Izvinjavam se sto dizem temu iz pepela

, ali sam malo prelistao ovu temu i totalno se zabrinuo. Naime, dolazim ne tako cesto u BL, i kad budem to je samo na dan dva. Znao sam da ima pizdarija, ali da ima toliko nisam bio svjestan. E sad, moje frendovi, inace Slovenac jedan i jedan Hrvat, su culi da u BL strasno puno ima fenomenalnih cura, sto je istina. Dakle glas se procuo daleko. Sline im cure iz usta kad im spomenem BL, obavezno zele doci sad na ljeto, barem vece dvije, da izadjemo, da se opustimo, zezamo, bas kao sto to radimo i u nasoj zemlji. Uglavnom, znao sam da je to malo riskantno, prije svega sto su stranci (oba zive dugo u inostranstvu), kao drugo nisu upuceni u "pravila igre"... Ja sam bio u njihovim gradovima i odusevio sam se, svugdje ljubazni, prijatni, ni najmanjih incidenata nije bilo, cak su mi se u Slo izvinjavali sto ne znaju srpski, pricali na engleskom samnom, razmjena telefona... da ne povjerujes.... Ali ovdje ih pustit...
Kao prvo, momci se ne bahate, niti su po bilo cemu upadljivi. Para imaju ne puno, ali dovoljno, nije im se cilj kurciti, nose se sasvim normalno, mozda ipak malo ukusnije nego mi (za njih je izlazak u trenerci i koznajku totalna nepoznanica). Uglavnom, shvatio sam da je izuzetan rizik da ih ja zapravo dovedem ovamo.. Kao prvo, nabasali bi na lika sa prve stranice ovog topica, koji bi se zbog toga sto mu neki lik prica sa malom pobio s njim... Ako te mala na voli, pusti je, ako te postuje,cjeni i voli pricace s njim kratko i odjebat. Cim ona tu prosipa bajke, znaci da bi se rado pofukala sa drugim.. Odjebi to buraz.
Karakteristicno je inace, pricao sam sa dosta ljudi iz cjele RS i Bih, za Banjaluku da su tipovi izuzetno agresivni kad im slucajno "startas" ili upadnes u pricu sa malom... Ne razumijem zasto, svugdje u normalnom svjetu momci puste curu da se isprica, ona je na kraju krajeva ta koja odlucuje i srce je vodi, ako te voli bice s tobom cak i ako je bred pit ispred nje, ako te ne voli i ako je to samo laz, rizik da se primi na neznanca postoji, ali ti kao njen momak ne mozes protiv njenog srca... Tako razmisljaju u normalnom svjetu, a ovdje u BL vade odmah nozeve, dizu kafancugu na noge... Mislim halo.
Definitivno sam odustao od naseg turistickog izleta u BL... Nepada mi napamet dovoditi nekog u ovu krcmu gdje svako svakog lomi...