banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 202 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 09:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Sta mislis ti sta ce uraditi, pa jeste li ti normalan, ali kad znam sta pises na forumu politika onda mi je jasno zasto tako mislis.
Mozda bi ti to uradio da je film prikazan drugacije.....
Ovo je film koji pokazuje stradanje zena, ja na to gledam drugacije i nije mi jasno kako neko moze da se prepozna u tom filmu ako nije cinio taj zlocin, kako se ja mogu porediti tamo sa nekim mudjahedinom koji je klao ili ubijao, stvarnio mi nije jasno, ali dok god budete generalizirali stvari i sami ne pridjete slucaju kao zlocinu imat cete taj osjecaj odgovornosti. Ja se ne osjecam odgovornim ni za jedan zlocin koji je pocinio neko iz moga naroda svako neka odgovara za ono sto je cinio. Niti cu ga braniti, niti podrzavati ima sud pa neka tamo dokazuje ako uspije dokazati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 09:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
[quote="DusanSilniEj ne seri.......ja vrlo dobro znam sta ce da se desi kad se taj film pusti u Sandzaku ti mi ne trebas pricati nista.....

A reci mi jedan film zadnjih godina gde su Srbi pricali o svojim zrtvama...a da pa Srbskih zrtava nije ni bilo jel tako..???[/quote]

Dobro, ti znas sta bi TI ucinio. Ali, hvala Bogu, nismo svi isti... I molim te, ako se ne znas kulturno izrazavati, nemoj se meni vise obracati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 10:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
Sta mislis ti sta ce uraditi, pa jeste li ti normalan

Evo sada cu ti objasniti bre polako kud si se zaleteo....

Pa bre posle premiere filma "Nicija Zemlja" u Sandzaku i Tutinu su polupani bili svi prozori na tamosnjim Srbskim Crkvama,a da ti ne pricam za napade na Popove i Srbsko zivlje.....pa ti sad vidi ako je posle Nicije Zemlje koja je mala maca za Grbavicu se ovo dogadjalo onda mozes misliti sta ce se sad desavati...!!!

Citiraj:
Dobro, ti znas sta bi TI ucinio

Ne ja nebi nista uradio jer ja ne gledam takve filmove...ne volim politicka sranja....!!!

Citiraj:
I molim te, ako se ne znas kulturno izrazavati, nemoj se meni vise obracati.

A bre ko se tebi obraca..... :fist: :fist: 0X 0X

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 10:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ovo je film koji pokazuje stradanje zena,

Jeste prikazuje on stradanje zena ali sa jedne strane.....!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 10:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2005, 09:59
Cim sam vidio prvi trailer sve mi je bilo jasno. Babo je sehid zaklali su ga cetnici na zuci.

Ovakva propaganda se vodi vec vise od decenije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 10:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kusturica nije želeo da komentariše film “Grbavica” sarajevske rediteljke Jasmile Žbanić u programu “Fest na bis”, navodeći da ga nije gledao, ali je rekao da je “jako pametno” što će biti prikazano to ostvarenje, koje je dobilo Zlatnog medveda na proteklom Berlinalu.

“Nisam video film, prema tome vrlo teško bih mogao govoriti tome. Ja sam bio jednom žrtva u Kanu, kad su ljudi koji nisu videli moj film iskoristili naslovnu stranu ‘Monda’ i napisali sve najgore o filmu koji nisu ni videli”, dodao je Kusturica, koji je rekao i da je “starosedelac u svakom pogledu kada je Fest u pitanju”, te da i sada “primećuje da su u Sava centru, u koji je Fest prelazio iz Doma sindikata, već tapete i itisoni malo ‘riknuli’ i da je voda probila”.

“Ono što je značajno je da je Fest bio i ostao jedan izraz koji danas više govori o tome kako Beograd i Srbija imaju kulturno tržište razvijenije nego bilo ko drugi od naših suseda, što je na neki način prirodno zbog broja, a ja mislim i zbog radoznalosti”, izjavio je Kusturica.

Kusturica je ocenio i da je “više nego dobar potez” što 34. Fest počinje filmom američkog reditelja Džima Džarmuša “Slomljeno cveće”.

“Ideja o predstavljanju filmskih autora na Festu je uvek postojala, čak i mnogo ranije, kad smo u Domu omladine jedva ulazili, gledali Marka Fererija i ona čuda od filmova koji su tada probijali zvučni zid i rušili sve barijere”, on je ocenio i da je otvaranje Festa Džarmusovim filmom dvostruko važno.

“Em smo zreliji i stariji, em su nam filmovi nekako postali prilagodljiviji široj publici. To je film koji je u Francuskoj imao preko milion gledalaca, što nije karakteristika za Džima. Film je, ja sam uveren, predivan i Džim je prvi put napravio film o svojoj generaciji”, izjavio je Kusturica i dodao da je Džarmus “napravio svoj prvi film u kome ne pokušava da bude mlađi nego što jeste”.

Kusturica je 24. februara svečano proglasio Fest otvorenim u prisustvu čuvene francuske filmske glumice Ane Karine, koja će 27. februara održati koncert u Pozorištu na Terazijama, na kojem će izvesti šansone iz svojih filmova, u pratnji pariskog pijaniste Filipa Evnoa.

Poznatoj glumici 25. februara u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, gde je organizovana retrospektiva njenih filmova, uručeno je visoko priznanje "Zlatni pečat".

Njen koncert u Pozorištu na Terazijama organizovan je u saradnji sa Francuskim kulturnim centrom i pariskom agencijom Art media

http://www.b92.net
Evo i Kusturice....!!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 10:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Babo je sehid zaklali su ga cetnici na zuci

E to to....!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 11:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
Ма филм је једноставно морао добити неку награду а то су фино излобирали арапи...једноставно јер се "муслимани" приказују као жртве у Босни...стварно су жалосни
А о том смећу од филма нећу ни да коментаришем...није вриједно било каквих коментара 8)

Ова забрана приказивања у биоскопима би требала да остане а ко жели да гледа "грбавицу" нека себи изнајми у клубовима па нек гледа кући!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 13:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

[quote="DusanSilni
Citiraj:
I molim te, ako se ne znas kulturno izrazavati, nemoj se meni vise obracati.

A bre ko se tebi obraca..... :fist: :fist: 0X 0X[/quote]

Hajd dobro sto si prostak i nekulturan, ali da si tako glup... Pa ko ovdje stalno quotira moje poruke???

Dobro, stvar zavrsena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 15:22 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
jer će narednih dana DVD klubovi imati pune ruke posla narezujući i iznajmljujući "Grbavicu"...

A ljudi se vec satiru trazeci to umjetnicko djelo :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41

A ti nam kao ukazujes na humoristicni momenat u cijeloj prici, zar ne laoce ?

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 10:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2005, 09:59
Zasto bi gledao ovaj glupi film kada mi je sve jasno. Ovakve filmove sam vec gledao deset puta i u svakom ruzni, zli, bradati "srbocetnici" maltretiraju jadne nevine muslimane. Zasto bih pdrzavao vasu propagandu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Devilson je napisao:
Ovakve filmove sam vec gledao deset puta i u svakom ruzni, zli, bradati "srbocetnici" maltretiraju jadne nevine muslimane. Zasto bih pdrzavao vasu propagandu.

nemoj zezat'! pa zar ima vec toliko filmova na tu temu??? daj reci kako se zovu, da pogledam :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Secret je napisao:
Devilson je napisao:
Ovakve filmove sam vec gledao deset puta i u svakom ruzni, zli, bradati "srbocetnici" maltretiraju jadne nevine muslimane. Zasto bih pdrzavao vasu propagandu.

nemoj zezat'! pa zar ima vec toliko filmova na tu temu??? daj reci kako se zovu, da pogledam :D

Девилсон :thumbup:

А ти секрет дигни себи то "смеће" од филма па гледај...немој нама овдје ширити ту пропаганду(грбавица)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 13:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ja bih, da znam gdje ima :D ali nije to lako naci u inostranstvu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 16:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hajd dobro sto si prostak i nekulturan, ali da si tako glup... Pa ko ovdje stalno quotira moje poruke???

Dobro, stvar zavrsena.

Pa sta ako quotiram tvoje postove ...kakve veze sad to ima bre...ja se obracam svima ovde....i daj bre zviz...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ajoj sto vi bulaznite...mene iskreno zaboli dupe da li ce to biti prikazano ili ne. jednostavno ko voli nek' izvoli...ja prvi ne bi dao 3-4 marke za kartu, ali nismo svi isti jel'te. da sumiram i po deseti put ponovim - redateljica je sama pojela govno rekavsi to sto je rekla, pa sad nek' se vadi kako zna i umije ako joj je vec toliko stalo da se film i ovde prikaze. ipak mislim da je odluka o neprikazivanju ostra, iako smatram da je taj film sam po sebi samo dolijevanje ulja na vatru. pored sve ove zategnute situacije i tuzbi federacije za genocid, samo nam jos takve stvari hvale. pisite peticije, protestujte, radite sta hocete - mene iskreno ova situacija nimalo ne tangira.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 01:44 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 09:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

*Sisiban* je napisao:
A što se uopšte svi, uglavnom muški, "napaljuju" na Ratka i Radovana kao da su neke gay zvijezde? Jasmila je rekla to što je rekla, njeno je pravo da izjavi bilo šta, o primjerenosti mjesta i vremena bi se i mogla možda kazati koja, ali, u suštini - da li je ona u toj svojoj izjavi išta slagala? Slika

Е сисибане или сисибанчице стварно си јадан/ица.....чуј напаљује.....па јес ти нормална????

А што мислиш што је она "морала" споменути Ратка и Радована?
прошири мало своје видике,отвори очи;немој гледати све како ти медији сервирају у овом случају филм 8)
Извини можда си исламске вјероисповијести па те ово погађа

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 202 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]