monstrum je napisao:
Jel njima jos uvijek ziva prva postava, ili se neko opruzio?
opet te ne kontam. kakve sad to veze jebene ima? da svi su zivi, bubnjar koji je svirao sa njima na prva tri albuma ima multiplu sklerozu, sadasnji postava radi koncerte za prikupljanje para za fond orgnizacije koja se bori protiv te bolesti.
jebiga, monstrume, znam te, i sve je to ok, slusas pank, i to je ok, zivis pank, i to je ok. al nemoj ovdje komentarisati. ako ti ne lezi neka ostane na tome. nemoj samo postavljati preglupa pitanja. kakve to kurceve veze ima koliko ko godina ima. oni su svi profesori i virtuozi svojih instrumenata. ako se to tebi ne svidja i ne poklapa se sa tvojim punk vidjenjem sviranja (znas sta se kaze, pank kec dvica opa opa) onda jebiga, znas vec, nemoj ni komentarisati.
po meni, HuntEr tvoj post:
HuntEr je napisao:
Bruce i jest donio najvecu slavu maiden-u! Kad je otisao da bude solo pjevac a doso blaze maidenu je pocela opadati popularnoast, naravno dok se Bruce nije vratio
takodje nema veze sa glavom. jel tebi dikinson maiden? onda grijesis. maiden je ono sto imas na prvom i na drugom albumu. a onda su promjenili postavu. onda su opet promjenili postavu na 4. albumu. a onda su promjenili postavu na desetom albumu. pa su promjenili postavu na 12. albumu. a ako si gledao 'early days' dvd vidio bi koliko su jos puta promjenili postavu. e sad to da je dikinson donio slavu maidenu hm...mogu se upitati. po meni svi vokali su ekstra. i bayley i dianno i dickinson. svako ima nesto svoje, samo to treba pronaci i cijeniti. a sad sta ko kaze sto je njemu bruce naj saso...jebiga. meni je bruce faca do dzadza da se razumijemo. al ipak, bio je maiden i prije i poslije njega.