fakultete završili), ona njemu stavi ruku u zadnji džep da ga drži za dupe... :lol: :lol: :lol:
Imam još jednog ok komšiju, momak je možda 77. godište, isto baš ok. U mom ulazu nema baba i deda starosjedilaca (osim moje babe koja je super :D )jer ima 7 stanova i nova je zgrada...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 17:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2006, 09:59
Pa nemogu vjerovati da ste svi zadovoljni komsijama...
Kod mene ovaj jedan alkoholicar je umro (morate ga svi znati Golub urbana legenda)ali i ovaj drugi psihicki slucaj je zavrsio na Sokolcu a dolke ce biti tamo to je vrlo relativno posto pobjegne kad hoce...
A takodje hrpa djecurlije koja se dere pod prozorom a mlade mame ih posalju napolje jer im ih se neda gledati u kuci,mislim sve u svemu ima i doste povratnika iz rata pa se tu kafe ispijaju ispred ulaza i traca se ostatak zgrade...
Ljetos su znale sjediti do 2-3 ujutro mozda da bi mene docekale iz grada

Ma divota :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 17:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Mar 2002, 01:00
Nas su u Banovic Strahinje br 8 do 18 gadjali staklenim bocama i saksijama kada smo igrali kosarku na parkingu. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 17:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
Saxon je napisao:
Nas su u Banovic Strahinje br 8 do 18 gadjali staklenim bocama i saksijama kada smo igrali kosarku na parkingu. :drinking:

jeb ja sam u banovic strahinje 8!!! :D :lol: koji si ti? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
u komšiluku imam petla koji počne (kuku)rikati oko 2 sata ujutru pa udara do zore. problem je u tome što njegovo umilno glasanje podseća na ono raspomamljenog mandrila u sezoni parenja. i tako stara predveče navuče iz špajze proklijalog krompira pa ga ujutru gađa sa prozora, ja sam ga jedno vreme gađao vazdušnom ali bez nekog efekta. kad malo bolje razmislim nisam ga odavno čuo, daće bog da je završio u loncu! nadalje, prve komšije su mi par penzionera, sin gastarbajter, skoro digli sprat na kući i otad ja sunca nisam video. najinteresantnija stvar je da prozor moje sobe gleda direkno u njihovu trpezariju i vice versa. inače komšinica je provela svoj radni vek kao čistačica po državnim preduzećima pa joj je valjda profesionalna deformacija da svakog dana sa osvitom zore izađe sa metlom i šmrkom i pere betonsku stazu koja je, gle čuda, tik ispod mog prozora. s druge strane, komšija ima jako slabe bubrege, pa svakih pet minuta ide u wc do kojega se dolazi kroz, gore pomenutu, trpezariju tako da je meni po celu noć light-show u sobi. a takođe imaju i krasnog unuka koji je lokalni šaban pa kad dođe iz grada oko 4-5 ujutru odvoji još pola sata na turiranje jebenog renoa 5 ispred kapije. i eto, sve u svemu, nemam se na šta požaliti :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
nerevar...znachi
ovoSlika
plus ovoSlika
jednako ovoSlika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 22:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
ja nemam problema sa komšijama, izgleda da oni ponekad imaju sa mnom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 23:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
Eh, moje komsije...nema se tu sta prigovoriti...super su!! :D
Isto kao i kod nerevara cesto se cuju pijetlovi, ali bogami i *ebeni lovci koji od rane zore ganjaju jadne zeceve i fazancice!! :roll:
Kuca mi se nalazi na nekoj polovini u jednom selu....s juzne strane su penzioneri, a sa sjeverne malo mladja generacija!S juzne strane nas cesto zauvijek napusti neki komsija, ali brzo to nadmiri sjeverna strana! Narocita ona parculija od 15-16 godina!Moglo bi se reci da odrzavamo pozitivan prirodni prirastaj, zahvaljujuci njima! :D Najbolje je kad ista ta parculija svoj komsiluk prosiruju u autu, koji kao slucajno parkiraju bas ispred moje kuce!! :evil: A zanimljivi su mi i ovi penzioneri, narociti samci...he he,babe i djedovi kad se nalaze u nocnim terminima po poljima kukuruza....pa njihova djeca od zabrinutosti pozivaju policiju, ne znajucio gdje su oni!I onda se oni sretni s osmjehom na licu vracaju kuci, a djeca ih napadaju ko da su ne znam ti kakav grijeh pocinili! :lol:

Uf, svasta u mom kosiluku ima...tradiocionalnog odlaska na sijela i prela, kradje kokosi, i pijetlova (zna biti i krava, pa i teskom mukom stecenog Mercedesa!), tu i tamo penzionera koji ne znaju gdje da svoju penziju potrose pa rijesenje nalaze u rakiji i pivu, a kasnije i u nekom kanalu...sve u svemu svega ima!!! :D
A odnosi sa svima njima su odlicni, narocito s njihove strane kad nekome od njih u nepovrat posudis pare do sljedece plate ili penzije!! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2006, 11:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 00:40
kod mene gotivan komsiluk, ima svega, jedin0o me ispaljuje sto su neke komsije prodale stan, a dosli neki opasni ljoberi...
Jedan taj, znaci dosao sa stvarima i unosi stvari, i ladno me lik zaustavlja i kao...rekao sam ja jos prije 20 godina da cu ja imati stan u Bl i u tom fazonu...
o zemljoooooooooooooooooooooooo......................
a inace i ovi ljacise sa pobrdja i lausa me ispaljuju, skupljaju se pa se glupiraju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2006, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ja za divno cudo nemam nikakvih baba tracara u komsiluku. (ustvari, ima jedna, al ona je malo skrenula tako da joj se oprasta) Uglavnom su to sve fine gotivne bakice. Ima neki klinac kreten koji ne pozdravlja, ima Vojo, ima mladjahna gotivna komsinica, ima par likova koji me se plase, ima jedna matora kucka koju niko ne voli, ima jos pedeset novih likova za koje jos uvijek nisam siguran da li zive u zgradi ili su samo u prolazu i tako... Al nije zgrada ono sto je charno u mom komsiluku... Elem, meni propadne dan ako ne vidim bar tri nove sprice pod prozorom, ili ako bar dvojicu ne uhvatim na djelu. Znaci, igraliste, puno razigrane djecice, lopte, lastisi, bla bla, i dvojica odvratnih prljavih nadrogiranih narkomana pokusavaju da pricaju jedan s drugim, i pokusavaju da upale cigaru po sat vremena. U sred jebenog dana. Jednom su sebi kadu donijeli... da se ne valjaju po podu kad se upucaju, nego fino u kadu... Gledao sam i obucavanje novih regruta. Nisam ni znao kolika je to nauka jebote, upucat se u venu. A navece, kad svjetlo ode na spavanje, promijeni se garnitura narkomana, plus ovi na lakim drogama sa gitarom pivom i to... Zna ih biti po tri/cetiri grupice od po desetak clanova, onako ko po separeima odvojeni :lol: I onda do kasno u noc "sviraju" i, jos gore, "pjevaju". Al neka, ne smeta mi to previse, i ja tako volim zalomit. Smetaju mi jebeni narkomani. Eto, to je otprilike moj komsiluk.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2006, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Bik je napisao:
Elem, meni propadne dan ako ne vidim bar tri nove sprice pod prozorom, ili ako bar dvojicu ne uhvatim na djelu.

hahahahahhahahhahah :D :D :D :D

Bik je napisao:
Znaci, igraliste, puno razigrane djecice, lopte, lastisi, bla bla, i dvojica odvratnih prljavih nadrogiranih narkomana pokusavaju da pricaju jedan s drugim, i pokusavaju da upale cigaru po sat vremena. U sred jebenog dana. Jednom su sebi kadu donijeli... da se ne valjaju po podu kad se upucaju, nego fino u kadu... Gledao sam i obucavanje novih regruta. Nisam ni znao kolika je to nauka jebote, upucat se u venu.

Užas... Ja se baš ježim na fixere, fuj odvratni su mi, gade mi se i nek se bar nose odatle da ih niko ne gleda... A pred djecom to raditi... Ajme fuj...
U kojem si ti naselju kad je tako puno fixera? Kod mene fino naselje, sve privatne kuće oko mene, baš mi je slatko... Samo par njih stalno me gledaju kad prolazim, i baš im na facama vidim da se nešto došaptavaju, al baš me briga... A pogotovo kad ljeti stavim šešir... To im je neshvatljivo... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 09:56 
Kod mene odlichan komshiluk...svi k'o bog....ide se kod komsija na kafu, na slavu (drugi dan)...kada nestane cigara il' tako neshto nije problem...ma sve jedni drugima uchinimo....zaista odlichan komshiluk...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]