banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 18:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 02:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
hehe Ako si mislio da cu nekada slusati deth metal prevario si se. Sve preko AC/DC i Iron Maiden-a mi ne stima. Punk takodje. Nisam neki balavac koji se nalozio za sada na Deep Purple pa bi uskoro trebao da predjem na zesce droge. Mada je od njih, Black Sabath, Uriah Heep, Led Zeppelin-a .... krenuo metal zvuk pravi intelektualac mora da uoci i postuje razliku izmedju Johna Lord-a koji je na koncertima svirao Bethoven-ove sonate i likova koji kolju telad motorkama. Cesto znam da kazem da bi Les Paul razbio elektricnu gitaru cim ju je napravio da je znao kakvi ce virtuozi danasnjice da ju sviraju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 03:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
monstrum je napisao:
Jel njima jos uvijek ziva prva postava, ili se neko opruzio?

opet te ne kontam. kakve sad to veze jebene ima? da svi su zivi, bubnjar koji je svirao sa njima na prva tri albuma ima multiplu sklerozu, sadasnji postava radi koncerte za prikupljanje para za fond orgnizacije koja se bori protiv te bolesti.

jebiga, monstrume, znam te, i sve je to ok, slusas pank, i to je ok, zivis pank, i to je ok. al nemoj ovdje komentarisati. ako ti ne lezi neka ostane na tome. nemoj samo postavljati preglupa pitanja. kakve to kurceve veze ima koliko ko godina ima. oni su svi profesori i virtuozi svojih instrumenata. ako se to tebi ne svidja i ne poklapa se sa tvojim punk vidjenjem sviranja (znas sta se kaze, pank kec dvica opa opa) onda jebiga, znas vec, nemoj ni komentarisati.

po meni, HuntEr tvoj post:

HuntEr je napisao:
Bruce i jest donio najvecu slavu maiden-u! Kad je otisao da bude solo pjevac a doso blaze maidenu je pocela opadati popularnoast, naravno dok se Bruce nije vratio

takodje nema veze sa glavom. jel tebi dikinson maiden? onda grijesis. maiden je ono sto imas na prvom i na drugom albumu. a onda su promjenili postavu. onda su opet promjenili postavu na 4. albumu. a onda su promjenili postavu na desetom albumu. pa su promjenili postavu na 12. albumu. a ako si gledao 'early days' dvd vidio bi koliko su jos puta promjenili postavu. e sad to da je dikinson donio slavu maidenu hm...mogu se upitati. po meni svi vokali su ekstra. i bayley i dianno i dickinson. svako ima nesto svoje, samo to treba pronaci i cijeniti. a sad sta ko kaze sto je njemu bruce naj saso...jebiga. meni je bruce faca do dzadza da se razumijemo. al ipak, bio je maiden i prije i poslije njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 04:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
hm, pa morao sam nesto pitati, da ne bude offtopic, a posto nisam siguran da li su svi iz prve postave zivi, onda logicno da cu to pitati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 05:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Ma rano je njima jos da se opruzaju :D Nisu poceli ni Rollingstones-i. Imaju ti ljudi jos sta da pokazu, kakvo umiranje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 13:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
VeLiKi je napisao:
monstrum je napisao:
Jel njima jos uvijek ziva prva postava, ili se neko opruzio?

opet te ne kontam. kakve sad to veze jebene ima? da svi su zivi, bubnjar koji je svirao sa njima na prva tri albuma ima multiplu sklerozu, sadasnji postava radi koncerte za prikupljanje para za fond orgnizacije koja se bori protiv te bolesti.

jebiga, monstrume, znam te, i sve je to ok, slusas pank, i to je ok, zivis pank, i to je ok. al nemoj ovdje komentarisati. ako ti ne lezi neka ostane na tome. nemoj samo postavljati preglupa pitanja. kakve to kurceve veze ima koliko ko godina ima. oni su svi profesori i virtuozi svojih instrumenata. ako se to tebi ne svidja i ne poklapa se sa tvojim punk vidjenjem sviranja (znas sta se kaze, pank kec dvica opa opa) onda jebiga, znas vec, nemoj ni komentarisati.

po meni, HuntEr tvoj post:

HuntEr je napisao:
Bruce i jest donio najvecu slavu maiden-u! Kad je otisao da bude solo pjevac a doso blaze maidenu je pocela opadati popularnoast, naravno dok se Bruce nije vratio

takodje nema veze sa glavom. jel tebi dikinson maiden? onda grijesis. maiden je ono sto imas na prvom i na drugom albumu. a onda su promjenili postavu. onda su opet promjenili postavu na 4. albumu. a onda su promjenili postavu na desetom albumu. pa su promjenili postavu na 12. albumu. a ako si gledao 'early days' dvd vidio bi koliko su jos puta promjenili postavu. e sad to da je dikinson donio slavu maidenu hm...mogu se upitati. po meni svi vokali su ekstra. i bayley i dianno i dickinson. svako ima nesto svoje, samo to treba pronaci i cijeniti. a sad sta ko kaze sto je njemu bruce naj saso...jebiga. meni je bruce faca do dzadza da se razumijemo. al ipak, bio je maiden i prije i poslije njega.

:D Jest maiden bio i prije i poslje njega ali ja ipak mislim da je bruce bio bolji od blaze-a 10 puta iako mi se svidjaju the x factor i virtual xi, ali bruce je bruce! Kad je bio paul, paul je počeo vući više na Whitesnake nego na metal i usput je imao zdravstvenih problema i tako je napravljena zamjena! Ne kažem ja da je bruce zaslužan za sve što je maiden postigao, samo kažem da je on najbolji maidenov vokal.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 00:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
ajoj brate...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 13:20 
Majstor
Majstor

Ništa ajoj tako je! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 23:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2006, 09:36
Lokacija: zemlja piramida, oskara, medvjeda, olimpijade,nobelovaca
Bruce je bog, a Maiden je najbolji proizvod metal muzike kako stvari stoje nakon njih potop.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 21:40 
Majstor
Majstor

Krs0 je napisao:
Bruce je bog, a Maiden je najbolji proizvod metal muzike kako stvari stoje nakon njih potop.....

Tako je kršo, u potpunosti se slažemo! :thumbleft: =D> :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
kakvi fakin apsolutisti? A Brusov sin je Isus, jel?
Oni su po vasem misljenju kraljevi HEJVI METAL muzike. Nemojte toliko uopstavati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 00:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2006, 09:36
Lokacija: zemlja piramida, oskara, medvjeda, olimpijade,nobelovaca
jebiga stari ovo sve sto sada dolazi je nikakvo i bezze po kvaliteti u poredjenju sa maidenom, oni ce mozda jos koju god pa u penziju i ondace ovi novi "nazovi zvukovi" obladati omladinu a maidena ce se sjecati kao najvece metal grupe svih vremena
jedina grupa sa KONTINUITETOM da me neko pogresno ne shvati

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 12:27 
Majstor
Majstor

monstrum je napisao:
kakvi fakin apsolutisti? A Brusov sin je Isus, jel?
Oni su po vasem misljenju kraljevi HEJVI METAL muzike. Nemojte toliko uopstavati!

Nisu kraljevi, već bogovi heavy metala! :headbang: :hello1: :headbang:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 15:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Avg 2004, 18:03
Steta sto nemaju hrabrosti da probaju nesto novo.Da eksperimentisu kao prije.Od seventh son-a se sami kopiraju.Bolji mi Dickinsov chemical weddind od svega sto su u zadnjih 15tak godina uradili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 02:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Apsolutno se slazem. Ajd konacno neko normalan na ovoj temi.

Maideni nisu ni za sta danas (ne racunajuci Brave New World, odlican album, ali koji je da su bili posteni, trebao biti njihovb poslednji).

Solo Dickinson je 100000 puta bolji od svega sto su radili od No Prayer-a na ovamo...

Maideni jesu najbolji bend svih vremena... ali ovo danas samo bruka to ime. Kradu sami od sebe, sajt im izgleda kao robna kuca, sve sama rasprodaja, milion kompilacija, DVD svako malo, ovaj jebeni poslednji live je nesto najgore od njih ikad (uz naravno zadnji studijski album, neopevano smece).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 03:35 
Početnik
Početnik

Da brave new ima dobrih stvari a zvuk mi se posebno svida.Nije ni cudo.Kevin Shirley ga je producirao (inace Dream Theater).

Zadnji album im je stvarno slab.Kao neka losa imitacija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 14:05 
Majstor
Majstor

All 2 Human je napisao:
Apsolutno se slazem. Ajd konacno neko normalan na ovoj temi.

Maideni nisu ni za sta danas (ne racunajuci Brave New World, odlican album, ali koji je da su bili posteni, trebao biti njihovb poslednji).

Solo Dickinson je 100000 puta bolji od svega sto su radili od No Prayer-a na ovamo...

Maideni jesu najbolji bend svih vremena... ali ovo danas samo bruka to ime. Kradu sami od sebe, sajt im izgleda kao robna kuca, sve sama rasprodaja, milion kompilacija, DVD svako malo, ovaj jebeni poslednji live je nesto najgore od njih ikad (uz naravno zadnji studijski album, neopevano smece).

Dance of death je prejak album, a sad su počeli snjimati novi!
A šta njih boli briga za sajt oni zgrću pare, može im se! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
joj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 19:01 
Početnik
Početnik

Hantere kad si poceo slusati mejden?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 19:31 
Majstor
Majstor

Počeo sam ga slušati kad mi je moj rodjak pustio fear of the dark 1999 tad sam bio 3 razred, i otad slušam maiden.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 00:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
HuntEr je napisao:
Dance of death je prejak album

Ovo bih stavio u potpis, koliko je nenormalna izjava...

Dance of Death je najgori Maiden album. Zvuci kao skup viskova sa ostalih albuma, bezveze nabacane pesme bez ikakve povezanosti i jedinstvene atmosfere. Ni jedna jedina pesma ne valja, i bolje da ni ne snimaju taj novi ako ce biti tako smecarski odradjen.

Promena produkcije, zvuka gitara, to je ono sto njima danas treba. Treba im Andy Sneap (Nevermore) za producenta!!! 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]