ventilator je napisao:
NACIONALNI STROJ je napisao:
evo pogledajmo sta se desava na forumu uzmimo ovog decka dirgia,klinac govori o ovim mentalno retardiranim revolverasima kao o super facama i kao ponosan je sto on poznaje licno te ludake,oni su po njemu pozitivni likovi...........vjerujem da je isti slucaj sa vecinom nase posrnule omladine,ali zato nije kriv dirgi i ostali klinci vec drustvo i drustvene okolnosti u kojima se nalazimo vec dugi niz godina........
E bas to mi je upalo u oci...ono: "a pitaj svakog ko zivi u mejdanu za rosica i rece ti da je dobar decko ( to ti je onaj momak koji cijelo ljeto radi sklekove u klubu na abaciji - prespreman fizicki"!!!
Ma ja zivim u Mejdanu i k*rac mi je 'dobar decko' neko ko guta cijev pistolja i druzi se sa ubicama,pljackasima i slicnima.
Jadna njemu fizicka prespremnost,jer se odavno ni djeca na ulici ne tuku sakama,a kamoli u drustvu u kom se on krece.
Da je i najbrzi - od metka brzi nije,da je i najspremniji fizicki - od metaka ginu i takvi,ne brini.
a zans sta mene zanima, odakle tebi ( a i ostalima ) tolika potreba da ocrnjujete ljude ( ne samo sada i ovdje ) ? Da li sa tim ljecite neke svoje komplekse ili sta? De objesni, ja jos na ovom forumu nisam procitao niti za koga da ste rekli da je u redu decko, zena , covjek...
koje licemjerstvo, ja sam bar realan i kazem ono sto svi vide i rade a ne da na forumu pisem jedno ( neznam zasto, mozda zbog savjesti ) a u stvarnom zivotu da okrecem glavu.
Ovdje je bar deset ljudi napisalo kako treba Rajku polomiti ruke, objesiti ga. O nesi isto tako. Pa ako zaista tako mislite zasto im to ne kazete u lice ili to vec uradite ( ne morate bas njima dvojci, imate vi i u svojem naselju komsiluku takve likove ).
Svi znamo ko prodaje drogu, gdje se moze nabaviti, ko je na kakav nacin zaradio pare itd. pa ako vas to toliko brine i boli zasto nesto ne uradite. Zasto ne odete na policiju i prijavite i kazete da ce te svjedociti ili zasto ko inspektor Kalahan ne uzmete magnum u ruke i istjerate pravdu. Oooo zivote azdajo , sto bi rekla jedna osoba sa foruma
Ja nisam glup, znam razliku izmeju dobrog i loseg, znam ko je kakva osoba ali zivimo u takvoj drzavi gdje to zaista nije bitno. Ljudi koji rade u DB-u ( za SDS ) mogu raditi sta hoce, ubiti ako pozele, prodaju drogu itd. Tjelohranitelji politicara drugih stranki isto tako. I niko nikog ne napada, jer svima to odgovara. Premijeri prodaju banke za 1evro ( i svi znaju da je na tom poslu zaradio milione i cute ) BL busineesmeni kupuju firme za fiktivne pare i prave zgrade i vile i opet svi cute, gradonacelnik pravi park za 4mil maraka ( i dalje glasaju za njih ) a onda kad neko upuca nekog svi se cude. Hmmm
ako je rajko krivac za sve probleme u BL onda naka ga objese ali mislim da on amabas nema veze sa tim sto je mejdan pun droge i da su krivci negdje dalje.
I svi sve znamo i svi cutimo i neka je takvih ko Rajko, valjda ce se naci neki koji ce upucati Cavica, Ivanjica, Dodika i ostalu pravu bandu