Japanese_rose je napisao:
Je li tebi dobro ? Upitaj se i barem samom sebi odgovori zbog cega je tebi svejedno to sto je neko ubio sedmero djece i njihove roditelje.
zašto li sam pretpostavio da ćeš ti da se javiš.
odlično mi je, hvala na pitanju. nije mi svejedno zbog djece. niti zbog izraelske (jevrejske) djece koju raznesu neke 17-godišnje nabijeđene budale ... ali ja sad treba kao javno da se zgražavam, ko ovaj koji je temu postavio. jebem li ga, tamo je rat, u ratu ginu i civili. nažalost. ko je žalio za spaljenim srpskim žrtvama tokom bombardovanja srbije?
Za razliku od tebe, moj prethodni post bi bio identican da su u pitanju srpska, kineska, americka ili bilo cija djeca.
iskreno sumnjam, ali ajde ... za razliku od mene, biće još prilike pa ćeš da se pokažeš, je li tako.
Na jednoj drugoj temi si se kao okomio na nacizam. Sve sto Izrael vec dugo radi Palestini i ljudima tamo, na najbolesniji i ujedno najparadoksalniji nacin ( zbog njihove vlastite proslosti i zrtava ), podsjeca na jednu drzavu, jedan narod, jednog vodju.
jesam, pa šta? apsolutno se slažem da su jevreji popizdili. ali da li su popizdili bez razloga? sva sreća, pa palestinci i ini teroristi ne rade već dugo ništa izraelu, pa su, eto, oni iz čista mira odlučili da se obračunaju sa njima ... mislim, hamas je dobio izbore, teroristička organizacija koja želi da uništi izrael. jebeš radikale u srbiji šta su ovi ... a gdje je tu iran, onaj ludak na čelu njihove države, pa sirija, pa hezbolah iz libana, koji evo upravo dobija po jajcima i tako dalje ... živio hezbolah! no, nije bitno, to se nekima ionako ne može objasniti.
draga moja, otišla si predaleko i osudila sve nijemce zbog hitlera. sve si rekla, sve je jasno, alles klar, dalje ne može. auf wiedersehen.