Citiraj:
Hahaha ovu glupost tek´ sad videh,Eldo nema blize familije u BL,nego u Kozarcu,a letos uopste nije dolazio,jer je vec pocetkom jula otisao sa FC Thun na pripreme u Austriju
Stvarno si smijesan decko...Momak ima familiju ovdje na Mejdanu moje prve kosije,,bio je covjek ovdje ljetos,,Sta je tebi
Citiraj:
Isto kao sto su i ovi danasnji reprezentativci BiH bolji od Ibrahimovica,Behar ne lupaj gluposti.Eldo je odlucio da brani za CH zato sto se Khun trudio oko njega,sto mu je FS CH pokazao da ga zeli i da racunaju s´njim,dok je istovremeno FS BiH imao par puta sansu da resi to pitanje,medjutim oni su totalno ne sposobni.Inace Jakupovic je vise puta bio sa U-21 BiH,medjutim ipored toga sto je celu godinu broj 1 u svojim klubovima prve 2 ili 3 utakmice je bio rezerva onom malom iz,cini mi se,Orasja
Ti stvarno neznas o cemu pricas,,,Kao prvo Jakupovic jos nije odigrao nijednu tekmu za Svicu,,znaci jos nije izgubljen....Ali...
Covjek je igrao dvije tekme za mlade,,Protiv San Marina je branio cjelu tekmu,,kao protiv Spanije,,,Inace primijo 5golova u te dvije tekme..1 protiv San Marina i 4protiv Spanaca,,,,
Citiraj:
Sliskovic ga nije zvao,naprotiv u utakmicama u Spaniji je bio sa mladima i Sliskovic nije nasao ni za shodno da pogleda sta taj mali zna.Uostalom pre 3 sedmice na utakmici GC-Thun bio sam sa trenerom golmana BiH (ostao bez posla u Austriji) i covek kaze da nije video veci talenat i da se FS BiH grdno presao.
Inace odluka da igra za CH je odluka razuma,jer srce je vuklo da igra za BiH,kao sto se ispostavilo bio je upravu,jer ovako ce,ako bog da na svetsko prvenstvo iduce godine,a za godinu-dve ce biti prvi golman CH.
Ko zna sta ce biti za 2-3 god..Trenutno je 3golman Svice...A Sliskovic ga je zvao,,valjda bio povreden,,,,
Citiraj:
Kakvu clanarinu? ?
O cemu ti pricas,pa nije to udruzenje izvidjaca ili sta ja znam,pa da se placa clanarina
Sto se tice Selvera Hodzica on je mastao da zaigra za BiH i kad je napokon dobio poziv imao je veliki peh da se teze povredi na utakmici protiv Bazela,tako da je gotovo mesec dana pauzirao.
Pa neki igraci moraju platiti clanarinu da bi igrali za repku,,,Sta mislis sto igra jedan Jakirevic,,Hrgovic,Halilovic,,a neigraju igraci poput Rahimica,Topica,Hodzica...
Sto se tice Hodzica nama je takav igrac najpotrebni,ali Sliskovic je odlucio da pozove nekoga levata iz Pule,,,Jednostavno ga taj momak koji igra ligu sampiona neinteresuje,,,Zasto,,Zato sto nece da plati navedenu clanarinu,,,,