banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 14:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
eno ti u Blicku ogromna fotografija :wink: i intervju sa svim igracima.. o Eldinu nigdje nista ne pise..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Avg 2004, 13:43
Ma eto svicarci su leptiri bolan, turci su krvolocni kerovi.....daj ba ne kakite, to Welcome to Hell plakati, to svakome pisu kad im neko dolazi u goste,,,,al neznam sta sada glumite civilizovanost ovdje neku kad se nije niko nasao dostojan ovdje da osudi parole "Noz, zica, Srebrenica" ili "Hvala ratko"...to je ipak mnogo primitivnije slozicete se?

sto se tice tekme, ovaj sto govori da je CH bila jaca, nisam gledo u Bernu tekmu tako da necu to da komentarisem, al u Turskoj su turci ih nadigrali, iako primljen penal u 50 sekundi, normala Svicarci se povukli i vrebali kontre, zato i sanse Freya......al jarane jesmol ja i ti gledali istu tekmu?...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i ja se jarane pitam jesmo li gledali istu utakmicu.. :roll:

ono sto se desavalo na Marakani i ono sto se desilo u Turskoj je po meni isto.. nijedno ni drugo nema veze sa sportom, pokazuje samo da je najzlotvornija zivotinja na svijetu covjek..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Zvizdanje suparnickoj himni nije nista novo i redovna je pojava na svim stadionima.

Gdje si to jos vidio u zapadnoj Europi???

Citiraj:
Utakmica u Bernu je igrana pred fantasticnim navijacima i u fantasticnom ambijentu,a u Turskoj pred fanaticnim navijacima i u gotovo ratnim uslovima,pre,za vreme i posle utakmice,a to je ipak ogromna razlika priznaces.

Naravno vidio si kako bjeze i turski i graci sa terena....

Citiraj:
Medjutim mislim da je za BiH zanimljivo da je jedan igrac koji je clan CH reprezentacije(Eldin Jakupovic,poreklom iz Kozarca) takodje bio u Turskoj,tako da cu u narednih par dana imati i neke informacije iz prve ruke.

Da taj momak brani za Thun,,koji ove god igra u Ligi Sampiona...Igrao je 2 tekme za mladu repku BiH...Onda je htio da igra za A tim ali ga niko nije zvao,,,, Valjda je odabrao da grije klupu u Svici,,sto je mozda i normalno,,,zivi skoro cjeli zivot u Svici....

Citiraj:
u Bernu CH je cistom igrom razbila Tursku,a u uzvratu je i pod onakvim okolnostima uspela da postigne 2 gola.

Dobro sada Turcri su njima dali cetiri,,ali imaju katastrofalnu odbarnu,a izgleda da neznaju igarti pred tolikim pritiskom,,,Prosli baraz je ih izbacila Latvija,pobjedivsi u Istnanbulu 2-1...

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Prvo... Ono sto se desilo na Marakani i u Turskoj nije isto. Na Marakani se dogodio kalsican sukob navijaca, a u Turskoj je razularena masa navijaca zajedno sa policijom i fudbalerima htjela da lincuje svajcarske reprezentativce... Znaci ni blizu istog...
Drugo... Ako cete opet spominjati utakmicu SCG - BiH bolje prekinite odmah, jer necu dozvoliti da se ponovo dizu tenzije na ovom podforumu...
Ako hocete da pricate o utakmici Turska - Svajcarska izvolite, sve ostalo ce biti obrisano...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ako vec ne zelis da se spominje sta se desavalo na Marakani, nisi trebao uopste davati komentar na tu temu.. :roll:
klasika :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:51 
Početnik
Početnik

cosma je napisao:
i ja se jarane pitam jesmo li gledali istu utakmicu.. :roll:

ono sto se desavalo na Marakani i ono sto se desilo u Turskoj je po meni isto.. nijedno ni drugo nema veze sa sportom, pokazuje samo da je najzlotvornija zivotinja na svijetu covjek..

Tacno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:55 
Početnik
Početnik

Nitro je napisao:
a u Turskoj je razularena masa navijaca zajedno sa policijom i fudbalerima htjela da lincuje svajcarske reprezentativce...

Hajde bolan nemoj pretjerivati sad. Koja razularena masa navijaca, koja policija??? Jesul to navijaci izasli na teren da udaraju igrace, jel to policija batinala igrace, gdje daj dokaz....Koliko se sjecam, i svicarski i turski navijaci su zajedno odmah po zavrsetku tekme potrcali prema svlacionicama i u tunel, a ne samo svicarski zato neznam na kojim osnovama dajes svoje zakljucke?..Navijaci se nisu ni culi nakon drugog gola svicaraca, neznam fakat o kakvoj razularenoj masi pricas.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cosma je napisao:
ako vec ne zelis da se spominje sta se desavalo na Marakani, nisi trebao uopste davati komentar na tu temu..
klasika

Komentare nisam poceo da dajem ja vec vi gospodo i gospodjice...
O utakmici SCG-BiH je vec dovoljno receno, ali ako se tebi o njoj jos raspravlja otvori novu temu ili pogledaj u starije teme, pronadji neku koja se tice te utakmice pa reci sta imas. Necu da dozvolim da se o toj utakmici polemise na ovoj temi , jer te rasprave su dosad nebrojeno puta prerasle u politicka prepucavanja, kojima ovdje nije mjesto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 13:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

dobro je ba :wink: eto necemo vise :wink: nemoj mi se samo ti nervirat'

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cuvaj te se teme,,Jeli svaku treba radi politckih gluposti unistiti...

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 14:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Behar,
U Irskoj kad je gostovala Engleska,na utakmici Argentina-Engleska,na utakmici Holandija-Nemacka,pa i u sredu na utakmici Hrvatska-SCG(U-21),a ako se ne varam i na utakmici BiH-SCG i SCG-BiH itd..
Ne znam na koliko si ti do sad bio medjunarodnih utakmica sirom Evrope,medjutim ja sam bio na mnogima i veoma dobro znam sta i kako se desava.

Behar da li si ti uopste gledao utakmicu u Bernu,ne verujem,jer nebi tako pricao da si gledao.
Taj momak o kom´ ti pricas (Eldin Jakupovic) je jedan od najmladjih golmana Evrope (u oktobbru napunio 21) i sto je jos vaznije jedan od najperspektivnijih.Ne samo sto ga niko iz BiH saveza nije zvao,nego se uopste nisu interesovali za njega,decko je cekao do zadnjeg dana i tek dan pre 21. rodjendana potpisao za CH.

Neko pomenu utakmicu na Marakani,sad bi nekio trebao pomenuti utakmicu u Sarajevu,medjutim nit je ovo tema toga,a osim toga ne mogu se ni porediti.
Bez obzira na razliku u shvatanjima i nacionalnoj pripadnosti verujem da cemo se oko jednog sloziti:
"Bivse ex YU drzave su do pre samo 10-12 god pucale jedni na druge,medjutim i pored toga sportisti pruze ruku jedni drugima i ispostuju jedni druge,a ovo sto se desilo dole nema veze vise sa sportom,pre svega jer su glavni vinovnici sportisti i rukovodstvo FS Turske,zatim redari koji su trebali da zastite sportiste gostujuce zemlje,a onda i CH igraci,pre svih B.Hugel,koji nisu smeli da dozvole da ih isprovocira grupa divljaka.

The Joe,
Slazem se s´tobom da su odredjeni transparenti veoma,veoma primitivni,koje ja ne mogu da razumem ni uz najbolju volju,jer pored toga sto vredjaju i Bosnjake,isto tako vredjju i Srbe.Nije mi jasno da li ti zaboravljas slucajno ili namerno,medjutim takvo pionasanje navijaca je uobicajno gotovo na svim stadionima sveta,ali ponasanje funkcionera,igraca i redara je nesto sasvim drugo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Behar,
U Irskoj kad je gostovala Engleska,na utakmici Argentina-Engleska,na utakmici Holandija-Nemacka,pa i u sredu na utakmici Hrvatska-SCG(U-21),a ako se ne varam i na utakmici BiH-SCG i SCG-BiH itd..
Ne znam na koliko si ti do sad bio medjunarodnih utakmica sirom Evrope,medjutim ja sam bio na mnogima i veoma dobro znam sta i kako se desava.

Balkan nemozes porediti sa Evropm,,mi smo prica totalno druga,,,

Sto se tice evropski tekmi,,Evo vako Svicarci nisu nijednoj drugoj repki zvizdali osim Turcima,,,,,mislim da je dovoljno....

Citiraj:
Behar da li si ti uopste gledao utakmicu u Bernu,ne verujem,jer nebi tako pricao da si gledao.
Taj momak o kom´ ti pricas (Eldin Jakupovic) je jedan od najmladjih golmana Evrope (u oktobbru napunio 21) i sto je jos vaznije jedan od najperspektivnijih.Ne samo sto ga niko iz BiH saveza nije zvao,nego se uopste nisu interesovali za njega,decko je cekao do zadnjeg dana i tek dan pre 21. rodjendana potpisao za CH.

Sto se tice Jakupovica,,Sa momkom sam bio ljetos,,Bio je u BL,,ima ovdje familije a to su mi komsije...
Momak je talenat ali je Hasagic bolji golman od njega,,a on je prihvatijo da bude 3 golman Svice,,sto nije lose....
Sliskovic ga je zvao u junu ali momak nije htio da plati clanarinu,Kao i Elvir Rahimic,Muartovic,Skoro,, a i momak sto igra Thunu Hodzic ima isti problem,,,

[quote]Slazem se s´tobom da su odredjeni transparenti veoma,veoma primitivni,koje ja ne mogu da razumem ni uz najbolju volju,jer pored toga sto vredjaju i Bosnjake,isto tako vredjju i Srbe.Nije mi jasno da li ti zaboravljas slucajno ili namerno,medjutim takvo pionasanje navijaca je uobicajno gotovo na svim stadionima sveta,ali ponasanje funkcionera,igraca i redara je nesto sasvim drugo.[quote]

Ti transparenti su uvrijedljivi za svaku normalnu osobu, bez obzira na naciju..
Dovoljno je par primitivaca da obrukaju svoj narod,,,To je zalosno ali je tako...Bez obzira kojoj naciji pripdali lako mugu izvrijedati obicne ljude,,,..
Nazlost kod nas je rat bijo,,a to se nemoze porediti sa ovim ostalima...

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2005, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zao mi je sto moram da brisem postove, ali obrisani postovi nemaju veze sa temom o kojoj se ovdje govori...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Banjalucki_Behar je napisao:
Sto se tice Jakupovica,,Sa momkom sam bio ljetos,,Bio je u BL,,ima ovdje familije a to su mi komsije...

Hahaha ovu glupost tek´ sad videh,Eldo nema blize familije u BL,nego u Kozarcu,a letos uopste nije dolazio,jer je vec pocetkom jula otisao sa FC Thun na pripreme u Austriju.
Momak je talenat ali je Hasagic bolji golman od njega,,a on je prihvatijo da bude 3 golman Svice,,sto nije lose....

Isto kao sto su i ovi danasnji reprezentativci BiH bolji od Ibrahimovica,Behar ne lupaj gluposti.Eldo je odlucio da brani za CH zato sto se Khun trudio oko njega,sto mu je FS CH pokazao da ga zeli i da racunaju s´njim,dok je istovremeno FS BiH imao par puta sansu da resi to pitanje,medjutim oni su totalno ne sposobni.Inace Jakupovic je vise puta bio sa U-21 BiH,medjutim ipored toga sto je celu godinu broj 1 u svojim klubovima prve 2 ili 3 utakmice je bio rezerva onom malom iz,cini mi se,Orasja.
Sliskovic ga je zvao u junu

Sliskovic ga nije zvao,naprotiv u utakmicama u Spaniji je bio sa mladima i Sliskovic nije nasao ni za shodno da pogleda sta taj mali zna.Uostalom pre 3 sedmice na utakmici GC-Thun bio sam sa trenerom golmana BiH (ostao bez posla u Austriji) i covek kaze da nije video veci talenat i da se FS BiH grdno presao.
Inace odluka da igra za CH je odluka razuma,jer srce je vuklo da igra za BiH,kao sto se ispostavilo bio je upravu,jer ovako ce,ako bog da na svetsko prvenstvo iduce godine,a za godinu-dve ce biti prvi golman CH.

ali momak nije htio da plati clanarinu,Kao i Elvir Rahimic,Muartovic,Skoro,, a i momak sto igra Thunu Hodzic ima isti problem,,,

Kakvu clanarinu? :-? ? :lol:
O cemu ti pricas,pa nije to udruzenje izvidjaca ili sta ja znam,pa da se placa clanarina :lol:
Sto se tice Selvera Hodzica on je mastao da zaigra za BiH i kad je napokon dobio poziv imao je veliki peh da se teze povredi na utakmici protiv Bazela,tako da je gotovo mesec dana pauzirao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hahaha ovu glupost tek´ sad videh,Eldo nema blize familije u BL,nego u Kozarcu,a letos uopste nije dolazio,jer je vec pocetkom jula otisao sa FC Thun na pripreme u Austriju

Stvarno si smijesan decko...Momak ima familiju ovdje na Mejdanu moje prve kosije,,bio je covjek ovdje ljetos,,Sta je tebi :roll:

Citiraj:
Isto kao sto su i ovi danasnji reprezentativci BiH bolji od Ibrahimovica,Behar ne lupaj gluposti.Eldo je odlucio da brani za CH zato sto se Khun trudio oko njega,sto mu je FS CH pokazao da ga zeli i da racunaju s´njim,dok je istovremeno FS BiH imao par puta sansu da resi to pitanje,medjutim oni su totalno ne sposobni.Inace Jakupovic je vise puta bio sa U-21 BiH,medjutim ipored toga sto je celu godinu broj 1 u svojim klubovima prve 2 ili 3 utakmice je bio rezerva onom malom iz,cini mi se,Orasja

Ti stvarno neznas o cemu pricas,,,Kao prvo Jakupovic jos nije odigrao nijednu tekmu za Svicu,,znaci jos nije izgubljen....Ali...
Covjek je igrao dvije tekme za mlade,,Protiv San Marina je branio cjelu tekmu,,kao protiv Spanije,,,Inace primijo 5golova u te dvije tekme..1 protiv San Marina i 4protiv Spanaca,,,,

Citiraj:
Sliskovic ga nije zvao,naprotiv u utakmicama u Spaniji je bio sa mladima i Sliskovic nije nasao ni za shodno da pogleda sta taj mali zna.Uostalom pre 3 sedmice na utakmici GC-Thun bio sam sa trenerom golmana BiH (ostao bez posla u Austriji) i covek kaze da nije video veci talenat i da se FS BiH grdno presao.
Inace odluka da igra za CH je odluka razuma,jer srce je vuklo da igra za BiH,kao sto se ispostavilo bio je upravu,jer ovako ce,ako bog da na svetsko prvenstvo iduce godine,a za godinu-dve ce biti prvi golman CH.

Ko zna sta ce biti za 2-3 god..Trenutno je 3golman Svice...A Sliskovic ga je zvao,,valjda bio povreden,,,,

Citiraj:
Kakvu clanarinu? ?
O cemu ti pricas,pa nije to udruzenje izvidjaca ili sta ja znam,pa da se placa clanarina
Sto se tice Selvera Hodzica on je mastao da zaigra za BiH i kad je napokon dobio poziv imao je veliki peh da se teze povredi na utakmici protiv Bazela,tako da je gotovo mesec dana pauzirao.

Pa neki igraci moraju platiti clanarinu da bi igrali za repku,,,Sta mislis sto igra jedan Jakirevic,,Hrgovic,Halilovic,,a neigraju igraci poput Rahimica,Topica,Hodzica...

Sto se tice Hodzica nama je takav igrac najpotrebni,ali Sliskovic je odlucio da pozove nekoga levata iz Pule,,,Jednostavno ga taj momak koji igra ligu sampiona neinteresuje,,,Zasto,,Zato sto nece da plati navedenu clanarinu,,,,

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 09:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Sramota za fudbal,,
:-?

Sramota za boks :D

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]