Ma sve i da sam kriva dok se ne dokaze suprotno - glupi pandur nema pravo da me tuce i fizicki zlostavlja.
Zna se,za svaku krivicu postoji odredjena kazna.
Ovo je izivljavanje.
Na zalost,vecina nasih policajaca se bavi svakakvim kriminalnim radnjama,a fizicko zlostavljanje im je neki vid zabave i nacin pumpanja ega.
Tako da - NE,ja se uopste ne osjecam sigurno i bezbjedno u blizini policajca,bas naprotiv.
Licno nisam imala nasilnih iskustava s policijom,ali sam imala tih glupih,koji te izbiju iz cipela.
Npr. navodni prolazak kroz crveno na raskrsnici u Boriku kod San Rema (ja nisam vozac,moj dragi je bio za volanom).
Naravno,mi smo isli iz pravca Starcevice,dosli do raskrsnice,skrenuli lijevo i vozili se do Mister X-a,gdje nas je zaustavio policajac da nam kaze kako smo dosli iz pravca bivse Picete (kafic Fejs),skrenuli desno na raskrsnici da bi se nasli u ulici u kojoj smo,te da smo pri tom PROSLI KROZ CRVENO!!!
Nekako cisto sumnjam da se u 12 navece savrseno jasno vidi ko je isao iz kog pravca i ko je gdje prosao na raskrsnici koja je poprilicno udaljena od one na kojoj smo zaustavljeni,a i sve nesto mislim da je on kao policajac ipak trebao biti skoncentrisan na ljude koji se se nalazili na toj,a ne na raskrsnici nize.A nije ni da smo bili jedino auto na cesti pa da je mozda i vidljivo otkud smo dosli i kako,bilo je mnogo automobila,ljudi su izlazili...
Uglavnom,fino smo mu objasnili da oboje zivimo na Starcevici,da ja i radim na Starcevici,da me je moj dragi pokupio poslije posla da odemo u grad na pice,te da jednostavno nema sanse da smo dosli tom ulicom od Fejsa,posto smo dosli tom ulicom iz suprotnog smjera,iduci od Starcevice i prosli na zeleno (sto je i bilo tacno).
No nista nije pomoglo i lola je napisao kaznu (moj dragi nije htjeo dati mu novac).
Kazna nikad nije stigla,jer adresa u staroj licnoj kartni mog dragog je bila nepostojeca.Ulica u kojoj je prijavljen je trebala promijeniti ime,teta mu je ukucala novo ime ulice u licnu kartu,a ulica je ipak zadrzala stari naziv.
No svejedno,covjeka bas iritira kad je neko bezobrazan i kad te ubjedjuje u gluposti.Mislim,on je ocito htjeo koji dinar da nakupi od naroda da bi se vratio u kafic.