banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 17:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 14:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Mene niko ne dira, niti ja koga diram. A ko me je dirao dobio je najmanje koliko i ja. Chicha micha i gotova pricha.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2006, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
$ek@(ASD) je napisao:
joj za ovo kod elektro skole stvarno mi je bilo zao onog momka kada sam cuo pricu...momak je bio genije, najbolji ucenik et$ svih vremena...*nije bio bubator*...ne znam za vas ali meni se chini da je sve teze izbjeci tuce u ovom gradu...prije par godina je u boriku bilo najkriticnije...sada je centar...ono oko pozorista, oko LAVa,...

ma sve sami SHABANLUK!

...tetka mi je za ovo pricala.... mislim da su momka zvali Tesla...
Kakav jad!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2006, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
U banjaluckom kaficu "Вокс" jutros je oko 6.00 casova doslo do pucnjave, u kojoj je Rajko Pavic/24/ranio u vilicu Nebojsu Rosica, a isti metak je Ljubisu Jacimovica pogodio u grudi.

Nakon pucnjave Pavic se predao policiji, A Rocis i Jacimovic hospitalizovani u banjaluckoj bolnici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2006, 13:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
to je ono iz titaniuma ja mislim kada je upucan mladji pavic...napamet pricam ali mislim da je to to

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2006, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovo je stariji bio u akciji sinoc!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2006, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne,nego ovo je potpuno drugi pavic ,stariji je pobjegao iz zatvora i navodno je u italiji ,ovaj nema veze sa tim pavicem ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e fala kurcu dragom,...neka neka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 12:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
sve sama sranja...ghetto = banjaluka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 02:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
* Squall * je napisao:
ne,nego ovo je potpuno drugi pavic ,stariji je pobjegao iz zatvora i navodno je u italiji ,ovaj nema veze sa tim pavicem ...

to je isti lik

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Dzungla. Vlada neko pravo "ludjeg" ili sta vec. Odavno nisam cuo da se dva lika iz nekog razloga ne vole, pa se nadju da sami sakama razrijese svoje probleme i nakon toga sve u dure.
Nema vise tuce bez bar 5 ljudi, nozeva, flasa, sve napaljeno, pjano i drogirano i udri Mujo u vugla nekog ni krivog ni duznog jadnika. Svaki ebeni kreten nosi noz. Koji kurac? Likovi tako navikli, tako zive i jebiga. Likovi narkomani, bez para, roditelja, ili ko zna cega... Nema tu mozga... Toga ce uvijek biti! Fazon je naci sistem izbjegavanja kontakta i konflikta sa takvima. Sad ja nesto kontam - koji je dovoljan razlog da se jednoj takvoj zivotinji razbije njuska i poslije rizikuje noz u bubregu?

A za one kafanske seljakljuke tipa "lete stolice svuda a niko i ne zna zasto" nemam drugi komentar osim SHUMA MALOGRADJANSKA! I toga ce jos dugo biti...

I tako, ima dzungla, ima shuma, a ima i nas...
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 09:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma i meni je pun q takvih junacina. Ne vlada zakon jaceg, nego ludjeg. A o pametnijim se davno prestalo pricati :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 04:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Koja gotiva...!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
Bik je napisao:
Dzungla. Vlada neko pravo "ludjeg" ili sta vec. Odavno nisam cuo da se dva lika iz nekog razloga ne vole, pa se nadju da sami sakama razrijese svoje probleme i nakon toga sve u dure.
Nema vise tuce bez bar 5 ljudi, nozeva, flasa, sve napaljeno, pjano i drogirano i udri Mujo u vugla nekog ni krivog ni duznog jadnika. Svaki ebeni kreten nosi noz. Koji kurac? Likovi tako navikli, tako zive i jebiga. Likovi narkomani, bez para, roditelja, ili ko zna cega... Nema tu mozga... Toga ce uvijek biti! Fazon je naci sistem izbjegavanja kontakta i konflikta sa takvima. Sad ja nesto kontam - koji je dovoljan razlog da se jednoj takvoj zivotinji razbije njuska i poslije rizikuje noz u bubregu?

A za one kafanske seljakljuke tipa "lete stolice svuda a niko i ne zna zasto" nemam drugi komentar osim SHUMA MALOGRADJANSKA! I toga ce jos dugo biti...

bez sexa :)
hehehe

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Ma ajde bre vi bi kako vidim da se j*bete a da vam ne udje...pa ne moze tako bre...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik je napisao:

BORIK ELEKTRO i JACK ON THE GROOVE!!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hazoous je napisao:
Bik je napisao:

BORIK ELEKTRO i JACK ON THE GROOVE!!! 8)

potpisujem :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 23:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 22:06
Izvinjavam se sto dizem temu iz pepela :angel: :lol: 8) , ali sam malo prelistao ovu temu i totalno se zabrinuo. Naime, dolazim ne tako cesto u BL, i kad budem to je samo na dan dva. Znao sam da ima pizdarija, ali da ima toliko nisam bio svjestan. E sad, moje frendovi, inace Slovenac jedan i jedan Hrvat, su culi da u BL strasno puno ima fenomenalnih cura, sto je istina. Dakle glas se procuo daleko. Sline im cure iz usta kad im spomenem BL, obavezno zele doci sad na ljeto, barem vece dvije, da izadjemo, da se opustimo, zezamo, bas kao sto to radimo i u nasoj zemlji. Uglavnom, znao sam da je to malo riskantno, prije svega sto su stranci (oba zive dugo u inostranstvu), kao drugo nisu upuceni u "pravila igre"... Ja sam bio u njihovim gradovima i odusevio sam se, svugdje ljubazni, prijatni, ni najmanjih incidenata nije bilo, cak su mi se u Slo izvinjavali sto ne znaju srpski, pricali na engleskom samnom, razmjena telefona... da ne povjerujes.... Ali ovdje ih pustit...
Kao prvo, momci se ne bahate, niti su po bilo cemu upadljivi. Para imaju ne puno, ali dovoljno, nije im se cilj kurciti, nose se sasvim normalno, mozda ipak malo ukusnije nego mi (za njih je izlazak u trenerci i koznajku totalna nepoznanica). Uglavnom, shvatio sam da je izuzetan rizik da ih ja zapravo dovedem ovamo.. Kao prvo, nabasali bi na lika sa prve stranice ovog topica, koji bi se zbog toga sto mu neki lik prica sa malom pobio s njim... Ako te mala na voli, pusti je, ako te postuje,cjeni i voli pricace s njim kratko i odjebat. Cim ona tu prosipa bajke, znaci da bi se rado pofukala sa drugim.. Odjebi to buraz.
Karakteristicno je inace, pricao sam sa dosta ljudi iz cjele RS i Bih, za Banjaluku da su tipovi izuzetno agresivni kad im slucajno "startas" ili upadnes u pricu sa malom... Ne razumijem zasto, svugdje u normalnom svjetu momci puste curu da se isprica, ona je na kraju krajeva ta koja odlucuje i srce je vodi, ako te voli bice s tobom cak i ako je bred pit ispred nje, ako te ne voli i ako je to samo laz, rizik da se primi na neznanca postoji, ali ti kao njen momak ne mozes protiv njenog srca... Tako razmisljaju u normalnom svjetu, a ovdje u BL vade odmah nozeve, dizu kafancugu na noge... Mislim halo.
Definitivno sam odustao od naseg turistickog izleta u BL... Nepada mi napamet dovoditi nekog u ovu krcmu gdje svako svakog lomi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
sinovac Bosna je ovo a ne hollywood.....

a sto ces ti prilaziti curi sa mokom i zapocinjati neku pricu ?
onako kao dosadno ti pa je startas a ?
Ste je tebio chudno sto ce ti neko jaja da zavrne kad tako majmunski se prifuras a vidis da je sa momkom i krenes balaviti sa njom.......
5000 fraj riba u kafani samo gledaju u okrecu se dal' ih neko gleda a ti bi lola curi sa momkom se nabacivao..

o jebem ti Evropu ......sve vam normalno a ?

pridji meni kad sam sa curom i pocni kakati pa ces vidjeti gdje se telad vezu...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 08:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 22:06
Zao mi je decko ali ocigledno nisi nista shvatio.
Logicno je da nisam debil da pridjem tvojoj curi ako ste vas dvoje zajedno, pijete pice i ljubite se. Samo da mi bi znati kako si to mogao pomisliti, doci na tu debilnu ideju. Rjec je o tome recimo da si ti na jednom mjestu, a tvoja cura na sasvim drugom kraju kafica. Ja sam nepoznat, ne znam relacije niti ko sa kim. I prilazim curi, upoznavamo se, ona me odbije, kaze ima momka i sve ok, pozdravimo se. Tako je normalno. Ali ocigledno takvi kao sto si ti izvadili bi odmah neki nozic, digli na noge pola kafica i eto makljaze. Ili cak recimo da je tvoja cura sama sa drugaricama u kaficu, a tvoji frendovi tebi jave da hitno dojdes, ja kao "pricam" sa tvojom curom? Ti bi hitno dosao i opet izazva istu frku? E.... Zbog takvih kao ti u gradu je pravi ulicni rat. To ti je zato sto nisi nigdje otisao dalje od Dubice eventualno, ne znas kako se zivi, zivis samo sto se mora...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
Matjaz je napisao:
Zao mi je decko ali ocigledno nisi nista shvatio.
Logicno je da nisam debil da pridjem tvojoj curi ako ste vas dvoje zajedno, pijete pice i ljubite se. Samo da mi bi znati kako si to mogao pomisliti, doci na tu debilnu ideju. Rjec je o tome recimo da si ti na jednom mjestu, a tvoja cura na sasvim drugom kraju kafica. Ja sam nepoznat, ne znam relacije niti ko sa kim. I prilazim curi, upoznavamo se, ona me odbije, kaze ima momka i sve ok, pozdravimo se. Tako je normalno. Ali ocigledno takvi kao sto si ti izvadili bi odmah neki nozic, digli na noge pola kafica i eto makljaze. Ili cak recimo da je tvoja cura sama sa drugaricama u kaficu, a tvoji frendovi tebi jave da hitno dojdes, ja kao "pricam" sa tvojom curom? Ti bi hitno dosao i opet izazva istu frku? E.... Zbog takvih kao ti u gradu je pravi ulicni rat. To ti je zato sto nisi nigdje otisao dalje od Dubice eventualno, ne znas kako se zivi, zivis samo sto se mora...

E, decko!!! [-X Ti ocigledno nisi dolazio u BiH duuugo vremena!! :roll:
Pa kakva ulicna tuca i gluposti kakve si naveo gore. Ko kaze da se curi ne moze prici, ako ima momka???Daj, molim te!! :wink: Ti si nagledao dosta americkih filmova na ovaj fazon, pa sad prepricavas radnju tih fimova. :lol: Normalno, da ce se momak malo umjesati i raspitati za tebe ako mu prilazis curi pred njegovim ocima, a to da kad on nije u blizini, da frendovi javljaju....okaci macku o rep!!Pa nije nasa BiH sastavljena od mafije!!! :lol:
Ni ja nisam iz BiH, iz Hrvatske sam, pa sam prije 4 godine odlucila doci zivjeti ovdje zbog dobre atmosfere. :P
Bosanci su ti spremni dati dusu i tijelo da se dobro osjecas u njihovoj zemlji, a da pritom nista za uzvrat da traze od tebe.A gdje ces to negdje u drugoj zemlji vidjeti!!!! :)
Mozda malo za ostaju za kulturom (ali to su vise ljudi sa sela), ali su jako dobri u dusi!!Ova je zemlja siromasna po razvoju u industiji, ekonomiji,..., ali je bogata dobrotom u dusi!! :P

Ne vidim razloga sto ne bi doveo to svoje drustvo u BiH ??:scratch:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]