PsYhOtYC je napisao:
procitao...teorija kao i svaka druga SF teorija...nista extra, procitao sam hrpe takvih, hrpa vanzemaljaca nas stvorila, tu su oko nas ali ih ne vidimo, kriju ih od nas, zele da nas pokore uniste bla bla... sve to ok ali mene zanima jedna stvar...
ako je sve to tako zasto im treba neki ugovor sa vladom USA ili bilo kojom vladom na zemlji, superiorniji su od nas nemozemo se odbraniti od nas, pa zasto im treba bilo ko da im da ono sto sami mogu uzeti od nas ??? samim tim na osnovu tog nastaju neke besmislene teorije ( u sta ubrajam i ovu ), druga stvar koja me zanima sta je cilj uopste, sta bi trebao biti krajnji rezultat djelovanja vanzemaljaca u saradnji sa vladama na zemlji ? po ovoj teoriji stvarani smo hiljadama godina sa kojim razlogom...da nas uniste, pokore, ovladaju nama, experemnitsu nad nama...sta ? ne kontam
ima jos milion pitanja koja mogu da postavim kao i da obaram ovu teoriju i isto tako da pisem neku svoju teoriju ali...neda mi se posto me sve to zamara jer u sustini...sve je to prica u prazno, ni za jednu teoriju nisam vidio nijedan dokaz kao ni za ovu, otkud tvorac ove teorije zna sve ovo sto je navedeno ? sto bi on bio u pravu a ja ne sa svojom teorijom koju bi mogao smisliti
dakle kao sto reko...prica u prazno, prica za razbibrigu i ubijanje vremena i kojom se moze skratiti vrijeme dok sa prijateljem ispijate pivu i vec 15 minuta ne prodje nijedna dobra ribe

Mislimo slicno! I ja se pitam kad vec smisljaju razne terorije zavere sto se onda kriju od nas kad su hiljadu puta napredniji od nas, cega se plase? I kako su ljudi dosli na tu teoriju? Pricao sam sa nekim ljudima koji kazu da znaju ogromno i da su znanje dobili od ljudi koji znaju mnogo i od nekih clanova iluminatskih familija.Ti vanzemaljci kao smatraju da je to njihova planeta pa zato hoce da nas porobe, zbog jeftine radne snage.Tako su mi rekli.A na odgovor Svetog Pisma i Isusa Hrista kazu da su njegove besede promijenjene i da su ga vanzemaljci vaskrsnuli

.A sto je najinteresantnije, nemaju nikakav dokaz za tu teoriju osim toga sta oni pricaju

.
Ma to su meni gluposti ali ljudi tako uverljivo pricaju o tome da pocnem da razmisljam o svemu, a najvise sto sam lud na nauku i SF.U onoj knjizi mi je interesantno ono sa ulazom u podzemlje na Antartiku (svedocenje onog pilota) i o onom naucniku koji je pronasao beskrajnu energiju iz vode i vakuma.O tome bi volio da procitam malo vise.