banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
i ljudi pri tom ne misle na "zabavu" iz vox-a..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
NACIONALNI STROJ je napisao:

evo pogledajmo sta se desava na forumu uzmimo ovog decka dirgia,klinac govori o ovim mentalno retardiranim revolverasima kao o super facama i kao ponosan je sto on poznaje licno te ludake,oni su po njemu pozitivni likovi...........vjerujem da je isti slucaj sa vecinom nase posrnule omladine,ali zato nije kriv dirgi i ostali klinci vec drustvo i drustvene okolnosti u kojima se nalazimo vec dugi niz godina........

E bas to mi je upalo u oci...ono: "a pitaj svakog ko zivi u mejdanu za rosica i rece ti da je dobar decko ( to ti je onaj momak koji cijelo ljeto radi sklekove u klubu na abaciji - prespreman fizicki"!!! :roll:
Ma ja zivim u Mejdanu i k*rac mi je 'dobar decko' neko ko guta cijev pistolja i druzi se sa ubicama,pljackasima i slicnima.
Jadna njemu fizicka prespremnost,jer se odavno ni djeca na ulici ne tuku sakama,a kamoli u drustvu u kom se on krece.
Da je i najbrzi - od metka brzi nije,da je i najspremniji fizicki - od metaka ginu i takvi,ne brini.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 12:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Japanese_rose je napisao:

Inace, o liku nemam sta dodati. Covjek ima ozbiljan problem i neophodno je i za njega i za okolinu da ode na zasluzeni visegodisnji odmor u cuzu.
:evil:

Za takve bolesne likove je eletricna stolica ili gasna komora,samo smrtna kazna moze biti prihvatljiva i donjeneti sigurnost drustvu,poznajuci nas zatvorski i sudski sistem visegodisnja robija bi bila ravna ubistvu ,takvi mentalno retardirani i bolesni likovi ce zasigurno ponovo praviti probleme sebi,svojim roditeljima i drugima zato smatram da je smrtna kazna najprihvatljivija............
pored toga sto ponovo mogu napraviti probleme,ubiti nekoga............ takvi tipovi su opasni i zato sto bi mogli postati idoli omladini koja je pod ogromnim uticajem zapadne turbo propagqande i holivudskih filimova koji obiluju nasiljem,evo pogledajmo sta se desava na forumu uzmimo ovog decka dirgia,klinac govori o ovim mentalno retardiranim revolverasima kao o super facama i kao ponosan je sto on poznaje licno te ludake,oni su po njemu pozitivni likovi...........vjerujem da je isti slucaj sa vecinom nase posrnule omladine,ali zato nije kriv dirgi i ostali klinci vec drustvo i drustvene okolnosti u kojima se nalazimo vec dugi niz godina........

neko ko ima ovaj avatar i nick meni soli pamet, o zivote

cuj djecace mislim da sam stariji od tebe tako da nemas potrebe da me zoves klinjo :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ventilator je napisao:

evo pogledajmo sta se desava na forumu uzmimo ovog decka dirgia,klinac govori o ovim mentalno retardiranim revolverasima kao o super facama i kao ponosan je sto on poznaje licno te ludake,oni su po njemu pozitivni likovi...........vjerujem da je isti slucaj sa vecinom nase posrnule omladine,ali zato nije kriv dirgi i ostali klinci vec drustvo i drustvene okolnosti u kojima se nalazimo vec dugi niz godina........

E bas to mi je upalo u oci...ono: "a pitaj svakog ko zivi u mejdanu za rosica i rece ti da je dobar decko ( to ti je onaj momak koji cijelo ljeto radi sklekove u klubu na abaciji - prespreman fizicki"!!! :roll:
Ma ja zivim u Mejdanu i k*rac mi je 'dobar decko' neko ko guta cijev pistolja i druzi se sa ubicama,pljackasima i slicnima.
Jadna njemu fizicka prespremnost,jer se odavno ni djeca na ulici ne tuku sakama,a kamoli u drustvu u kom se on krece.
Da je i najbrzi - od metka brzi nije,da je i najspremniji fizicki - od metaka ginu i takvi,ne brini.

a zans sta mene zanima, odakle tebi ( a i ostalima ) tolika potreba da ocrnjujete ljude ( ne samo sada i ovdje ) ? Da li sa tim ljecite neke svoje komplekse ili sta? De objesni, ja jos na ovom forumu nisam procitao niti za koga da ste rekli da je u redu decko, zena , covjek...

koje licemjerstvo, ja sam bar realan i kazem ono sto svi vide i rade a ne da na forumu pisem jedno ( neznam zasto, mozda zbog savjesti ) a u stvarnom zivotu da okrecem glavu.

Ovdje je bar deset ljudi napisalo kako treba Rajku polomiti ruke, objesiti ga. O nesi isto tako. Pa ako zaista tako mislite zasto im to ne kazete u lice ili to vec uradite ( ne morate bas njima dvojci, imate vi i u svojem naselju komsiluku takve likove ).

Svi znamo ko prodaje drogu, gdje se moze nabaviti, ko je na kakav nacin zaradio pare itd. pa ako vas to toliko brine i boli zasto nesto ne uradite. Zasto ne odete na policiju i prijavite i kazete da ce te svjedociti ili zasto ko inspektor Kalahan ne uzmete magnum u ruke i istjerate pravdu. Oooo zivote azdajo , sto bi rekla jedna osoba sa foruma :wink:

Ja nisam glup, znam razliku izmeju dobrog i loseg, znam ko je kakva osoba ali zivimo u takvoj drzavi gdje to zaista nije bitno. Ljudi koji rade u DB-u ( za SDS ) mogu raditi sta hoce, ubiti ako pozele, prodaju drogu itd. Tjelohranitelji politicara drugih stranki isto tako. I niko nikog ne napada, jer svima to odgovara. Premijeri prodaju banke za 1evro ( i svi znaju da je na tom poslu zaradio milione i cute ) BL busineesmeni kupuju firme za fiktivne pare i prave zgrade i vile i opet svi cute, gradonacelnik pravi park za 4mil maraka ( i dalje glasaju za njih ) a onda kad neko upuca nekog svi se cude. Hmmm

ako je rajko krivac za sve probleme u BL onda naka ga objese ali mislim da on amabas nema veze sa tim sto je mejdan pun droge i da su krivci negdje dalje.

I svi sve znamo i svi cutimo i neka je takvih ko Rajko, valjda ce se naci neki koji ce upucati Cavica, Ivanjica, Dodika i ostalu pravu bandu
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
drigi je napisao:
Oooo zivote azdajo , sto bi rekla jedna osoba sa foruma :wink:

SlikaSlikaSlika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ne diraj ti azdaje :wink: drigi duso,bl je kasaba i tako ce ostati jos milion godina,zalosno je sto se sva ta zla desavaju,ali naravno svi mahalushe,prebiraju sta bi bilo kad bi bilo,a niko dupetom ne mice,a jos kad je korijen(vlast)truo,ne ocekuj plodove 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 17:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
ja sam za rosica cuo da je ok momak a sada kako god :)

ako je to onaj boxer slavije..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
azdajica-ny je napisao:
ne diraj ti azdaje :wink:

Ne dira ih on vec ja...... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 23:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
drigi je napisao:
Japanese_rose je napisao:

Inace, o liku nemam sta dodati. Covjek ima ozbiljan problem i neophodno je i za njega i za okolinu da ode na zasluzeni visegodisnji odmor u cuzu.
:evil:

Za takve bolesne likove je eletricna stolica ili gasna komora,samo smrtna kazna moze biti prihvatljiva i donjeneti sigurnost drustvu,poznajuci nas zatvorski i sudski sistem visegodisnja robija bi bila ravna ubistvu ,takvi mentalno retardirani i bolesni likovi ce zasigurno ponovo praviti probleme sebi,svojim roditeljima i drugima zato smatram da je smrtna kazna najprihvatljivija............
pored toga sto ponovo mogu napraviti probleme,ubiti nekoga............ takvi tipovi su opasni i zato sto bi mogli postati idoli omladini koja je pod ogromnim uticajem zapadne turbo propagqande i holivudskih filimova koji obiluju nasiljem,evo pogledajmo sta se desava na forumu uzmimo ovog decka dirgia,klinac govori o ovim mentalno retardiranim revolverasima kao o super facama i kao ponosan je sto on poznaje licno te ludake,oni su po njemu pozitivni likovi...........vjerujem da je isti slucaj sa vecinom nase posrnule omladine,ali zato nije kriv dirgi i ostali klinci vec drustvo i drustvene okolnosti u kojima se nalazimo vec dugi niz godina........

neko ko ima ovaj avatar i nick meni soli pamet, o zivote

cuj djecace mislim da sam stariji od tebe tako da nemas potrebe da me zoves klinjo :evil:

pitanje mog avatara i nicka je politicko pitanje .......
do zakljucka da si klinac sam dosao gledajuci tvoje komentare u kojim ti sa divljenjem govoris o tim likovima,jedan odrastao i sazreo covjek nebi sebi trazio idole u mentalno poremecenim i priglupim liovima

slazem se sa tvojim komentarom to sam vec rekao i u posljednjem postu da je drustvo krivo i drustvene okolnosti u kojima danas zivimo,zasto bi ja ili neko sa foruma trebao da se obracunavam sa Pavicima i slicnim zato treba da postoji drzava, i njene sluzbe,od socijalnog radnika do policije,DRZAVA treba da djeluje i zastiti svoje gradane,cim je kod te brace Pavica primjeceno abnormalno ponasanje u maloljetnickoj dobi odmah je trebalo da djeluje socijalni radnik i pokusa da ih vrati u normalne drustvene tokove,ovako oni sami i njihovi roditelji ispastaju zobg nesposobnosti drzave............

Bivsa nam drzava SFRJ je takve bolesne likove,sa niskim koficjentom inteligencije,spremne da ubiju u svakom trenutku regrutovla za rad u sluzbi kako bi ih sklonila sa ulice i omogucila im da rade nesto drustveno korisno............

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 01:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
The Godfather je napisao:
Kazu namjerno je dosao da se ovdje moze predati da ide u tvorziju gore da onog nadje sto mu je brata upucao.

ako mu je to plan onda mu nije uspio,
poslije 2 dana tunjica prebacili su ga u doboj.

@drigi
da si ti sudija u slučaju pavić, šta bi uradio?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 13:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

balkanski spijun je napisao:
Kazu namjerno je dosao da se ovdje moze predati da ide u tvorziju gore da onog nadje sto mu je brata upucao.

@drigi

nemam ja sta biti sudija, oni su dobro odradili svoj posao i mislim da je bio osudjen na 12 godina. Radije pitaj kako je on kao osudjenik dobio slobodan vikend u zatvoru ;)

ako hoces odgovor : za 300km upravniku tunjica dobijas vikend za 700km dobijas neku vrstu radne obaveze ( od 7 ujutru do 7 navece kao radis u BL a spavas u zatvoru :) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
drigi je napisao:
.....neki koji ce upucati Cavica, Ivanjica, Dodika i ostalu pravu bandu

:lol: :lol: onako mi zapade za ochi

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 08:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

drigi je napisao:

malo sam bio ljut :wink: :drinking: :drinking: a i slave su

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 09:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
$ek@(ASD) je napisao:
ja sam za rosica cuo da je ok momak a sada kako god :)

ako je to onaj boxer slavije..

Da mladji momak znam ga bas dugo posto sam rodjen(zadnja generacija koja se rodila u sadasnjoj ludari :D :angel: )i odrastao u Mejdanu.
U Voxu sam se nacugao milion puta jebiga zadnja stanica najduze radi uvjek je bilo mirno i opusteno,to sto se tu desilo je igrom slucaja isto se moglo desiti u nekoj slasticarni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 10:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
drigi je napisao:
Ja nisam glup, znam razliku izmeju dobrog i loseg, znam ko je kakva osoba ali zivimo u takvoj drzavi gdje to zaista nije bitno. Ljudi koji rade u DB-u ( za SDS ) mogu raditi sta hoce, ubiti ako pozele, prodaju drogu itd. Tjelohranitelji politicara drugih stranki isto tako. I niko nikog ne napada, jer svima to odgovara. Premijeri prodaju banke za 1evro ( i svi znaju da je na tom poslu zaradio milione i cute ) BL busineesmeni kupuju firme za fiktivne pare i prave zgrade i vile i opet svi cute, gradonacelnik pravi park za 4mil maraka ( i dalje glasaju za njih ) a onda kad neko upuca nekog svi se cude. Hmmm

Kazes drugima:"Zasto im ne kazete to u lice!?"
Ti studiras ekonomiju, je l' tako? I znas za sve te informacije, o kojima ovdje pises? E, pa sinko moj, zasto onda ne kazes TIM ljudima u lice da to sto rade i nije bas pozitivno? Prpa, a? Kako sam sebi skaces u usta... :roll:

drigi je napisao:
drigi je napisao:

Sve izgovor do izgovora. ;)

Sve ce to narod pozlatiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 10:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
drigi je napisao:
balkanski spijun je napisao:

@drigi

nemam ja sta biti sudija, oni su dobro odradili svoj posao i mislim da je bio osudjen na 12 godina. Radije pitaj kako je on kao osudjenik dobio slobodan vikend u zatvoru ;)

ako hoces odgovor : za 300km upravniku tunjica dobijas vikend za 700km dobijas neku vrstu radne obaveze ( od 7 ujutru do 7 navece kao radis u BL a spavas u zatvoru :) )

Aj bas cu da pitam caleta koliko uzima po vikendu.... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 13:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Digresija je napisao:
drigi je napisao:

Kazes drugima:"Zasto im ne kazete to u lice!?"
Ti studiras ekonomiju, je l' tako? I znas za sve te informacije, o kojima ovdje pises? E, pa sinko moj, zasto onda ne kazes TIM ljudima u lice da to sto rade i nije bas pozitivno? Prpa, a? Kako sam sebi skaces u usta... :roll:

drigi je napisao:
drigi je napisao:

Sve izgovor do izgovora. ;)

Sve ce to narod pozlatiti.

ja sebi skacem u usta, ja nemam problema sa tim ljudima ;) jedino ti imas problema ali necemo o tome 8)
ja nisam nigdje pisao bi im lomio ruke, noge, cupao nokte itd. ako sretnem igdje rajaka ili nesu ili bilo koga drugog kojeg poznajem vjerovatno cu popiti pivo sa njima, vise su mi ti ljudi pomogli kad je trebalo nego sto si ( ili bi ti ) pomogao, zato budi tiho:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 13:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Digresija, sto si stvarno navalio vise na momka?.. ti koji brises sva tudja prepucavanja, gusis nas evo mjesecima sa drigijem.. Dokad, pobogu, vise? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
DOK SE BOJE NE RASTOPE!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2006, 02:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
EDIT: ...nema veze...pobrkala sam imena i sve...kasno je...napisacu drugi put post...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]