banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 17:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 13:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2006, 13:47
australijaana je napisao:
kod mene rade linkovi,zoka poazdravcic :angel:

Ma rade sigurno, samo treba biti uporan
Srdacan pozdrav takodje :hello2:

http://www.armbell.com/obrenovic
NISTA NIJE ONAKO KAKO IZGLEDA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Penelopa je napisao:
P.S.Poslala sam ti ovu adresu ,(ZORANE) da izmedju ostalog vidis i sta sam ja pisala, o najnovijim desavalnjima kod nas, jer sam poprilicno u toku....

došlo je do neke prekompozicije na masonskoj sceni. kako se raspala SCG, tako je nekidan osnovana loža za srbiju, čini mi se. da li si u toku sa tim? i znate li vi, koji ste izgleda masoni, onog slikara martinovića iz sremske mitrovice. on je neki majstor neke lože ako se dobro sjećam ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 21:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Jun 2006, 09:11
JAKO MI JE DRAGO DA SE KONACNO POKRENULA PRAVA DISKUSIJA, I TEMA VISE NIJE TAKO SLABO POSECENA OD KADA JE ZOKI OVDE!!!!

STOGA , POZDRAV!!!

E SAD ONO DRUGo

Vera u ,,boga,,je individualna stvar, najintimnije osecanje koje u coveku moze da postoji.......

Ona dva citata oko kojeg se povelo pitanje su istrgnuti iz konteksta i ne govore o istoj stvari

Da, mason u formalnom razgovoru mora biti, vernik, posten i tako dalje.Covek na dobrom glasu.......o tome pisah....medjutim, to je formalan razgovor, i uvek se mzoe isfolirati

NAZALOST SRBIJA NEMA PRAVE MASONE....

PRAVE POLITICARE (u smislu,, da su kod nas mnogo drugacije stvari po svim pitanjima nego bilo gde u svetu, ali to nije do sveta i da li nas on priznaje ili ne priznaje, to je do nas i nase lenjosti, neobrazovanosti, nemorala, i ostalog koji je deo naseg karaktera.....ostavimo na stranu ono da smo duhoviti i puni duha, nije rec o tome.......ne bitno je da li nas ceo svet priznaje ..........ako si ti svojom zaslugom supak tog sveta, da me izvinete)

i tako dalje.....ja sam govorila o ideji a ne o situaciji...........

U onome sto Zoran pise ima mnogo istine, da ne kazem skoro sve, ali gledano iz jednog drugog ugla.....

I ja sam ponekad pomislila , da me je sramota ,masona,odnosno masonerije kao ideje i kulta, kada znam ko je sve tamo i sta rade ti ljudi.Ali ne mozemo suditi po pojedincima, pa cak i kad predstavljaju vecinu.........nazalost tako je.........

STOJIM IZA SVAKE RECI KOJE SAM NAPISALA.....i naravno spremna sam pisati i dalje, ukoliko ce vam to rasvetliti nesto.....

uostalom, sad imam i pomocnika...........prezimenjaka!!!!!!!!

Jedino sto me je malo nerviralo na ovoj temi je to , da o masonima diskutuju ljudi koji nikad nisu upoznali ni jednog masona, i koji ne znaju istinu ,MA KAKVA BILA.........tako da ..............pocelo je da bude zanimljivo...........

heheheee!!!!!!!

:glasses5: hhahahah....super su ovi smajliji....mada i ne lici na istog

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 21:29 
Početnik
Početnik

Pa Martinovic je javan po tom pitanju, pojavljuje se na tv, i prica o tome , tako da to nije neka tajna........

Martinovic je veliki majstor VEKLIKE NACIONALNE LOZE SRBIJE....(francuzi)

postoji i REGULARNA VELIKA LOZA ,,JUGOSLAVIJA,,....(engeleska)

postoji i VELIKI ORIJENT ....(francuska, ali nije formirana jos uvek,mislim ima tri loze koje rade pod V.O)

a sad se formira VELIKA UJEDINJENA LOZA SRBIJE....(odnosno formirala se pre mesec dana)Loza koja je nastala od ljudi koji su izbaceni iz ove prve dve i koji su se sami proglasili, za ono sto predstavljaju, zanimljivooooooooo.....tako da ni masonima, nije bas lepo

toliko!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 21:32 
Početnik
Početnik

e sad ove prve dve su opet nastale od jedne loze.....ali ja pricam o trenutnim zbivanjima....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 21:43 
Početnik
Početnik

aman zorane oni ni ne znaju sta je solomon,.....uostalom pricala sam o prijemu....a ne duhovnoj inicijaciji i hiramu i solomonu....

FLASH, AKO TE MRZI DA PISES STO POMINJES, NE KAPIRAM!!!!!!........

TREBA CE VAM MNOGO VISE NEGO OVE STRANICE DA UKACITE MASONE, TEMPLARE , ILUMINATE, I DRUGE..........MNOGO ISTORIJE, MNOGO MITOLOGIJE , SIMBOLIKE I OPSTEG OBRAZOVANJA, NIJE SVE CRNO BELO...........UOSTALOM, SEDETI I CITATI SAMO ONO STO JA PISEM, PA VADITI IZ KONTEKSTA ILI PRICATI KAKO LUPAM, JE SRBIMA UVEK BILO OMILJENA DISCIPLINA

..............jer po ceo dan :drinking: ...............i da komsiji umre krava.........pozdrav za one koji su sa razlogom ovde, kao i za one koji su zalutali ali ostali u granicama kulturnog ponasanja............

na gluposi i provokacij , necu odgovarati...........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
OSTALOM, SEDETI I CITATI SAMO ONO STO JA PISEM, PA VADITI IZ KONTEKSTA ILI PRICATI KAKO LUPAM, JE SRBIMA UVEK BILO OMILJENA DISCIPLINA

KAkve veze sad Srbi imaju sa tim sto ti "lupas"?? Paranoja ili sta je vec....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 21:58 
Početnik
Početnik

tja.......................ti si od onih sto citaju zadnji post, pa se nadju prozvanim....heheheeheh...........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tja.................ja se nisam nasla prozvanom...niti sam procitala zadnji post....po cemu sudis ko je Srbin??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 22:10 
Početnik
Početnik

aman nacionalisto i sa sam srb......bilo je metaforicno........kako smo lenji i glupi, jer da nismo , ne bi nam se stalno sranja desavala, i ne bi nnam uvek neko bio kriv...........

i boli me za taj nacionalizam............i ne sudim nikom

hahahah.....ali potvrdjujes teoriju, ti sto nisi procitala..... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajde Penelopa organizuj se zhiva bila. Malo ti je red rijeci u rechenici uzjebaT a i po koje slovo ti nedostaje. Dakle, u mom gore navedenom postu nedostaje "samo", ali mislila sam da ces i sama utvrditi. Ne znam koji me vrag tjerao da citam postove ali sam procitala. Znaci recenica glasi "Nisam SAMO zadnji post procitala".

Nacionalista? Ko ? Ti?? Ok. Lijepo. Ja nisam. Ja ne znam u kojem dijelu mog posta si izvukla da sam nacionalista a tek da sam srpkinja. Odakle ti znas ko sam i sta sam? Gdje to procita samo mi reci i pojescu tastaturu...momentalno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 22:23 
Početnik
Početnik

ako hoces da caskamo imas moju yahoo adresu u profilu.....ovo je tema o masonima , koju nisi ocigledno pratila......a mene mrzi da se raspravljam i tako dalje.........nekad mi slova pobegnu, i to je to......

sto se tice kuckanja..............

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 22:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Penelopa, tvoji ce me postovi u grob otjerati. ;)
Hm... Hoces odgovor? Dobices ga, da ne ispada da bjezim od teme ili da me "mrzi da pisem".

Ovako, da pocnemo ispocetka.
Posto izgleda da, kao sto si sama rekla, je ovo jedini forum na kojem pises, izgleda da jos nisi shvatila poentu foruma. Tu su ljudi da razmjenjuju razlicita misljenja. Ja sam otvorio temu sa jednim misljenjem, i jednim stavovima, da bi i drugi diskutovali o tome, davali razlicita misljenja i stavove o ovoj temi, pa makar i ako oni nisu tacni, i da bismo vidjeli sta imaju obe strane da kazu. Kazem "obe" jer pod to kontam "nas" koji smo imali "zle stavove prema masonima", i "vas" koji "govorite drugacije". E sad, kako si i sama rekla, mi smo zatupljeni (ne uzimaj me za rijec, ali se to moglo izvuci iz konteksta ;) ) dio kojima je sve potureno... E pa, kako bismo mi mogli saznati istinu (ma sta ona bila), ako nemamo nekog ko ce nam to reci?
I sad, ti stalno naturas "na nos" kako mi nemamo pojma, i kako za ovo treba imati dosta opsteg znanja. A ovdje vidimo tone izliva OT-a, sto je i jedan pokazivac istog... No, nevazno sad to, da se vratim na temu.

Mi ne zelimo da "ukacimo" masone, vec da pricamo o njima na osnovu informacija koje imamo. Ma koliko one bile netacne. Zar nisu one dovele tebe i zorana na ovo mjesto i ovu temu? Kao sto su i drugi mogli vidjeti, na osnovu par rijeci zakljucujes sta je neko htio reci. Konkretan primjer:
http://forum.blic.net/viewtopic.php?p=418321#418321
Na sta sam ja odgovorio:
FLASH je napisao:
btw, u zadnjem postu si malo pocela 'lupati'. :P

Misleci pri tom na ono oko marihuane, vutre i ostalih "primjera".
A za one "napade" na zorana - ista stvar. Covjek je poceo prijetiti drugom covjeku, zbog toga sto se ovaj nasalio. Mislim, smijesno.

Dalje, dolazi do nelogicnosti u tvojim postovima:
Citiraj:
a hvala bogu u srbiji masona ima oko 1000

Citiraj:
NAZALOST SRBIJA NEMA PRAVE MASONE....

No, ovo sve je nevazno, jer ti neces da skontas da svi ovi postovi nisu licni napad na tebe i zorana.

Citiraj:
Zasto uopste postoji tema masoni na ovom forumu????

Da bi o njoj diskutovali, ma kakve informacije jedni davali. Cim ti neko udari kontru, ne moras da pricas da su svi bezobrazni i neozbiljni (ne mislim ovdje konkretno na tebe, nego dajem uopste primjer, da ne dodje do zabune ;) ).

Inace, fini su ti postovi po sadrzaju o masonima i iluminatima, gdje dajes neke informacije o njima, i svoje stavove, ali, molim te, nemoj izvlaciti pogresne kontekste iz recenica i navoditi na svadju. Toliko. :)

Da nastavimo...

Neko napisa ovakvu poruku...
LHfinaA je napisao:
Totalno zvuci besmisleno da se toliko ljudi uglavnom uticajnih sakuplja na nekim ritualima da bi sjedili i caskali.Pored toga toliko se trude da ostave traga stavljajuci svoja obiljezja posvuda.

Na koju nisi odgovorila (u doglednom smislu :) ). I mene bas to buni. Ako oni samo tamo caskaju, biraju ko ce biti na visem, ko na nizem nivou, sumnjam da je to samo "za bogate starce koji nemaju sta raditi". Mozes to malo pojasniti (ali bez onoga, kako "ma sta ti nama pricala, mi necemo nista shvatiti, jer smo zadrti balkanci ;) )?

Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2006, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Oj FLASHE nashe crno zlato... :D
Ja bi samo zelio da dodam da se iskreno nadam da ce generacija X obdarena telepatskim i ostalim mocima uspjesno odbraniti nas napacene Srbe od zlih duhova i tajnih organizacija koje kuju planove zavjere i unistavaju nas od pamtivjeka!
Nemojte me u glavu gadjati odmah, ja sam samo jedan od onih kojima su patnja i stradanja (ili kako vec to Zoki rece) naseg naroda smijesni jer se plasim da sve ono sam sebi priznam.
Dakle samo da se zna da ja mislim da je to glupost.
Duboko zavaljujem na paznji.

:glasses5: :glasses5:
ova dvojica me vec duze vrijeme prate... odo'!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2006, 00:29 
Početnik
Početnik

ok....izvinjavam se zbog svojih afektivnih izliva........ja cim neko nesto napise sto ne bih volela da cujem,poludim.........uostalom,kao i svi ljudi....takav mi je prosto karakter.....mnogo sam bolja u pricama face to face, cak se retko kad sa nekim posvadjam, gotovo nikad, ali na forumu prosto ne znam da funkcionisem.......i da, sve licno dozivim, uzas.......jednim delom je to zbog toga, sto u normalnom razgovoru , mislim, uzivo, ti odmah vidis neciju reakciju, i odmah delujes, u smislu, pojasnis objasnis, ili ispravis gresku, u smislu , nisam to hteo ili me nisi razumeo......ili jednostavno odustanes, jer razgovor ne vodi nikud...opet na forumu, ljudi citiraju tri tvoje recenice, koje nekad nemaju ni veze sa svim onim sto si u sustini hteo da kazes, i to se vrti u krug......ja nisam internet zaludjenik, u smislu , da po ceo dan preturam po sajtovima, i ne silazim sa foruma, pa zbog toga nemam ni iskustva niti dovoljno strpljenja.....mozda i ne znam zasto forum zapravo sluzi.......ok sad bi me neko verovatno trebao citirati, pa reci...,,dobro sto pises tolike postove ako nisi zaludjenik,,..........imam sat i po dnevno kada odvojim vreme za ovo jer me zabavlja i volim ovu temu, i jediini mi je nacin da se opustim odd poslova koje radim, a koji i nemaju vezu sa ovom temom, jer mi je masonerija, u svakom smislu hobi.....da li citala o njoj ili bila na neki nacin deo nje.......

Sto se tice pitanja kojoj nisam dala odgovor......

Pa ja ne znam sta da kazem.........osim toga , da zaista ne postoji nikakva aktivnost osim one koju sam navela.....Postojala je kroz istoriju , verovatno, ustvari sigurno....tipa da su masoni zaista donosili politicke odluke, i da se u svakoj demokratskoj zemlji ocekivala po jedna velika loza, inace ne bi ni bila demokratska....medjutim danas, bas u ovom momentu nije tako....Na jednoj tv sam gledala , da srbija nece postati demokratska dok ne bude uspesna gej parada......pokusavam reci da su se ,,uslovi za demokratiju,, malo promenili......tako da masoni, danas, ali bukvalno danas, ne rade nista ama bas nista od drzavnog znacaja.............e da, reci su malo surova stvar,recimo kad kazem bog, mozemo misliti na osnovu te reci u boga koji je sto bi se reklo zvanican bog , ili neko obelezje tvoje religije kojoj pripadas, a isto tako i rec bog moze znaciti tvoj licni duhovni bog, neki to zovu i ,,nesto,,

E sad u srbiji zvanicnih i formalnih masona ima oko hiljadu, a nazalost jako je mali broj njih koji su zaista,,masoni,, .Da bi ovo shvatili, moramo znati njihovu ,,religiju,, i ideju.Cak i oni izmedju sebe tako funkcionisu....Na primer, kako je ovaj ili onaj mogao postati mason, reci ce neko za svog ,,brata,, (oni se izmedju sebe zovu braca)...kad je uradio ovo ili ono, jer kako oni kazu dobar ,,mason,, je isto sto i dobar,,hriscanin,, ili ,,budista,,itd....ali ne u smislu forme,nego sustine.....

Sto se tice obelezja, ima ih mnogo po beogradu,ali to su obelezja koja postoje od kraljevine,kada je nasa loza bila javna , na neki nacin,tada su svi politicari bili masoni itd, medjutim danasnje loze se sakupljaju u iznamljenim salama.Nemaju pare da naprave zgradu, kamoli da stavljaju obelezja........

I jos nesto, za vreme kraljevine je bila drugacija politicka situacija, nisu postojali mediji, i na neki nacin politikom su se bavili ljudi drugacije strukture nego danas. Opet za to je potrebno mnogo istorije, i psihologije naroda.Na primer, tada si morao da ides u bec da se skolujes, i poreklo je bilo bitno, niije dolazilo u obzir da se bavis kriminalnim radnjama, postojala je grublja podeljenost stanovnistva, na aristokratiju , i srednji stalez i td.Recimo da se pojavom komunizma sve promenilo.....na kraju i uticaj masona, neko je pisao vec , da je njohv uticaj danas mali, ja se izvinjavam sto u svojim postovima nisam dovoljno naglasila, da ja govorim iskljucivo o masoneriji danas.....pa kada govorim o njihovom uticaju, mislim na uticaj danas........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2006, 00:58 
Početnik
Početnik

Danas da bi postao deo loze i bio mason, moras da platis 250 eura clanarinu, godisnju.Jedna kecelja,koja je osnovni deo opreme kosta 50 eura, a menjas je sa svakim stepenom,naravno moras imati odelo, i svaki put kada imas ,,ritualni rad,, kako oni nazivaju svoja sakuplajanja, moras platiiti oko 30 eura, za klopu i pice koja ide posle,a sala koju iznmljuju kosta 100 eura .I ovo se samo odnosi na jedan klub u lozi.
Tako da bukvalnoo postoje ljudi , clanovi, koji jedva sebi i mogu priustiti sve ovo, jer se situacija danas promenila,intelektualci nisu vise apriori bogati, cesto su i siromasni, a opet bizniseni su osnovali svoje klubove, od rotari do bildeberg, tako da su masoni postali samo senka nekadasnje elite.Uostalom, nema vise kraljeva,vozdova,aristokratije, nego ima predsednika, koji za 4 godine to vise nije, politicara,koji su cesto sa srednjom skolom,i na zalost bogatih biznismena, koji su cesto dosli do novca na surov i da ne kazem nezakonit nacin......masonerija danas iskljucivo funkcionise na duhovnom nivou, medjutim posoje i oni koji je dozivljvaju samo kao druzenje, a postoji i pravih zaludjenika, cak sam ja raspravljala sa jednim od njih, da li je moguce da je vlasnik neke spostske firme mason, jer ima logo koji je u obliku romba, i jako podseca na uglomer i sestar.....ne znam koja tacno, neka sportska marka.....hocu reci , da postoje fanatici i zaludjenici koji gde god mogu stavljau znakove.....jer su u fazonu,ko zna taj zna.......nemam stav o tome......e da,ja nisam od onih zaludjenika,nego prosto sticajem okolnosti dosta toga o njima znam, i radila sam dosta nekih ilustracija za njih, i kroz to sam se upoznala sa idejama njihovih rituala, koji su mi sjajni.....cak sam kasnije iz zajebancije i ja pocela stavljati neke simbole na stvari koje nisu vezane za masone, hahaha.....pa bi neko ko za tim traga, lako mogao povezati nesto, hocu da kazem.......svi ti ljudi koji su tamo, su razliciti, a neki od njih se vole samo sprdati sa tim stvarima..........cak sam ja , u jednoj prilici nosila znacku, list akacije, objasnicu vam u narednim postovima, simboliku toga, pa smo se zezali, sad ce neko da me prepozna, pa cu dobiti dzabe pice, a mozda mi nece ni trebati viza za neku zemlju,medjutim, ostade to na decijoj igrariji.....i da me neko sad vidi sa tim i prepozna, neki mason, moze samo da mi kaze,,imam i ja istu, jesi to kod pere perica narucila,, (posto odprilike svi imaju istog zubara, istog lekara, istog zlatara i istu krojacicu)te se neslavno zavrsi moja misija,hahaha 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2006, 07:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
A za one "napade" na zorana - ista stvar. Covjek je poceo prijetiti drugom covjeku, zbog toga sto se ovaj nasalio. Mislim, smijesno.

Ajde da razjasnimo ko je koga napao???
Obzirom da znam kako se deluje na Vase umove, ne mogu da Vam zamerim, ali da ti kazem bili Vi svesni ili ne (samo mali broj vas na ovom forumu koje sam odma prepoznao), sabloni su svuda isti, napadi na moje tekstove su kao sto sam rekao na svim srpskim forumima potpuno isti, tako da ja do nijanse prepoznajem delovanje telepatista na vasa rasudjivanja (bili vi toga svesni ili ne) no posto ja umem da neutralisem telepatsko delovanje poganih glupih telepatista na vasa rasudjivanja oni preko vasih umova nastavljaju borbu samnom i na taj nacin pokusavaju da izvrnu kontekst mojih tekstova kroz vase postove izvrcuci stvarnost. Mozete vi to da opet izvrnete ruglu, ali ja naravno ne marim, jer moj mentalni sklop je mnogo jaci od onih koji deluju na Vas.
I na kraju niti se branim niti napadam i nemojte da izvrcete kontekst, a nemoj ni da pokusavate jer samnom necete izaci na kraj sa vasom demagogijom, pogotovo sto nisam sasvim slucajno napisao u mom profilu sta mi je okupacija.
Dakle, ako pokusavate da izvrnete curak da predstavite moje postove kao pretnju, nece vam poci za rukom.
Ako umes da objasnis ili ces opet izvrnuti to sto si napisao uvucices se u mnogo kontradiktornosti, salb si u tim igrama samnom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2006, 08:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Bik je napisao:
Oj FLASHE nashe crno zlato... :D
Ja bi samo zelio da dodam da se iskreno nadam da ce generacija X obdarena telepatskim i ostalim mocima uspjesno odbraniti nas napacene Srbe od zlih duhova i tajnih organizacija koje kuju planove zavjere i unistavaju nas od pamtivjeka!
Nemojte me u glavu gadjati odmah, ja sam samo jedan od onih kojima su patnja i stradanja (ili kako vec to Zoki rece) naseg naroda smijesni jer se plasim da sve ono sam sebi priznam.
Dakle samo da se zna da ja mislim da je to glupost.
Duboko zavaljujem na paznji.

Ajde malo da te podsetim kako se deluje na tvoju oskudnu memoriju, a posto volis one koji su obelezeni sa "X"
http://www30.brinkster.com/aferatelekom ... pecijalnom

Citiraj:
Bik ::
zoran7 ::
Iluminati nemaju veze sa masonima. Masoni su osnovani 1717g a iluminatski red se pojavljuje u 15 veku u Spaniji.
Malo optimalnije o masonima na mojim stranicama
Inace ako zelite vise detalja koji se ne mogu procitati u knjigama mozete saznati postujuci na mojim forumima
Zasto mozete dobiti odgovore bas na ovom forumu?
Zato sto sam putem telepatije obucavan kako funkcionisu sva tajna udruzenja na ovoj lopti. A zasto bas ja, verovatno zbog nezgodnog porekla koje moze sve to da dokaze.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. NE MOGU VISE!!! NEMOJ TO DA RADIS!!! OVO VISE NIJE NI SMIJESNO!!!!

zoran7:
Ako su tebi zlo i nesrece koje su nas zadesile bile smesne, onda stvarno imam pogresne sagovornike.

Poslednji put menjao zoran7 dana 03 Jul 2006, 08:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2006, 08:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Penelopa zar ne vidis da su ovi koji diskutuju sa tobom demagozi koji pokusavaju da te kompromituju, uporno rade na tome da te skrenu sa prave teme, jer imaju za cilj da se sve sto pises ne predstavi u stvarnom svetlu onima koji citaju ove diskusije, a ima ih mnogo i koji u potpunosti razumeju sva tvoja pisanja.
Nemoj prestati sa diskusijama, ali ignorisi ovakve demagoske nastupe i budi sigurna da sto vise pokusavaju da kompromituju tvoje, a naravno i moje tekstove da postoji ogroman broj citalaca ovih tekstova, te je zato ovaj forum jako interesantan.
Odgovaraj samo na prava pitanja, a siguran sam da umes da ih prepoznas.
Samo napred :thumbright: i opusteno molim te...
Njima ostaje da piju cajeve i tople napitke kada dobiju dozu za uspavljivanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2006, 08:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Inace ovakve diskusije su od velikog znacaja i ako se mimoliazimo u misljenjima, ne znaci da je jedno pametnije od drugog, vec je dobro da kroz razlicita misljenja i saznanja vatamo izmedju redova kako bih dosli do pravih zakljucaka.
Veruj mi ni sam Nenezic koji je napisao onako dobru knjigu o masonima ciji je otac bio mason nije bas sve i sasvim ukapirao kako treba u vezi masona, ali su mu tekstovi dosta poucni i istiniti.
Mnoge literature dans, neke namerno neke slucajno, zavode citaoce na pogresna razumevanja. Vazno je nauciti citati izmedju redova.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]