banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2006, 11:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2006, 11:20
Ljudi zanima me dali postoji reprezentacija RS,posto je u mom gradu,tacnije derventi prije godinu dana igrana utakmica mladih reprezentacija Republike Srpske i Slovenije,Slovenci su nas uzeli golom razlike.
poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2006, 16:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Postojale su do unazad godinu-dve mlade selekcije (do kadetske, mislim), ali su ih sacinjavali igraci koji ili nisu pozvani za BiH reprezentaciju (iz bilo kojeg razloga) ili oni koji nisu htjeli igrati za BiH. Neznam da li jos postoje, ali i da postoje nemaju nikakav status jer republicke selekcije nemogu nastupiti u zvanicnim medjunarodnim utakmicama, pa tako da od njih nema nikakve koristi. Ovo govorim za fudbal. Kosarkaska je citava na nivou BiH, a cini mi se da imamo karate/dzudo reprezentaciju RS.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 11:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

hvala na odgovoru,dodao bih jos da je nasa reprezentacija u karateu veoma jaka,posto i sam treniram karate upoznat sam s dogadjajima vezanim za taj sport.Nasa reprezentacija je unazad neke dvije godine na svjetskom prvenstvu u Japanu osvojila tri medalje,i zaista imamo jake klubove poput Sloge iz Doboja,Sindjelica,16.BL,Policajac,Panter,Tigar iz Bijeljine i drugi.
P.S Reprezentacija R.S mze da se prijavo na turnir reprezentacija koje FIFA nije priznala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 12:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Znam da je uspjesna karate reprezentacija.

Sto se tice tog turnira - nema nikakve koristi od njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 18:42 
Pa bolje Reprezentacija RS,nego kao sto je sada Reprezentacija BiH.Zao mi je da ne mogu da navijam za zemlju u kojoj zivim,upravo zato sto je reprezentacija BiH.Ali nema veze tu je Srbija koja pobijedjuje na SP u Njemackoj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2006, 22:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2005, 23:39
Citiraj:
zaista imamo jake klubove poput Sloge iz Doboja,Sindjelica,16.BL,Policajac,Panter,Tigar iz Bijeljine i drugi.

Није Тигар него Пантери и постоји још један клуб Српски соко.

Недавно је у Бн одиграна кошаркашка утакмица Република Српска-Србија,побиједила је репрезентација Српске.Тим Србије је био састављен од млађих кошаркаша који нису играли на оном европском првенству за млађе селекције.
Најављивана је била прошле године да ће бити одиграна и фудбалска утакмица између иситих репрезентација али од тога није ништа било.

Kod:
Ali nema veze tu je [b]Srbija[/b] koja pobijedjuje na SP u Njemackoj.

Није Србија него Србија и Црна Гора (још увијек) а то није исто,баш због те такве државне заједнице многи Срби не подржавају ту репрезентацију,тако да на ове утакмице углавном иду неки индијанци,плаћени "навијачи",пензионери,дјеца...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2006, 10:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
a mogao bi se organizovati neki turnir za ove nepriznate reprezentacije ... recimo pozovemo reprezentaciju kosova, čečenije, bavarske i još par tih regija koje imaju reprezentaciju i sklepamo turnir, pa možda to s godinama postane i tradicija, neka vrsta prvenstva. možda nam se pridruže i neke novoosnovane reprezentacije, ko zna.

a može se organizovati i turnir za reprezentacije gradova ... vidiš fakat to je dobra ideja, što nikom nije palo na pamet :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2006, 20:48 
Početnik
Početnik

Ма какво Косово.Најбоље би било да ФСРС организује пријатељске утакмице по нашој републици и по иностранству,на тај начин јачао би код нас патриотски дух а играјући по иностранству промовисала би се Република Српска,јер сигурно је да мало ко у Европи а камоли свијету зна уопште гдје је РС и какав је њен статус,зато ја кад с неким странцима комуницирам увијек морам рећи да сам из српског дијела БиХ.Питао сам једног друга данас коју од ових "ш" земаља ФИФА признаје и он ми је рекао да мисли да је Источни Тимор признат,па кад могу они што не би и ми могли,само се треба борити!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2006, 20:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
eee ... al' istočni timor je međunarodno priznata država, a RS nije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2006, 01:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
a mogao bi se organizovati neki turnir za ove nepriznate reprezentacije

Postoji vec takav turnir,ucestvuje,medju ostalim i reprezentacija turskog dijela Kipra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 15:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

a zasto niko nas nezove,valjda smo i mi neka rupa na sviralu(nadam se ne zadnja)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2006, 21:49 
Početnik
Početnik

КAРAТИСТИ СРПСКЕ ДAНAС КРЕЋУ ЗA СЛОВAЧКУ

ЕВРОПО, ЧУВАЈ СЕ!

БAЊA ЛУКA - Карате репрезентација Републике Српске данас креће за Братиславу гдје ће се од 2. до 4. јуна одржати сениорско првенство Европе у ВКЦ верзији. Наши такмичари су на прошлој континенталној смотри, која је одржана у италијанском љетовалишту Каорлеу, освојили десет медаља: три златне, двије сребрне и пет бронзаних, а овог пута, такође имају велике амбиције.
- Послије дужег времена на једном јаком међународном такмичењу наступићемо у комплетном саставу. Имаћемо екипе и у катама и у борбама у обје конкуренције, као и представнике у свакој категорији. Репрезентативци су добро радили, како на заједничким припремама тако и у својим клубовима и сви се налазе у одличној форми. Вјерујем да ћемо на шампионату Европе остварити добре резултате, а освајање било које медаље би био велики успјех за све нас - рекао је члан селекторског тима репрезентације Републике Српске Момир Црњак.
Један од оних од којих се очекује медаља у Братислави је "златни" са прошлог првенства Синиша Џида, који ће наступити у појединачној конкуренцији, али и као члан екипе до три ипона.
- Надам се да ћу оправдати повјерење свих који вјерују у мене и да ћу се кући вратити са медаљом. Знам да ми неће бити нимало лако одбранити злато у појединачној конкуренцији, али ћу урадити све што је у мојој моћи.

С. П.

Глас Српске

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 11:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Fudbalska reprezentacija juniora R.S putuje danas u Novi Sad na turnir "Stevan Nesticki.Na turniru ce nastupiti Crvena Zvezda,Partizan,Vojvodina I mi.Prvu utakmicu igramo u subotu protiv Crvene Zvijezde,ekipu vodi Selektor Stojanic.

Znaci da jos posotjimo!!!!..........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 13:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.fsrs.org/reprezentacija.html

Stranica sa svim informacijama!!!

Sada kad smo skontali kakav je status reprezentacije R.S,zelio bih da se nao ovoj temi pise o svim informacija u vezi sa Repr.R.S o uspjesima i neuspjesima(nadam se da ce ovih prvih biti mnogo vise).

Poz svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 13:29 
Početnik
Početnik

billy je napisao:
http://www.fsrs.org/reprezentacija.html
Stranica sa svim informacijama!!!

Sada kad smo skontali kakav je status reprezentacije R.S,zelio bih da se nao ovoj temi pise o svim informacija u vezi sa Repr.R.S o uspjesima i neuspjesima(nadam se da ce ovih prvih biti mnogo vise).

Poz svima

Тај списак репрезентативаца је застарио а и подаци на сајту се ријетко ажурирају.

Данас се игра фудбалско финале купа РС за јуниоре тако да ће та репрезентација која иде у НС бити доста ослабљена.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 13:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ok,moja greska
znaci da nastavljamo sa nagadjanjem

Citao sam da je reprezentacija oslabljena,ali nadajmo se najboljem!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2006, 20:23 
Početnik
Početnik

СЈAЈAН НAСТУП КAРAТИСТA СРПСКЕ НA ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ

"БОЖЕ ПРАВДЕ" У БРАТИСЛАВИ

Репрезентативци Републике Српске Маја Милиновић и Милан Лазић освојили златне медаље на шампионату Старог континента

БAЊA ЛУКA - Химна "Боже правде" интонирана је два пута на шампионату Старог континента у каратеу које је одржано у Братислави. Наиме, репрезентативци Републике Српске Маја Милиновић и Милан Лазић окитили су се златним медаљама и још једном показали да од наших бораца у Европи бољих нема.
Такмичарка Кнешпоља из Козарске Дубице Маја Милиновић освојила је најсјајније одличје у апсолутној категорији, док је члан бијељинских Пантера, Милан Лазић, био најбољи у категорији преко 78 килограма.
- Пресрећан сам, шта друго да кажем послије овог великог успјеха - рекао је по повратку из Словачке нови првак Европе Милан Лазић. У финалу сам се састао са Русом Aлексејом Мегамедовим и морам признати да је меч био изузетно тежак. Ипак, дао сам све од себе да га савладам, што ми је и пошло за руком. Златна медаља је награда за сав труд који сам уложио припремајући се за ово Европско првенство.
Успјех наших бораца на шампионату Европе употпунили су и остали такмичари, који су освојили још четири медаље (по двије сребрене и бронзане). До другог мјеста стигле су: Драгица Драпић (до 55 килограма) и женска екипа до једног ипона у саставу Сњежана Лакић, Маја Милиновић и Јелена Цвијетић. Бронзе су у Републику Српску донијели: женска екипа до три ипона: Тања Калајџић, Драгица Драпић, Тијана Шиљеговић и Данка Гавриловић, као и Борис Поповић у категорији до 78 килограма.
Борис Поповић је можда могао и до сјајнијег одличја да није били судијске неправде. Наиме, каратиста "Шеснаесте" је у полуфиналу савладао Мегамедова, али је тај меч одлуком Свјетске карате конфедерације поновљен.
- Поповић је побиједио Руса, али директоријум Свјетске карате конфедерације је без икаквог објашњења поништио меч и "наредио" да се наш борац поново мора састати са Мегамедовим. Имали смо само десет минута да се припремимо за тај поновљени наступ у којем је руски такмичар славио резултатом 3:2. Нанесена нам је велика неправда и сви смо због тога огорчени - рекао је члан селекторског тима Момир Црњак.

С. ПОПОВИЋ

Извор Глас Српске

УСПЈЕХ ТAКМИЧAРA "СИНЂЕЛИЋ ЦЕПТЕРA"

[b]"ЗЛАТНИ" МИХАЈЛОВИЋ

БAЊA ЛУКA - И такмичари Карате клуба "Синђелић Цептера" су имали изузетно успјешан наступ на шампионату Европе које је одржано у словачкој пријестоници Братислави. Они су на овом првенству наступили као чланови репрезентације Српске карате уније.
Бањолучани су се на овој смотри окитили са шест медаља (једном златном и пет бронзаних). Најсјајније одличје освојио је Aлександар Михајловић у катама појединачно. Он је заједно са још двојицом клупских колега, Небојшом Девићем и Мирком Јанковићем освојио и бронзану медаљу у катама екипно.
До трећег мјеста на побједничком постољу још су стигли: борбе појединачно: Милан Тркуља (до 68 килограма), Борис Јеличић (до 78 кг) и Славен Богдановић (апсолутна категорија), као и екипа до једног ипона у саставу: Славен Богдановић, Дејан Чугаљ и Борис Вуковић.

http://www.glassrpske.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2006, 22:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2006, 11:54
Jeste dogovorili utakmicu sa Kiprom

http://www.geocities.com/Eureka/Park/73 ... is_jus.htm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 00:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Mahalas marš na politiku tamo provociraj. :evil: BiH ti popu** od irana 5:2 hahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 22:30 
Početnik
Početnik

Mahalas je napisao:
Jeste dogovorili utakmicu sa Kiprom

Ма какви,нас иду само ови фајтерски спортови,дођи да се увјериш...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]